Advertorial Werken

Heb jij 'groene vingers'?

Heb jij groene vingers? En ben je op zoek naar een job in de groenvoorziening? Dan ben je bij Ruimbaan aan het goede adres. Bij Ruimbaan Uitzendbureau heb je sowieso 116 kansen op een job van je dromen.

Neem contact op met Ruimbaan over de uiteenlopende vacatures.

Ruimbaan Uitzendbureau Gouda
Stationsplein 1
2801 AK Gouda
Tel: +31(0)182-582811
gouda@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Ruimbaan Uitzendbureau Alphen
Van Boetzelaerstraat 46
2406 BG Alphen aan den Rijn
Tel: +31(0)172 - 44 60 40
E-mail: alphen@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium
Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-2206539
E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Rotterdam Centrum
Groenendaal 251
3011 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-7410209
E-mail: rotterdamcentrum@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

 


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 19:48

Gaslekkage ontdekt onder water aan Turfmarkt

In het water aan de Turfmarkt is woensdagmiddag rond 17u40 een gaslekkage ontstaan. Nadat passanten bubbels hadden gezien in het water werd de brandweer opgeroepen om onderzoek te verrichten. Door de brandweer zijn meerdere metingen verricht waaruit duidelijk werd dat het om een gaslekkage gaat.

4 en 5 mei gisteren 18:53

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Theater gisteren 18:49

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Sport en recreatie gisteren 18:47

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Vastgoed gisteren 18:45

Verduurzamen monumenten wordt gemakkelijker

Verruim de regels, hanteer duidelijke richtlijnen en zorg voor heldere informatievoorziening. Dat zijn de belangrijkste aanbevelingen van Arcadis Nederland, dat in opdracht van de gemeente Gouda onderzoek deed naar de effecten van de regeling Erfgoed en Duurzaamheid. Met deze regeling wil de gemeente particuliere eigenaren helpen om hun monumenten op een verantwoorde manier te verduurzamen.

4 en 5 mei gisteren 18:44

Bevrijdingsdag in Gouda volop activiteiten

Zondag 5 mei viert Gouda haar vrijheid. En wel op de Goudse manier: samen. Wandel mee voor vrijheid en vrede, bezoek de expositie ‘Wat betekenen mensenrechten voor jóu?’ en ga kijken en luisteren bij Goudse organisaties die zich inzetten voor vrijheid, vrede en gastvrijheid. Iedereen is welkom en alle activiteiten zijn gratis.