Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet
Advertorial Voetbal

Goudse ondernemers Jodan Boys Company Club getuigen van zakelijke zege Oranje

110 Goudse ondernemers / businessleden van de Jodan Boys Company Club zagen zaterdagavond in de Johan Cruyff Arena Oranje zich met een zakelijke 1-0 zege op Ierland plaatsen voor het EK. Vanavond staat de laatste poule-wedstrijd van het Nederlands voetbalelftal op het programma tegen Gibraltar. 

Stampotmaaltijd

Maar liefst 110 Goudse ondernemers gingen zaterdagavond met de Jodan Boys Company Club naar de EK kwalificatiewedstrijd Nederland-Ierland in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De leden van de Jodan Boys-businessclub reisden met en in twee bussen van de Sportlaan in Gouda naar De Arena. Dit na een heerlijke stampotmaaltijd in de spelershome van de Goudse club, mede mogelijk gemaakt door eventsponsors Mobicom Telecom & IT en Bob den Boer Boorspecialisten. 

Spelers en stafleden

In het stadion sloten enkele spelers en stafleden van Jodan Boys zich bij de grote Goudse groep aan. De hoofdmacht had 's middag ook in de hoofstad gespeeld en wel tegen DVVA (3-1 verlies). De Goudse delegatie zag een niet al te beste wedstrijd en zeker niet de beste wedstrijd van het Nederlands elftal. Uitslag mager, weinig goals en kansen, geen goede wedstrijd. Maar ja, het resultaat telt: het EK-ticket is binnen.

Samenzijn

De Goudse ondernemers en businessclubleden keerden met een goed en tevreden gevoel terug naar Gouda. Daar wacht komende zaterdag weer een thuiswedstrijd van Jodan Boys tegen Zuidvogels en een gezellig samenzijn in de spelershome. 

Ook een keer van de partij zijn? Lees hier verder: https://zogouds.nl/nieuws/company-club-jodan-boys-telt-nu-meer-dan-100-bedrijven


Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.