Goudse Verzekeringen

Goudse verzekeringen nieuwe hoofdsponsor Sparta Rotterdam

De oudste club in het Nederlandse betaalde voetbal heeft een nieuwe hoofdsponsor: De Goudse verzekeringen. De ondernemersverzekeraar heeft zich voor drie seizoenen, tot en met de zomer van 2025, aan Sparta verbonden.  

De Goudse was al eerder hoofdsponsor van de club uit Spangen, van 1996 tot en met 2002, en was in de tussenliggende twee decennia businesspartner. Manfred Laros, algemeen directeur van Sparta, is dan ook ‘enorm trots en verheugd dat De Goudse vanaf komend seizoen als hoofdsponsor terugkeert op het shirt van Sparta. We maken flinke stappen om het fundament onder de club verder te verstevigen en met De Goudse als belangrijkste partner kunnen we daar nu met des te meer kracht aan verder bouwen.’

goudse verzekeringen hoofdsponsor sparta tekenen.jpg

Sterke band

Zowel De Goudse als Sparta staan aan de vooravond van een jubileumjaar. ‘Wij vieren in 2023 ons 135-jarig bestaan, De Goudse tikt in 2024 de 100 aan,’ vertelt Laros. ‘Dat is, samen met de sterke band die we al meer dan 25 jaar hebben, een van de aanleidingen voor dit hernieuwde hoofdsponsorschap. We hebben allebei onze doelstellingen voor de komende jaren uitgesproken en zijn enorm gemotiveerd om die samen te behalen.’

Hard werken en je eigen weg gaan

Ook Geert Bouwmeester, bestuursvoorzitter van De Goudse, spreekt van ‘een historische band’ tussen zijn bedrijf en de Kasteelclub. ‘We voelen veel verwantschap. Sparta is een club met historie en traditie die zich al heel lang in de hoogste divisie van het Nederlandse voetbal weet te handhaven en als ze in de eerste divisie belanden altijd weer terug weet te keren. Strijdlust, verantwoordelijkheid nemen, je eigen weg durven gaan, daar herkennen we ons in, als bijna honderdjarig, onafhankelijk familiebedrijf. Sparta bokst op tegen ploegen als Feyenoord, Ajax en PSV, wij zijn de ‘luis in de pels’ voor partijen als Nationale Nederlanden, ASR en Achmea!

Zichtbaarheid en naamsbekendheid voor 100-jarige Goudse

Zoals Laros al aanstipte, is die aankomende honderdste verjaardag een van de redenen waarom De Goudse besloot om opnieuw voor het hoofdsponsorschap te kiezen. Bouwmeester: ‘In 2024 is het een eeuw geleden dat mijn grootvader De Goudse oprichtte. Het behalen van die mijlpaal is natuurlijk een geweldig moment in onze geschiedenis. We zien het ook als startpunt voor een nieuw hoofdstuk, waarbij we onze zichtbaarheid in de markt en naamsbekendheid bij onze doelgroepen verder willen vergroten. Wat dat betreft komt deze kans om hoofdsponsor te worden op het goede moment. Dat Sparta zelf in 2023 ook een jubileumfeest viert, draagt alleen maar bij aan dat gevoel.’

Ondernemersverzekeraar

De Goudse verzekeringen telt ruim 1000 medewerkers en een jaaromzet van zo’n 900 miljoen. Het familiebedrijf positioneert zichzelf als de ondernemersverzekeraar, werkt ook zelf nog altijd vanuit een ondernemershart en biedt de zakelijke doelgroep verzekeringsoplossingen voor hun bedrijf, hun medewerkers en henzelf. De Goudse bedient de markt niet rechtstreeks, maar altijd via hun belangrijkste partner, het intermediair, om zo hun klanten een persoonlijk en onafhankelijk advies te garanderen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Kerk vandaag 08:00

Sinterklaasliedjes in de Sint Janskerk

Slagwerker Dick Le Mair en stadsorganist Gerben Budding brengen zaterdagmiddag 3 december in de Sint Janskerk een programma rond Sinterklaas. Aanvang is 16u00. Naast een improvisatie over Sinterklaasliedjes klinken er ‘onbestaanbare meesterwerken’ rond het feest van de heilige Nicolaas en composities van Le Mair.

Gemeente vandaag 08:00

Thuiswerkende ambtenaren kosten Gouda 900.000 euro

Er wordt sinds corona meer thuisgewerkt en dat blijkt flink geld te kunnen kosten. Waar de ambtenaren eerst op een vaste PC in het Huis van de Stad werkte, zijn nu laptops nodig. Zo moet de gemeente Gouda de komende jaren een bedrag van 900.000 euro investeren. Dit om laptops, dockingstations, beeldschermen, toetsenborden, muizen en andere benodigdheden aan te kunnen schaffen.

Advertorial Winkels vandaag 07:30

Wintershoppen op GoStores Gouda

De feestdagen staan voor de deur. Het is tijd om je huis weer gezellig te maken en de kerst in huis te halen. Kom wintershoppen bij GoStores Gouda en laat je inspireren. 

Sport vandaag 06:00

Voetbalwedstrijden zaterdag vervroegd vanwege Oranje

Evenals voorgaande keren dat het Nederlands Elftal op WK's en EK's in actie kwam op tijdstippen dat normaliter amateurvoetbalwedstrijden op het programma staan, worden komende zaterdag vrijwel alle voetbalduels vervroegd naar het begin van de middag. Zodoende kan iedereen thuis of in de kantine naar Nederland - Verenigde Staten kijken om 16u00 nadat eerst zelf gevoetbald is.

Advertorial Winkels vandaag 05:00

Expert Gouda: de 5 beste TV's voor het WK voetbal

Het WK-voetbal staat voor de deur en onze Oranjeleeuwen zijn er klaar voor! Is jouw tv er ook klaar voor? Het Nederlands team zal je support immers hard nodig hebben. Voor iedereen die op zoek is naar de perfecte tv voor het WK, heeft Expert Gouda 5 tv's uitgelicht en samengesteld in een lijstje.

Advertorial Horeca gisteren 20:00

Volle agenda in feestmaand bij Swing Gouda

Omdat we eindelijk weer de feestdagen samen kunnen vieren, kun je deze decembermaand éxtra genieten van een volle agenda bij Swing Gouda. Van een Christmas Dinnershow tot Kaarsjesavond én van Het Grote Kerstbal tot de NYE Party! Bekijk hieronder wat er, naast de feestelijke weekenden, voor jullie bij Swing Gouda op de planning staat!  Extra info, tickets én reserveren kun je vinden op www.swinggouda.nl/events!