RTV Gouwestad

Gouwestad Radio komt naar je toe, vrijdag in Bloemendaal/Plaswijck

De lokale omroep komt naar je toe. Gouwestad radio is daartoe met een nieuw programma gestart. "We gaan radio maken in de wijk, met bewoners, bedrijven en organisaties in de wijk. We zijn begonnen in de wijk Korte Akkeren en gaan op vrijdag 26 mei naar Bloemendaal/Plaswijck", zo vertelt Gerrit Schinkel van RTV Gouwestad.

"RTV Gouwestad komt op 26 mei naar de wijk Bloemendaal/Plaswijck. Net als op 9 december 2022 in Korte Akkeren gaan wij ook nu in gesprek met bewoners en vertegenwoordigers van organisaties over actualiteiten en activiteiten in Bloemendaal/Plaswijck", vertelt Schinkel.   

De opname vindt plaats op vrijdag 26 mei 2023 van 16u00 – 18u00 in Ontmoetingscentrum Van Noord. "We ontvangen een groot aantal gasten, mensen die wonen of werken in Bloemendaal/Plaswijck. De thema’s zijn ‘Sociale samenhang Bloemendaal/Plaswijck’, ‘Wonen en nieuwbouw in Bloemendaal/Plaswijck’, ‘Energietransitie in de wijk’." 

Iedereen is van harte welkom en wordt uitgenodigd om in Ontmoetingscentrum Van Noord aanwezig te zijn.

Het programma wordt uitgezonden op zaterdag 27 mei van 09u00 – 11u00 op Gouwestad radio.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.