Gerrit Schinkel

GRTC zet jubilarissen in de bloemen en in het zonnetje

Tijdens de Algemene Leden Vergadering heeft GRTC Excelsior een aantal jubilarissen gehuldigd. Ben Schulte (76), Klaas de Waal (94) en Harry Holthuijsen (81) werden door de wielrennersclub in de bloemen en in het zonnetje gezet.

Ben Schulte (76) werd gehuldigd vanwege zijn 25-jarige lidmaatschap.

Klaas de Waal kreeg een legpenning voor 40-jaar lidmaatschap uitgereikt. Klaas de Waal is 94 jaar. Hij werd destijds lid van GRTC Excelsior via zijn nicht Monica de Waal, in de jaren ’80 een zeer verdienstelijk wielrenster.

Een speciale bokaal was er voor Harry Holthuijsen (81), die maar liefst 70 jaar lid is van de Goudse wielervereniging. Holthuijsen was behalve een ‘gedreven’ renner ook iemand die veel betekend heeft, en nog steeds veel betekent, voor zijn clubje zoals hij GRTC Excelsior liefkozend noemt. Holthuijsen werd in 1992 benoemd tot erelid.

Twee jubilarissen waren niet aanwezig. Siem van ’t Wout (83) is dit jaar 40 jaar lid en Wil Hoonhout (60) 25 jaar.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.

Museum vandaag 08:00

Lievelingspop van 9-jarige Edith, vermoord in WOII, komt in Museum Gouda

De pop van de joodse Edith Roseij Beek (1934-1943) wordt onderdeel van de collectie van Museum Gouda. Het Goudse meisje zat in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken, maar tevergeefs: als 9-jarige werd ze in Auschwitz vermoord. Haar lievelingspop liet ze achter op haar onderduikadres.

Advertorial Exposities gisteren 09:17

Expositie Anton Martineau nu te zien in Kunstuitleen Gouda

Een aantal kunstwerken van beeldend kunstenaar Anton Martineau (1926-2017) is in de maand april te bezichtigen in Kunstuitleen Gouda. Het thema ‘Dans’ loopt als een rode draad door zijn oeuvre; met name de gepassioneerde tango had zijn voorkeur.