RTV Gouwestad

Gouwestad Radio komt naar je toe, eerst naar Korte Akkeren

De lokale omroep komt naar je toe. Gouwestad radio start daartoe met een nieuw programma. "We gaan radio maken in de wijk, met bewoners, bedrijven en organisaties in de wijk. We starten met het nieuwe programma in de wijk Korte Akkeren", zo vertelt Gerrit Schinkel van RTV Gouwestad.

Op een centrale locatie in de buurt gaan de radiomakers in gesprek met bewoners en vertegenwoordigers van organisaties over actualiteiten en activiteiten. Het zal gaan over wonen, werken, spelen en leren. Ook lokale politici die in Korte Akkeren wonen zijn uitgenodigd.

De opname vindt plaats op vrijdag 9 december van 12u00-14u00 in Ontmoetingscentrum De Walvis. "We ontvangen een groot aantal gasten, mensen die wonen of werken in Korte Akkeren. Onderwerpen zijn onder meer wonen, de energierekening, armoede, sport en ontspanning in de wijk, veiligheid, de asielboot, onderwijs en sport en cultuur", aldus Schinkel.

Inwoners van Korte Akkeren zijn van harte welkom en worden uitgenodigd in De Walvis aanwezig te zijn.

Het programma wordt uitgezonden op zaterdag 10 december van 09u00-11u00 op Gouwestad radio.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.