Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet

Groenhovenbad viert 10-de verjaardag en opening voorplein

Het is een feestelijke meivakantie bij SPORT•GOUDA! Het Groenhovenbad bestaat 10 jaar. En woensdagmiddag was de feestelijke opening van het vernieuwde, beweegvriendelijke voorplein. Ook kun je vanaf 1 mei weer een sprong maken in het buitenbad.

Groenhovenbad 10 jaar en viert feest!

Op woensdag 3 mei vierde Sport.Gouda dat het Groenhovenbad 10 jaar bestaat met de opening van een vernieuwd en beweegvriendelijk voorplein.

Wethouder Michiel Bunnik, kinderwethouder Rick en Frank Berteling, directeur Sport.Gouda openden de glijbaan en speeltuin/voorplein en stonden stil bij 10 jaar Groenhovenbad. Er werden diverse spelletjes op het plein voor de jeugd.

Kijk voor alle informatie over de meivakantieactiviteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en voor inschrijven op www.sportpuntgouda.nl.  


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Koningsdag vandaag 13:01

De Goudse Fruitmachine staat ook weer op Oranjeboulevard

Koning Willem-Alexander viert zaterdag zijn verjaardag. En wij vieren die dag graag met hem mee. En wat is er nou beter dan lekker naar buiten gaan op Koningsdag? Het is dé perfecte dag om de gekste, leukste en grappigste spelletjes te organiseren op straat. Zoals op De Raam aan de Oranjeboulevard. Daar kwamen we de vorige twee jaar De Goudse Fruitmachine van Cora, Annemarie, Christel en André tegen. Een zeer geslaagde actie voor het goede doel, die bovendien de landelijke media haalde. Zaterdag gaan ze op herhaling.

Ere wie ere toekomt vandaag 12:48

Orgelbouwer Adrie Vergeer ontvangt Romke de Waardpenning

Adrie Vergeer, de bekende orgelbouwer én Gouds Ereburger, ontving onlangs de prestigieuze Romke de Waardpenning. Dit gebeurde tijdens de drukbezochte Algemene Ledenvergadering van de Kring van Draaiorgelvrienden in de prachtige orgelzaal van Hans Bekkers in Deurne.

Advertorial Winkels vandaag 11:47

Koninklijke aanbiedingen bij Klant is Koning VIP-avonden Diertotaal Utopia

Diertotaal Utopia heeft iets speciaals voor jou in petto! Op woensdag 24 april in Winkelcentrum Goverwelle en donderdag 25 april in Winkelcentrum Bloemendaal zijn het de Klant is Koning VIP-avonden bij Diertotaal Utopia, met koninklijke aanbiedingen en leuke verrassingen.

Advertorial Koningsdag vandaag 11:34

Oranjeconcert op Koningsdag in Sint Janskerk

Uiteraard wordt op Koningsdag het traditionele Goudse oranjeconcert weer uitgevoerd in de Sint-Jan. Met medewerking van onder meer Gouda’s Harmonie De Pionier en Stedelijke Harmonie Caecilia Gouda.

Sport en recreatie vandaag 10:39

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Opinie vandaag 10:00

Kleurrijke sokken

Ik was deze week op een jaarlijkse bijeenkomst voor specialisten en klanten van een groot Amerikaans IT-bedrijf. Dit soort bijeenkomsten hebben een huizenhoog yuppie gehalte met grote parkeerplaatsen voor dure auto’s en een hoog ons-kent-ons gehalte.