Gratis webinar ‘Financiële gezondheid’ voor inwoners met middeninkomen

De inflatie en de energiekosten stijgen, het leven wordt steeds duurder. Heb jij een modaal inkomen en wil je meer rust als het gaat over je uitgaven? Of verwacht je financiële problemen en moeite om rond te komen? Volg dan het gratis webinar ‘Financiële gezondheid’ van het Sociaal Team Gouda op maandag 21 november 2022, om 19u00.   

Tijdens het webinar vertellen sociaal werkers hoe financiële gezondheid werkt. Welke lichamelijke en geestelijke gevolgen kunnen geldzorgen hebben? Door deze signalen te herkennen kun je het beter begrijpen en op tijd in actie komen. Zo blijf je financieel gezond. Daarnaast leer je hoe je grip krijgt op je inkomsten en uitgaven. Wat voor soorten inkomsten heb je en welke uitgaven?

En waarop kun je nog besparen? Je krijgt ook informatie over de verschillende regelingen en toeslagen en manieren om zelf te zorgen voor meer inkomen. Het webinar wordt afgesloten met informatie over organisaties en instanties die je kunnen helpen wanneer het je zelf niet lukt om grip te krijgen op je financiën.

Meer informatie en aanmelden

Ga naar de webinar pagina van Sociaal team Gouda, bel naar 088 – 900 43 21 of stuur een e-mail naar info@sociaalteamgouda.nl. Kun je niet aanwezig zijn bij het webinar? Meld je dan toch aan. Dan ontvang je eind november een link naar het webinar om terug te kijken.  


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Koningsdag vandaag 13:00

De vlag uit met Koningsdag? Wie doet het nog?

Word Koningsdag elk jaar met enthousiasme tegemoet gezien? Volgens een enquête uitgevoerd door het buurtplatform Nextdoor, dat buren met elkaar verbindt, kijkt 29% er écht naar uit, maar is uiteindelijk het merendeel (66%) wel voor het vieren van Koningsdag te porren.

Advertorial Winkels vandaag 12:00

Klant is Koning VIP-avond bij Diertotaal Utopia in Winkelcentrum Bloemendaal

Diertotaal Utopia heeft iets leuks voor je in petto! Op woensdag 24 april in Winkelcentrum Goverwelle en donderdag 25 april in Winkelcentrum Bloemendaal zijn het de Klant is Koning VIP avonden bij Diertotaal Utopia. Met Koninklijke aanbiedingen. Maak kans op leuke prijzen. Een hapje en drankje. En natuurlijk wat lekkers om mee te nemen voor je huisdier.

Gemeente vandaag 10:23

Maak op tijd afspraak voor paspoort, rijbewijs of identiteitskaart

De gemeente Gouda heeft net als andere gemeenten te maken met lange wachttijden voor het aanvragen van paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen. Daarom vraagt de gemeente je om alleen een afspraak te maken als het echt nodig is. Bijvoorbeeld als het document binnen 4 weken verloopt. 

Weer in Gouda vandaag 08:50

Buiig en fris, maar vanaf Koningsdag wordt het warmer

Het weer van donderdag lijkt erg op dat van woensdag. Het is een wisselvallige dag met enkele buien, maar er zijn ook droge perioden met zon. Het blijft nog altijd koud, met een maximumtemperatuur van 10 graden.

Calamiteiten gisteren 19:48

Gaslekkage ontdekt onder water aan Turfmarkt

In het water aan de Turfmarkt is woensdagmiddag rond 17u40 een gaslekkage ontstaan. Nadat passanten bubbels hadden gezien in het water werd de brandweer opgeroepen om onderzoek te verrichten. Door de brandweer zijn meerdere metingen verricht waaruit duidelijk werd dat het om een gaslekkage gaat. Geen gewoon gas, maar moerasgas.

4 en 5 mei gisteren 18:53

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.