Gratis (kinder)bijbel af te halen bij Boekhandel Smit

Belangstellenden kunnen tot woensdag 14 februari een gratis Bijbel of kinderbijbel halen bij Boekhandel Smit in Gouda. Dat staat in een rouwadvertentie die vorige week verscheen in een Goudse huis-aan-huis-blad.

bijbel rouwadvertentie.jpg

Lenie Cornelia van Dam-Kleiweg overleed op 27 januari op 88 jarige leeftijd. Ze liet in haar overlijdensadvertentie opnemen dat belangstellenden deze week een gratis (kinder)bijbel kunnen ophalen bij Boekhandel Smit in het centrum van Gouda. De weldoener heeft een deel van haar nagelaten geld bestemd voor deze bijbeluitdeelactie. Er zijn inmiddels al honderden gratis bijbels over de toonbank heen gegaan.

"Het is een uitzonderlijke actie van een bijzondere vrouw", zegt Job Koppejan van boekhandel Smit. "Misschien is dit wel haar grootste daad in dienst van het evangelie. Het roept veel reacties op. Op sociale media en in de winkel."

Aan het einde van de week mag de boekhandelaar een factuur sturen naar de nabestaanden.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 10:01

Sportzomer SPORT•GOUDA heeft Olympisch tintje

Deze zomer houdt SPORT•GOUDA tal van sportieve activiteiten met een Olympisch tintje. Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen en genieten van sport- en spel door heel Gouda. Sportzomer met SPORT•GOUDA: Sportieve activiteiten met een Olympisch tintje.