Goudse Esmee Joanna en Adje scoren met EK-lied We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Adje en Esmee Joanna hebben alles uit de kast gehaald om jullie te voorzien van het nummer dat het  oranjegevoel tot leven brengt als nooit tevoren! Ben jij er klaar voor om te dansen, te zingen en te juichen voor Nederland? Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

SONGTEKST:

Oranjesupporters, zijn wij er klaar voor?
Wij gaan springen!

We zijn erbij,
we vieren het feestje hier,
dus vol onze glazen snel met bier

We zijn erbij,
we zijn het legioen,
en ons oranje moet het gaan doen

De kampioen!

En je weet,
Hollandse leeuwen laten zich niet temmen,
niet te stoppen, niet meer af te remmen
Ja, wij zijn erbij

Hef het glas,
we zingen ze naar de finale (oh, ja)
Dat cuppie komen we zeker halen,
vol vertrouwen, vol goede moed

We zijn erbij,
we vieren het feestje hier,
dus vol onze glazen snel met bier

Ein, zwei, drei

We zijn erbij,
we zijn het legioen,
en ons oranje moet het gaan doen

Goalen maken
De kampioen!

En je weet,
onze spelers laten zich niet kennen,
blijven strijden, knallen, schieten rennen
Een ware kampioen

Hef het glas,
kijk die tegenstander eens flink balen (oh nein),
als oranje het spel blijft bepalen
Nee, niks aan te doen

(Oh, yeah) Hey!

We zijn erbij,
we vieren het feestje hier,
dus vol onze glazen snel met bier

Guten Tag! Oh nein

We zijn erbij,
we zijn het legioen,
en ons oranje moet het gaan doen

Tsüsch!

 

Spotlights

Esmee van Oostende (Gouda, 17 oktober 1997), oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator.

Esmee droomde als klein meisje al van een carrière in de spotlights. Vanaf het moment dat ze kon lopen vermaakte ze haar omgeving met haar talent voor zingen, dansen en acteren.

Haar talent viel al snel op en na een aantal audities mocht ze in 2009 een rol spelen in de musical Joseph van Joop van den Ende. Dit smaakte naar meer, omdat ze wist: dit is hetgeen waarvoor ik gemaakt ben en waarmee ik anderen blij kan maken. Om nog meer te leren en zichzelf als artiest te ontwikkelen, heeft ze vervolgens de Havo voor Muziek en Dans gedaan op Codarts.

De Goudse Schouwburg

In de jaren die volgden zat de Goudse artieste niet stil: ze deed musicals in De Goudse Schouwburg, trad op met Jandino, en mocht zingen op onder meer Lowlands.

Social-media is al een aantal jaar een groot en belangrijk begrip in de media. Esmee zag gelijk haar kans en greep deze met beide handen aan! Ze heeft een grote groep volgers op Instagram en Youtube, waarmee ze van alles deelt: vlogs, outfits, reisjes, haar- en make-up tutorials en covers van bekende liedjes.

Op YouTube is ze ook actief voor het platform Fashionchick als beauty-vlogger.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.