Sport.Gouda

Groenhovenbad viert woensdag tiende verjaardag

Het wordt een feestelijke meivakantie bij SPORT•GOUDA! Het Groenhovenbad bestaat 10 jaar en er is een feestelijke opening van het vernieuwde, beweegvriendelijke voorplein, woensdag 3 mei. Ook kun je vanaf 1 mei weer een sprong maken in het buitenbad.

Er staat nog veel meer leuks op de planning van 24 april tot en met 7 mei, zowel voor de jongste als de oudere jeugd. Wanneer zien we jou bij onze activiteiten? Bekijk snel het programma op www.sportpuntgouda.nl.

Groenhovenbad 10 jaar en viert feest!

Op woensdag 3 mei viert Sport.Gouda dat het Groenhovenbad 10 jaar bestaat met de opening van een vernieuwd en beweegvriendelijk voorplein. Om 13u00 wordt het nieuwe voorplein van het Groenhovenbad feestelijk geopend. Er zijn diverse spelletjes op het plein voor de jeugd. Iedereen is welkom!

Voor het Groenhovenbad geldt van 1 tot en met 7 mei (één week) een aangepast openingstijdenrooster. Hierdoor is er op meerdere dagen recreatief zwemmen in het binnen én buitenbad. Daarnaast mag iedereen op deze feestelijke woensdagmiddag 3 mei vanaf 13u00 voor slechts €2,50 recreatief komen zwemmen en is er een Waterspektakel met diverse waterspelletjes en clinics voor de jeugd. Als dat geen feestje wordt!

Sport & autisme (6 t/m 15 jaar)

Op woensdag 3 mei 10u00 houdt SPORT•GOUDA een beweegactiviteit in de Dick van Dijkhal speciaal voor kinderen met autisme in de leeftijdscategorieën 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 15 jaar. Aanmelden kan tot maandag 1 mei 9:00 uur via de website.

Bewegen in de Mammoet (0 t/m 12 jaar)

Op donderdag 4  mei is er van 10u0 tot 12u00 Ouder & Kind Gym en het Beweegspektakel in Sportcentrum de Mammoet. Ouder & Kind Gym is er voor kinderen van 0 t/m 5 jaar. Het Beweegspektakel is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Voor deze activiteiten dient vooraf gereserveerd te worden via www.sportpuntgouda.nl

Activiteiten voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar

Voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar staan er ook leuke activiteiten op het programma. Zo is er dinsdag 2 mei een voetbaltoernooi voor jongens van 12 jaar en ouder. Dit toernooi vindt plaats op het voetbalveld bij GC&FC Olympia. Aanmelden en meer informatie via Hassan (06-57450225).

Op donderdag 4 mei is er een Girls Only basketbaltoernooi voor meiden van 12 jaar en ouder in Gymzaal Sluismeesterslag. Voor deze activiteit hoef je je niet vooraf aan te melden. Meer informatie via Jennifer (06-57387517). Beide activiteiten zijn in samenwerking met Gro-Up Buurtwerk.

Kijk voor alle informatie over de meivakantieactiviteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en voor inschrijven op www.sportpuntgouda.nl.  

sportpuntgouda voorjaar 2023.jpg

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Ere wie ere toekomt vandaag 08:58

Vrijwilligerspenning Gouda voor Leen Ouweneel

Leen Ouweneel heeft dinsdag uit handen van wethouder Thierry van Vugt de vrijwilligerspenning van Gouda gekregen. Ouweneel is als sinds 1982 actief bij Stichting Vrienden van Archief en Librije. Onder andere als penningmeester.

4 en 5 mei gisteren 18:53

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Theater gisteren 18:49

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:46

Week van Tweedehands Textiel: doe jij mee?

Om het belang en plezier van het hergebruik van textiel te benadrukken heeft het Leger des Heils de Week van Tweedehands Textiel in het leven geroepen. Dit jaar is het alweer de 6e editie. Doe jij mee? Breng je kleding bijvoorbeeld naar Stichting kringloop Gouda of Appel&Ei!

4 en 5 mei gisteren 18:44

Bevrijdingsdag in Gouda volop activiteiten

Zondag 5 mei viert Gouda haar vrijheid. En wel op de Goudse manier: samen. Wandel mee voor vrijheid en vrede, bezoek de expositie ‘Wat betekenen mensenrechten voor jóu?’ en ga kijken en luisteren bij Goudse organisaties die zich inzetten voor vrijheid, vrede en gastvrijheid. Iedereen is welkom en alle activiteiten zijn gratis.

Geschiedenis gisteren 18:12

Gunter Demnig plaatst laatste twee van in totaal 389 Stolpersteine

Na 14 jaar is dinsdag het project afgerond dat Soesja Citroen in 2010 begon. Gunter Demnig plaatste de laatste twee Stolpersteine op De La Reylaan 24 voor Siegfried Seemann en op Bogen 63 voor Herman Salomon Hamburger. Sinds 2010 zijn er in Gouda 389 van deze ‘struikelstenen’ geplaatst. Tijdens de oorlogsjaren werden 389 joodse stadsgenoten vermoord. Met deze laatste twee Stolpersteine is voor ieder van hen een gedenkplaats gecreëerd.