Goudse Haringparty met veiling tijdens Goudse Bedrijvendag

Gouda Onderneemt en de Gemeente Gouda houden op 20 juni, vanaf 16u30, een Goudse Haringparty. Dit in het kader van de Goudse Bedrijvendag. De bijeenkomst van en voor Goudse ondernemers is bij het nieuwe Strandpaviljoen Gouwestrand op Goudasfalt. 

Veiling

Zoals dat hoort bij een Haringparty houdt de organisatie een veiling waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dit gaat volgens het zogenaamde Amerikaanse model. Dat wil zeggen; iedereen biedt en betaald mee, de laatste bieder wint "het vaatje".

"Op deze manier brengen we een mooi bedrag bij elkaar voor het Kinderfonds Brede School en de Non-foodbank Gouda en omstreken. De Winnaar krijgt, zodra deze er zijn, een schaal met 50 Hollandse nieuwe haringen op het bedrijf bezorgd. Bij de ontvangst van de bijeenkomst krijgen de ondernemers een veilingnummer uitgereikt om mee te bieden", aldus de organisatie.

Programma
16u30   Inloop
17u00   Duopresentatie Lisette Hogenelst en Michiel Bunnik
17u25   Veiling van het haringvaatje
17u45   Walking Dinner
20u30   Einde

Over Non-foodbank Gouda

Non-foodbank Gouda helpt armoede te bestrijden door cliënten goederen aan te bieden, die ze voor hun dagelijks functioneren nodig hebben. Non-foodbank bestaat uit een meubelbank, kledingbank en een fietsenbank.

Over Kinderfonds Brede School

Het Kinderfonds Brede School bied materiële ondersteuning aan kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen waardoor participatie aan maatschappelijke, sociale en culturele activiteiten wordt gestimuleerd en sociale uitsluiting wordt voorkomen.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande link. Voor deelname vraagt de organisatie een bijdrage van €10 per persoon. Hier is voor gekozen om de no-show terug te dringen waardoor de organisatie niet een teveel aan eten weg moeten gooien. De opbrengst van de bijdragen gaat naar de goede doelen; het Kinderfonds Brede School en de Non-foodbank Gouda en omstreken.

Goudse Bedrijvendag Haringparty - CM.com

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.