Goudse muzikant naar halve finale Grote Prijs in Tivoli Vredenburg

De Goudse muzikant Thom Buitelaar is met de act van Diede Vendrig (Dyde) doorgedrongen tot de volgende ronde van de Mentos Grote Prijs Van Nederland. Nu mag gitarist en backing-vocalist Buitelaar met Diede en band concurreren in de tweede halve finale in Tivoli Vredenburg op zaterdag 18 mei.

Wisseloord

Na de opname bij de legendarische muziekstudio Wisseloord, is Goudse muzikant Thom Buitelaar met de act van Diede Vendrig (Dyde) voor de tweede keer op de eerste plek geëindigd bij de online ranking van de Mentos Grote Prijs Van Nederland. Een muziekcompetitie waar onder andere Typhoon en Eefje de Visser bekend mee zijn geworden.

Nu mag ook gitarist en backing-vocalist Thom Buitelaar met Diede en band concurreren in de tweede halve finale in Tivoli Vredenburg op zaterdag 18 mei. Hierbij nemen ze het op tegen vijf andere acts, waaronder jonge talenten als Jair Faria (de zoon van Glen Faria) en Maartje.

Bijzondere ervaring

Dit belooft een spannende strijd te worden, maar ze kijken vooral uit naar een bijzondere ervaring. "We spelen nog kort samen, maar we sloten al snel goed bij elkaar aan", aldus de Gouwenaar. "Hierdoor hebben we een toffe show aan eigen muziek kunnen voorbereiden. Verwacht een mengelmoes van dansbare, kracht volle en emotioneel gevoelige Nederlandstalige nummers die je even aan het denken zetten."

Tickets kunnen worden gekocht via de volgende link: www.tivolivredenburg.nl/agenda/mentos-grote-prijs-van-nederland-18-05-2024/

Bij binnenkomst voor 19u30 kan een bandje worden verkregen om live te stemmen op de favoriete acts. Dit telt mee voor maar liefst 25% van de stemmen.

Op de foto zit Thom Buitelaar rechts op de bank.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.