Advertorial Cinema Gouda

Hella en Freek de Jonge komen met Het Atelier naar Cinema Gouda

In de corona tijd heeft Hella de Jonge haar vroegere passie weer opgepakt: kunst. Onder regie van haar man Freek de Jonge is haar proces vastgelegd in een prachtige documentaire: Het Atelier. Ter promotie komen Hella én Freek op zondag 14 mei naar Cinema Gouda voor een unieke kans om samen de documentaire te bekijken en na afloop vragen te beantwoorden uit het publiek.

freek hella diewertje atelier.jpg

Eigen stijl

Wat ooit op de Rietveldacademie is misgegaan, is in twee jaar opgebloeid tot een eigen stijl met persoonlijke verhalen. Dagelijkse wandelingen, met haar man Freek, over de Joodse Begraafplaats die op 200 meter van het Atelier ligt, voorzien dit verhaal van een verrassende context. Geniet van een creatieve, educatieve middag.

Naast de documentaire krijgen bezoekers een warm ontvangst met een kop koffie of thee. Tevens zal de korte prijswinnende animatiefilm: Die Ene (regie: Silvester Zwaneveld) te zien zijn voorafgaand aan de documentaire. Deze animatiefilm zal verder geen vertoning krijgen in Cinema Gouda.

Het hele programma start om 15u00 en zal ten einde lopen rond 17u00. Tickets kosten € 15,-.


Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.