Advertorial Ontmoetingsplaats

Goudse ondernemers houden donderdag Goudse Haringparty

De Goudse Haringparty staat weer op de agenda. En wel op donderdag 27 juni., vanaf 16u30 op Gouwestrand op GOUDasfalt aan de Gouderaksedijk. De organisatie is in handen van Gouda Onderneemt en de Gemeente Gouda in samen werking met de Stichting Goudse Haringparty. Dit alles in het kader van de Goudse Bedrijvendag.

Veiling

Zoals dat hoort bij een Haringparty is er een veiling waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Dit gaat volgens het zogeheten Amerikaanse model. Dat wil zeggen; iedereen biedt en betaalt mee, de laatste bieder wint "het vaatje". Bij de ontvangst van de bijeenkomst krijg je een veilingnummer uitgereikt om mee te bieden.

Op deze manier brengt de organisatie een mooi bedrag bij elkaar voor de goede doelen. De winnaar krijgt, op een nader af te spreken moment, een schaal met 50 Hollandse nieuwe haringen op het bedrijf bezorgd. 

De opbrengst van de ticketverkoop en de veiling komt ten goede van twee Goudse goede doelen. Dit jaar zijn dat:

Stichting De Speelwinkel Raambuurt Gouda
Al bijna 45 jaar levert Buurthuis De Speelwinkel een substantiële bijdrage aan het wel en wee van bewoners van de Raambuurt en omgeving en soms ver daarbuiten.

Stichting The Melting Shop
Stichting The Melting Shop maakt zich sterk voor talenten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen is welkom bij The Melting Shop.

Aanmelden kan via onderstaande link. Voor deelname vraagt de organisatie een bijdrage van €10 per persoon. Hier is voor gekozen om de no-show terug te dringen waardoor de organisatie niet een teveel aan eten moet weggooien. Ook de opbrengst van de bijdragen gaat naar de twee lokale goede doelen.
 

Programma
16u30 Inloop
17u00 Duopresentatie Lisette Hogenelst en Michiel Bunnik
17u25 Veiling van het haringvaatje
17u45 Walking Dinner
20u30 Einde


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.