Kinderboerderij De Goudse Hofsteden
Advertorial Evenementen

Goudse Hofstedendagen bij kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Tijdens de Goudse Hofstedendagen in het komende weekeinde van 25 en 26 mei vinden er vele activiteiten rond de Bloemendaalseweg plaats. Ook bij kinderboerderij De Goudse Hofsteden is er het hele weekend veel te doen. Ieder jaar mag de kinderboerderij weer duizenden bezoekers begroeten tijdens deze dagen.

kinderboerderij de goudse hofsteden springkussen.jpg
 

Verrassing

Op het boerenterras genieten van verse poffertjes, vers belegde broodjes, tosti's, broodje hamburger of... dit is nog een verrassing! Ook staat de ijskar van de Ronde Tafel er weer. Koffie, thee en andere versnaperingen zijn uiteraard ook verkrijgbaar.
 
Lees alles over de activiteiten op https://www.kinderboerderijgouda.nl/activiteiten
 
kinderboerderij de goudse hofsteden plantjes.jpg

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.