Goudse Haringparty met veiling tijdens Goudse Bedrijvendag

Gouda Onderneemt en de Gemeente Gouda houden op 20 juni, vanaf 16u30, een Goudse Haringparty. Dit in het kader van de Goudse Bedrijvendag. De bijeenkomst van en voor Goudse ondernemers is bij het nieuwe Strandpaviljoen Gouwestrand op Goudasfalt. 

Veiling

Zoals dat hoort bij een Haringparty houdt de organisatie een veiling waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dit gaat volgens het zogenaamde Amerikaanse model. Dat wil zeggen; iedereen biedt en betaald mee, de laatste bieder wint "het vaatje".

"Op deze manier brengen we een mooi bedrag bij elkaar voor het Kinderfonds Brede School en de Non-foodbank Gouda en omstreken. De Winnaar krijgt, zodra deze er zijn, een schaal met 50 Hollandse nieuwe haringen op het bedrijf bezorgd. Bij de ontvangst van de bijeenkomst krijgen de ondernemers een veilingnummer uitgereikt om mee te bieden", aldus de organisatie.

Programma
16u30   Inloop
17u00   Duopresentatie Lisette Hogenelst en Michiel Bunnik
17u25   Veiling van het haringvaatje
17u45   Walking Dinner
20u30   Einde

Over Non-foodbank Gouda

Non-foodbank Gouda helpt armoede te bestrijden door cliënten goederen aan te bieden, die ze voor hun dagelijks functioneren nodig hebben. Non-foodbank bestaat uit een meubelbank, kledingbank en een fietsenbank.

Over Kinderfonds Brede School

Het Kinderfonds Brede School bied materiële ondersteuning aan kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen waardoor participatie aan maatschappelijke, sociale en culturele activiteiten wordt gestimuleerd en sociale uitsluiting wordt voorkomen.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande link. Voor deelname vraagt de organisatie een bijdrage van €10 per persoon. Hier is voor gekozen om de no-show terug te dringen waardoor de organisatie niet een teveel aan eten weg moeten gooien. De opbrengst van de bijdragen gaat naar de goede doelen; het Kinderfonds Brede School en de Non-foodbank Gouda en omstreken.

Goudse Bedrijvendag Haringparty - CM.com

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Feest vandaag 18:42

Jodan Boys viert jubileum met tweedaags feest op hoofdveld

Op 1 mei 2024 is het precies 90 jaar geleden dat CVV De Jodan Boys werd opgericht. De Goudse voetbalclub organiseert een jaar lang allerlei activiteiten voor leden, vrijwilligers, sponsors en inwoners van Gouda en omgeving. De aftrap van het feestjaar vindt plaats op woensdagavond 1 mei a.s. met een grootschalig diner in de Gouwekerk. De club blikt echter ook al vooruit naar vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2024. Dan verandert het hoofdveld in een open lucht feestlocatie.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 18:29

Kom jij ook bij-praten in tuin van Heempad?

Doe jij mee aan de Nationale Bijentelling en Zaaidag? De tuinambassadeurs geven je op zaterdag 20 april graag meer informatie over bijen en gratis zaadjes van de Goudsbloem. We zien je van 14u00 tot 17u00 bij infocentrum aan het Heempad.

Voetbal vandaag 17:53

Jodan Boys op bezoek bij koploper Zuidvogels

Na de teleurstelling van afgelopen zaterdag tegen DVVA, gaat Jodan Boys zaterdag laten zien wat ze in hun mars hebben tegen koploper Zuidvogels uit Huizen. Dit wordt een pittige klus want, na een moeilijke start van het seizoen is de motor van Zuidvogels gaan draaien en niet meer tot stilstand gekomen. 

Sport vandaag 16:56

100 supporters GMHC met auto's en bus en pizza naar Groningen

Dames 1 van de Goudse Mixed Hockey Club is vrijdagmiddag afgereisd naar het verre Noorden voor de kwartfinale van de Silver Cup. Zie frontfoto. In Groningen nemen de Goudse hockeydames het op tegen GHBS. Zo'n 100 supporters reizen de cupfighters na in auto's en met de bus. Daarbij zorgt sponsor New York Pizza voor een goede bodem. 

Politie en handhaving vandaag 16:23

Verboden wapens aangetroffen bij controle bedrijven Gouwestroom

Bij een integrale controle op bedrijventerrein Gouwe Stroom is donderdag in een van de bedrijfspanden verboden wapens, waaronder een vuurwapen en kruisboog, aangetroffen. De toezichthouders hebben de zaak overgedragen aan de politie die de wapens in beslag heeft genomen. De eigenaar is aangehouden en de politie heeft de zaak verder in onderzoek genomen.