Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet

Gouds Film Festival in Cultuurhuis Garenspinnerij

Het Gouds Film Festival (GFF) vindt zondag 9 juni weer plaats. Dit keer in Cultuurhuis Garenspinnerij. Die dag is Gouda dé place to be voor niet-commerciële filmmakers met ambities, en liefhebbers van korte films en documentaires. Fictie en non-fictie, animatie en live action, en iedere mengeling daartussen; alle genres komen voorbij.

Cultuurhuis Garenspinnerij is de inspirerende host van het festival, met een bioscoopzaal, lokalen met workshops en masterclasses en een foyer waar jonge en ervaren filmmakers uit heel Nederland elkaar ontmoeten. Hoogtepunt is natuurlijk de awarduitreiking aan het eind van de dag. Wie gaat naar huis met de Regiseursstoel?

Het Gouds Film Festival is bedoeld voor: alle filmmakers uit Nederland en omgeving die op niet commerciele basis films maken. Alle mensen die het leuk vinden om een dag korte films te bekijken in een feestelijke ambiance. Alle Goudse scholieren die een film hebben gemaakt en deze willen tonen. Iedereen die het leuk vindt om de Workshop of Masterclass te volgen.

De toegangsprijs voor de hele dag is 17,50 euro. inclusief Masterclass of Workshop. Daarvoor wel aanmelden want de plaatsen zijn beperkt.

Zie ook goudsfilmfestival.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.