Advertorial Wonen en bouwen

Goudse jongeren krijgen voorrang op 1828-woning

Goud en goed nieuws voor de woningzoekende jongeren uit Gouda, tussen de 18 en 28 jaar. Zij krijgen voorrang op een 1828-woning! In 1828 Gouda komen circa 247 betaalbare huurappartementen (waarvan ca. 87% sociale huur) met in het gebouw een gemeenschappelijke ruimte en gedeelde voorzieningen. Ook voegt de ontwikkelaar functies toe die ook niet-bewoners kunnen gebruiken, zoals flexibele werkplekken. Maandagmiddag wordt feestelijk een start gemaakt met de bouw van het project op de ruising Burgemeester Jamessingel/ Rijsselseweg.

Op de foto vlnr Leander Marelis en Marco Dekker van De Vries en Verburg, Gerald van Hulten, Ernest van der Meijde en Jan Jaap van Kampen.

De Vries en Verburg

Met de ondertekening van de aannemingsovereenkomst De vries en Verburg is de komst van 1828 Gouda weer een stap dichterbij. De Vries en Verburg gaat voor voor het project aan de slag samen met B&V Techniek en Van den poll. De eerste paal gaat in juni de grond in.

Spoorzone

In de Goudse Spoorzone realiseren de ontwikkelaars en bouwers een woongebouw met 247 betaalbare huurappartementen met eigen badkamer en keuken, bestemd voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar. In het gebouw komen gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Ook komen er flexibel te huren werkplekken en kantoorruimte.
 
En goed en Goud nieuws voor de jongeren uit de gemeente Gouda. Zij krijgen voorrang op een 1828-woning!

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.