Gouds kamerlid Mohammed Mohandis naar Alphen aan den Rijn

GroenLinks en PvdA in Alphen aan den Rijn trappen zaterdag 30 september gezamenlijk de campagne af voor de komende Tweede Kamerverkiezingen, samen met het Goudse kamerlid Mohammed Mohandis.

Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er in wijkcentrum Swaenswijk in Alphen aan den Rijn gesproken over de visie, de uitstraling en de uitvoering van de campagne. Alle geïnteresseerden in een groene en sociale toekomst zijn welkom.

Sociale inzet

De twee lokale partijen willen groots uitpakken om ervoor te zorgen dat GroenLinks-PvdA tijdens de verkiezingen op 22 november als winnaar uit de bus komt. Als eregast komt daarom Mohammed Mohandis. Hij is momenteel Tweede Kamerlid voor de PvdA. Voorde komende verkiezingen staat hij  als kandidaat-Kamerlid voor Groenlinks-PvdA op de lijst. Mohammed spreekt onder andere over de sociale inzet van verenigd links: strijden voor mensenrechten, het behoud van collectieve voorzieningen en de zelfontplooiing van het individu. 

Campagneplan

Daarnaast zullen campagneleiders Tim van Elswijk (GroenLinks) en Rebecca Sterk (PvdA) een inkijkje geven in de lokale campagne. Ze vertellen met name wat sympathisanten allemaal kunnen doen om bij te dragen aan een goede verkiezingsuitslag. Zo worden er op verschillende dagen activiteiten georganiseerd, onder meer op straat en huis-aan-huis. Aanwezigen kunnen zich direct voor acties opgeven en indien gewenst, meteen flyers en posters mee naar huis nemen.

GroenLinks en PvdA Alphen aan den Rijn hebben er zin in en zien geïnteresseerden graag op zaterdag 30 september van 16u30 tot 18u30 in wijkcentrum Swaenswijk, Jongkindt Coninckstraat 2b te Alphen aan den Rijn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.