Gemeente Gouda, Astrid den Haan

Heb jij geld nodig voor cultureel project? Maak kennis met verschillende cultuurfondsen

Heb jij geld nodig voor een cultureel project? Kom naar de bijeenkomst cultuur op dinsdag 30 januari in Cultuurhuis Garenspinnerij! Tijdens deze middag maak je kennis met verschillende cultuurfondsen. Zo zijn er fondsen voor jongeren en cultuurparticipatie, muziek, dans, theater, beeldende kunst, productontwerp, grafisch ontwerp, mode en digitale cultuur. 

Ruim 100 cultuurmakers meldden zich al aan voor onze meet-up cultuur in De Garenspinnerij van komende dinsdag. Heb je ideeën voor een cultureel project, ben je op zoek naar partners of middelen? Meld je aan!

Budget

Gouda bruist van creatieve ideeën, maar het is vaak lastig om hiervoor budget te vinden. Waar te beginnen? Welke subsidies zijn er? En zijn deze fondsen er wel voor mij? Tijdens een aantal kennismakingsrondes staan cultuurfondsen klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Daarnaast vertelt de gemeente meer over de subsidie Innovatie en ontwikkeling in kunst en cultuur en geeft het kunstgebouw handige tips voor het vinden en aanvragen van subsidie. Tot slot is er tijd voor drankjes en het ontmoeten van andere organisaties en makers op het gebied van cultuur.

Handige informatie

  • Dinsdag 30 januari
  • Van 15u15 (inloop vanaf 15u00) tot 18u00, inclusief drankjes
  • Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34, Gouda
  • Deelname is gratis, maar je moet je wel aanmelden via het aanmeldformulier bijeenkomst cultuur.
  • Bij binnenkomst kun je je inschrijven voor de speeddates. Het aantal plaatsen per fonds is beperkt. Kom daarom op tijd!

Aanwezige fondsen

Er zijn veel cultuurfondsen en andere experts waarmee je kennis kunt maken, zoals:

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Mobiele Milieustraat komt volgende week naar je toe

Bij de Mobiele Milieustraat kun je gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. Bijvoorbeeld: hout, puin, elektra, kunststof, metalen, KCA en papier. Reserveren voor een bezoek aan De Mobiele Milieustraat is niet nodig.

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.