Sport.Gouda

Groenhovenbad viert woensdag tiende verjaardag

Het wordt een feestelijke meivakantie bij SPORT•GOUDA! Het Groenhovenbad bestaat 10 jaar en er is een feestelijke opening van het vernieuwde, beweegvriendelijke voorplein, woensdag 3 mei. Ook kun je vanaf 1 mei weer een sprong maken in het buitenbad.

Er staat nog veel meer leuks op de planning van 24 april tot en met 7 mei, zowel voor de jongste als de oudere jeugd. Wanneer zien we jou bij onze activiteiten? Bekijk snel het programma op www.sportpuntgouda.nl.

Groenhovenbad 10 jaar en viert feest!

Op woensdag 3 mei viert Sport.Gouda dat het Groenhovenbad 10 jaar bestaat met de opening van een vernieuwd en beweegvriendelijk voorplein. Om 13u00 wordt het nieuwe voorplein van het Groenhovenbad feestelijk geopend. Er zijn diverse spelletjes op het plein voor de jeugd. Iedereen is welkom!

Voor het Groenhovenbad geldt van 1 tot en met 7 mei (één week) een aangepast openingstijdenrooster. Hierdoor is er op meerdere dagen recreatief zwemmen in het binnen én buitenbad. Daarnaast mag iedereen op deze feestelijke woensdagmiddag 3 mei vanaf 13u00 voor slechts €2,50 recreatief komen zwemmen en is er een Waterspektakel met diverse waterspelletjes en clinics voor de jeugd. Als dat geen feestje wordt!

Sport & autisme (6 t/m 15 jaar)

Op woensdag 3 mei 10u00 houdt SPORT•GOUDA een beweegactiviteit in de Dick van Dijkhal speciaal voor kinderen met autisme in de leeftijdscategorieën 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 15 jaar. Aanmelden kan tot maandag 1 mei 9:00 uur via de website.

Bewegen in de Mammoet (0 t/m 12 jaar)

Op donderdag 4  mei is er van 10u0 tot 12u00 Ouder & Kind Gym en het Beweegspektakel in Sportcentrum de Mammoet. Ouder & Kind Gym is er voor kinderen van 0 t/m 5 jaar. Het Beweegspektakel is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Voor deze activiteiten dient vooraf gereserveerd te worden via www.sportpuntgouda.nl

Activiteiten voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar

Voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar staan er ook leuke activiteiten op het programma. Zo is er dinsdag 2 mei een voetbaltoernooi voor jongens van 12 jaar en ouder. Dit toernooi vindt plaats op het voetbalveld bij GC&FC Olympia. Aanmelden en meer informatie via Hassan (06-57450225).

Op donderdag 4 mei is er een Girls Only basketbaltoernooi voor meiden van 12 jaar en ouder in Gymzaal Sluismeesterslag. Voor deze activiteit hoef je je niet vooraf aan te melden. Meer informatie via Jennifer (06-57387517). Beide activiteiten zijn in samenwerking met Gro-Up Buurtwerk.

Kijk voor alle informatie over de meivakantieactiviteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en voor inschrijven op www.sportpuntgouda.nl.  

sportpuntgouda voorjaar 2023.jpg

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.