Advertorial Muziek

Goudse Zomeravonden brengt livemuziek op nieuwe locatie Stadskant

De Goudse Zomeravonden keert in 2024 terug met twee edities op de nieuwe locatie van Stadskant aan de Agnietenstraat 19. Na een succesvolle start in 2023 bij Stadskant op het Stationsplein, belooft de verhuizing naar het bruisende centrum van Gouda een frisse wind te brengen op 3 juli en 14 augustus.

winkel pand stadskant dj mensen.jpg

Opkomende ontmoetingsplek

Stadskant, een opkomende ontmoetingsplek voor creatieve jongeren, zal een podium bieden aan acht live-acts tijdens de Goudse Zomeravonden. Het initiatief van Stichting Culturele Verrassingen presenteert een gevarieerd programma van live-muziek, kunstexposities en culinaire verrassingen.

Door middel van een editie op woensdag 3 juli tijdens de Goudse Popweek en woensdag 14 augustus 2024, biedt het evenement ruimte voor interactie tussen bezoekers, kunst en muziek.

stadskant goudse zomeravonden.jpg

Intieme sfeer

Spannende (nieuwe) artiesten uit Gouda staan in een intieme sfeer te spelen. De stichting is tevens de organisator van het nieuwe festival De Goudse Popweek. Met een gevarieerd programma tijdens de popweek biedt de stichting niet alleen een podium voor lokale muzikanten, maar ook een unieke gelegenheid voor  muziekliefhebbers om te leren, te netwerken en te genieten van al het muzikale talent dat Gouda te bieden heeft. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

De Goudse Popweek wordt mogelijk gemaakt door o.a. Innovatiefonds Gouda, Gouda op de Kaart, Cultuurfonds Zuid-Holland, GoudApot en Popunie Zuid-Holland.


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.