Maak Gouda Duurzaam
Advertorial Maak Gouda Duurzaam

Heb je vragen over energie besparen? Kom naar het Energieloket

Denk jij ook na over zonnepanelen, maar heb je nog vragen? Of wil je je woning isoleren, maar weet je niet hoe? Stel al je vragen aan de energiecoaches. Zij kunnen adviseren over kleine én grote maatregelen in je woning. Met een goed geïsoleerde woning houd je ’s winters de kou buiten. En zomers duurt het langer voor de warmte voelbaar wordt in je woning.

Kom langs bij het mobiele energieloket

Op vrijdag 5 april van 10u00 tot 17u00 staat het mobiele energieloket Achter de Waag. De energiecoaches geven graag antwoord op je vragen.

Geen tijd om langs te komen, maar wel interesse?

Dan komt de energiecoach gratis bij je thuis. Je kunt snel en gemakkelijk een coach aanvragen via de pagina Gratis energieadvies.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.

Museum vandaag 08:00

Lievelingspop van 9-jarige Edith, vermoord in WOII, komt in Museum Gouda

De pop van de joodse Edith Roseij Beek (1934-1943) wordt onderdeel van de collectie van Museum Gouda. Het Goudse meisje zat in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken, maar tevergeefs: als 9-jarige werd ze in Auschwitz vermoord. Haar lievelingspop liet ze achter op haar onderduikadres.

Advertorial Exposities gisteren 09:17

Expositie Anton Martineau nu te zien in Kunstuitleen Gouda

Een aantal kunstwerken van beeldend kunstenaar Anton Martineau (1926-2017) is in de maand april te bezichtigen in Kunstuitleen Gouda. Het thema ‘Dans’ loopt als een rode draad door zijn oeuvre; met name de gepassioneerde tango had zijn voorkeur.

Advertorial Muziek gisteren 08:43

Heel weekeinde vol ART & MUSIC op GOUDasfalt

Een heel weekend vol ART & MUSIC op GOUDasfalt. Elf kunstenaars en tien muzikale acts vertonen als onderdeel van Open Atelier Gouda op zaterdag 13 en zondag 14 april hun kunsten op de creatieve broedplaats aan de Gouderaksedijk.