RTV Gouwestad

Gouwestad Radio komt naar je toe, vrijdag in Bloemendaal/Plaswijck

De lokale omroep komt naar je toe. Gouwestad radio is daartoe met een nieuw programma gestart. "We gaan radio maken in de wijk, met bewoners, bedrijven en organisaties in de wijk. We zijn begonnen in de wijk Korte Akkeren en gaan op vrijdag 26 mei naar Bloemendaal/Plaswijck", zo vertelt Gerrit Schinkel van RTV Gouwestad.

"RTV Gouwestad komt op 26 mei naar de wijk Bloemendaal/Plaswijck. Net als op 9 december 2022 in Korte Akkeren gaan wij ook nu in gesprek met bewoners en vertegenwoordigers van organisaties over actualiteiten en activiteiten in Bloemendaal/Plaswijck", vertelt Schinkel.   

De opname vindt plaats op vrijdag 26 mei 2023 van 16u00 – 18u00 in Ontmoetingscentrum Van Noord. "We ontvangen een groot aantal gasten, mensen die wonen of werken in Bloemendaal/Plaswijck. De thema’s zijn ‘Sociale samenhang Bloemendaal/Plaswijck’, ‘Wonen en nieuwbouw in Bloemendaal/Plaswijck’, ‘Energietransitie in de wijk’." 

Iedereen is van harte welkom en wordt uitgenodigd om in Ontmoetingscentrum Van Noord aanwezig te zijn.

Het programma wordt uitgezonden op zaterdag 27 mei van 09u00 – 11u00 op Gouwestad radio.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Ondernemen vandaag 15:41

Druk bezochte bijeenkomst GBC/SBG met gastspreker Robert Doornbos

Een volle raadzaal van het Huis van der Stad dinsdagavond bij de inspiratieavond van de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda en Goudse Business Club. Dit met een mooie, informele en informatieve bijdrage van gastspreker en oud Formule 1-coureur Robert Doornbos.

Politiek vandaag 15:19

Wethouder Rogier Tetteroo neemt vanavond afscheid van Goudse politiek

Na bijna 9 jaar wethouderschap en 4 jaar raadslidmaatschap (fractievoorzitter) is Rogier Tetteroo vanaf donderdag 1 juni aan de slag gegaan voor het start-up bedrijf MicroWoning.com. Vanavond, woensdag 7 juni, neemt Tetteroo tijdens de raadsvergadering afscheid van de Goudse politiek. 

Advertorial Theater vandaag 15:04

De Waarheid van Kate op do. 8 juni in De Theaterbakkerheij

‘De waarheid van Kate’ is een multimedia voorstelling van John de Heij theaterproducties waarin Suzanne Glasbergen maar liefst 26 personages speelt, live op het toneel en via drie grote LCD schermen als in een videoclip. Voor het eerst sinds jaren staat John de Heij zelf weer op het toneel, ditmaal in de rol van live muzikant en dj. En wel op donderdag 8 juni, vanaf 20u00 in De Theaterbakkerheij.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:58

HPV-prikbus komt naar treinstation Gouda

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Op 8 en 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus bij het treinstation van Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.

Voetbal vandaag 13:34

Brainstormavond bestuurlijke toekomst Olympia

De voetbalvereniging Olympia houdt woensdagavond 7 juni vanaf 20u00 in haar clubhuis een brainstorm sessie over de bestuurlijke toekomst van de club én om te helpen een aantal belangrijke posities in te vullen. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat het steeds lastiger blijkt om mensen te vinden om belangrijke vrijwilligersplekken in te vullen.

Natuur en recreatie vandaag 13:07

'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'

Operatie Steenbreek Gouda maakte dinsdag het motto van haar 5-jarig bestaan en verjaardag bekend. Dit bij overhandiging van een appelboompje aan burgemeester Pieter Verhoeve in het Huis van de Stad. Het motto is 'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'.