Jeugdtheaterhuis
Advertorial Toneel

Goudse wijktoneelclub spelen in Cultuurhuis Garenspinnerij

Een grote groep kinderen van drie wijktoneelclubs in Gouda schittert in hun eigen voorstelling in Cultuurhuis Garenspinnerij op woensdagmiddag 3 april, vanaf 15u00. De entree is gratis.

Eind januari gingen drie Goudse wijktoneelclubs van start in wijkcentra Van Noord, De Walvis en het Nelson Mandela Centrum. De wijktoneelclub is een initiatief van Jeugdtheaterhuis Gouda en Kwadraad Maatschappelijk Werk in samenwerking met de Brede School Gouda.

Onder leiding van jeugdtheaterdocenten van Jeugdtheaterhuis hebben kinderen van 7 t/m 12 jaar van de drie wijktoneelclubs in tien lessen een heuse voorstelling over hun eigen wijk in elkaar gezet.

De kinderen spelen de volgende theatervoorstellingen: Het Mysterieuze Museum, De Legende van De Walvis, Horen, zien en…

Publiek is van harte welkom!


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.