Cinema Gouda
Advertorial Cinema Gouda

Groot aantal films nu voor € 6,- te zien in Cinema Gouda

De vakantie is voorbij en de rust keert voor even terug in Cinema Gouda. De uitgelezen kans voor een filmbezoek zonder al te veel mensen om je heen. Daarom heeft Cinema Gouda een groot aantal films van de afgelopen tijd in de aanbieding voor € 6,- per ticket.

€ 6,- deals

Zie deze week weer een aantal films voor slechts € 6,- per ticket! Geniet van Maxie en haar ondeugende tandenfee, De Bellinga's: Vakantie op Stelten, De Oneindige Slijmfilm, Juf Roos: Op reis naar de Regenboog, Gran Turismo, Only You, Rikkie de Ooievaar 2, de Super Mario Bros film, Haunted Mansion & How To Blow Up A Pipeline.

Mannenavond

De mannenavond The Equalizer 3 komt dichterbij. Kan je niet wachten? Stiekem kun je al van de film genieten op woensdag 30 augustus. Koop jouw tickets hier.

Ook is er wegens overweldigend succes een extra dag ingezet voor de lezing bij de film Oppenheimer. Dit is de laatste kans om deze unieke en fantastische lezing bij te wonen dus mis het niet!

Tot snel in Cinema Gouda!


Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.