Sport.Gouda

Groenhovenbad viert woensdag tiende verjaardag

Het wordt een feestelijke meivakantie bij SPORT•GOUDA! Het Groenhovenbad bestaat 10 jaar en er is een feestelijke opening van het vernieuwde, beweegvriendelijke voorplein, woensdag 3 mei. Ook kun je vanaf 1 mei weer een sprong maken in het buitenbad.

Er staat nog veel meer leuks op de planning van 24 april tot en met 7 mei, zowel voor de jongste als de oudere jeugd. Wanneer zien we jou bij onze activiteiten? Bekijk snel het programma op www.sportpuntgouda.nl.

Groenhovenbad 10 jaar en viert feest!

Op woensdag 3 mei viert Sport.Gouda dat het Groenhovenbad 10 jaar bestaat met de opening van een vernieuwd en beweegvriendelijk voorplein. Om 13u00 wordt het nieuwe voorplein van het Groenhovenbad feestelijk geopend. Er zijn diverse spelletjes op het plein voor de jeugd. Iedereen is welkom!

Voor het Groenhovenbad geldt van 1 tot en met 7 mei (één week) een aangepast openingstijdenrooster. Hierdoor is er op meerdere dagen recreatief zwemmen in het binnen én buitenbad. Daarnaast mag iedereen op deze feestelijke woensdagmiddag 3 mei vanaf 13u00 voor slechts €2,50 recreatief komen zwemmen en is er een Waterspektakel met diverse waterspelletjes en clinics voor de jeugd. Als dat geen feestje wordt!

Sport & autisme (6 t/m 15 jaar)

Op woensdag 3 mei 10u00 houdt SPORT•GOUDA een beweegactiviteit in de Dick van Dijkhal speciaal voor kinderen met autisme in de leeftijdscategorieën 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 15 jaar. Aanmelden kan tot maandag 1 mei 9:00 uur via de website.

Bewegen in de Mammoet (0 t/m 12 jaar)

Op donderdag 4  mei is er van 10u0 tot 12u00 Ouder & Kind Gym en het Beweegspektakel in Sportcentrum de Mammoet. Ouder & Kind Gym is er voor kinderen van 0 t/m 5 jaar. Het Beweegspektakel is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Voor deze activiteiten dient vooraf gereserveerd te worden via www.sportpuntgouda.nl

Activiteiten voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar

Voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar staan er ook leuke activiteiten op het programma. Zo is er dinsdag 2 mei een voetbaltoernooi voor jongens van 12 jaar en ouder. Dit toernooi vindt plaats op het voetbalveld bij GC&FC Olympia. Aanmelden en meer informatie via Hassan (06-57450225).

Op donderdag 4 mei is er een Girls Only basketbaltoernooi voor meiden van 12 jaar en ouder in Gymzaal Sluismeesterslag. Voor deze activiteit hoef je je niet vooraf aan te melden. Meer informatie via Jennifer (06-57387517). Beide activiteiten zijn in samenwerking met Gro-Up Buurtwerk.

Kijk voor alle informatie over de meivakantieactiviteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en voor inschrijven op www.sportpuntgouda.nl.  

sportpuntgouda voorjaar 2023.jpg

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.