Goudse muzikant neemt nummer op in befaamde opnamestudio voor muziekcompetitie

In de Hilversumse studio Wisseloord werden onlangs videoclips gemaakt voor 30 live acts. Dit op de plek waar grootheden als Michael Jackson en The Rolling Stones muziek hebben opgenomen. Zo mocht ook de Goudse muzikant Thom Buitelaar (22) de Utrechtse zangeres Diede Vendrig op gitaar begeleiden na het winnen van de wildcards voor de Mentos Grote Prijs van Nederland. Een muziekcompetitie waar onder anderen Typhoon en Eefje de Visser werden ontdekt.

Radio4all

Via de netwerk app Vampr, een soort ‘Tinder voor muzikanten’, leerden ze elkaar kennen. Ze schreven samen muziek en maakten hun radio-debuut bij Radio4all, de nieuwe zender van Giel Beelen.

Nog geen twee maanden na hun kennismaking vormden ze een band, samen met de Haagse bassiste Savannah Taekema, drummer Jesse Glimmerveen en de toetsenist Ties Delen uit Amsterdam die Dyde ook van Vampr kent. Hiermee voerden ze het nummer ‘Pap’ uit dat Diede heeft geschreven om haar onvoorwaardelijke liefde voor haar vader te uiten nu hij dat nog kan meemaken, ondanks het gebrek van contact.

Droom

Als ze door deze ronde komen, mogen ze optreden in Tivoli Vredenburg en bij Qmusic, een grote stap in hun muzikale carrière en een droom die uitkomt.

Tot 5 april kan er gestemd worden op de deelnemers. Stemmen kan via link: https://app.soundersmusic.com/landing/login.

Na het aanmaken van een account kan je via de browser of app via ranking op het nummer ‘Pap’ stemmen van ‘Dyde’.

De Mentos Grote Prijs van Nederland is op zaterdag 18 mei in Tivoli Vredenburg.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 10:21

Zelf een bus besturen? Kom naar open dag vervoerder Arriva

Heb jij er wel eens over nagedacht om buschauffeur te worden maar is het er nooit van gekomen? Heb je altijd al eens in een bus willen rijden? Of zou je graag meer te weten willen komen over het beroep? Arriva nodigt je graag uit om te kijken of het beroep van buschauffeur, fulltime of parttime, bij jou past door een proefrit op de bus te maken.

Geschiedenis vandaag 10:08

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij. Het Historisch Platform Gouda reikte zaterdag aan de kersverse Goudologen het certificaat Goudologie 1 uit. Dit na een goed gemaakt examen in - hoe kan het ook anders - het stadhuis op de Markt.

Verkeer en vervoer vandaag 09:49

Spoorstraat weer open voor alle verkeer

De Spoorstraat is zaterdagavond rond 22u00 weer opengesteld voor alle verkeer. Dat was eerder dan gepland. Dit weekend was de tweede afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege de plaatsing van een 160 ton wegend nieuw viaduct. De delen werden in delen aangevoerd en geplaatst door mobiele kranen.

Voetbal vandaag 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt. 

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.