Gemeente Gouda

Heropende Albert Heijn Westergouwe 1,5 keer zo groot

Wethouder Rogier Tetteroo heropende maandag de Albert Heijn in de Goudse wijk Westergouwe. De meest circulaire supermarkt van Nederland is bijna anderhalf keer groter geworden en het assortiment is flink uitgebreid!

Positieve reacties

De winkel aan de Burgemeester van Dijkesingel 53 werd de afgelopen weken grondig verbouwd en heeft er bijna 200 vierkante meter winkeloppervlakte bij gekregen. De supermarkt is bijna anderhalf keer groter geworden en het assortiment flink uitgebreid. Supermarktmanager Luuk Koole en winkelcoördinator Mohamed Laamairi zijn trots op hun vernieuwde winkel. "Het is vandaag gezellig en klanten zijn enthousiast. We krijgen heel veel positieve reacties."

Albert Heijn Westergouwe heeft nu een ruimer en gevarieerder assortiment. Vooral het aanbod van verse producten wordt groter. Zo is er meer keuze uit groente en fruit, maar ook uit diverse verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Ook voor ontbijt, lunch of borrel valt er genoeg te kiezen. Klanten vinden bij de borrelwand een uitgebreide selectie vleeswaren, kazen, salades en tapas en bij de bakkerij kun je terecht voor heerlijk vers afgebakken brood en gebak. Er is straks nog meer aandacht voor vers en lekker eten. 

Nieuw bij Albert Heijn Westergouwe is de pakketkluis van Budbee waar klanten onder meer hun bij bol.com bestelde pakketten kunnen ophalen en retourneren. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar 5 en met de nieuwe handscanners kun je al tijdens het winkelen zelf je boodschappen scannen, afrekenen gaat dan nog sneller. "Klanten zullen hier erg blij mee zijn. Er was veel vraag naar", aldus winkelcoördinator Mohamed Laamairi. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat voorop bij Albert Heijn Westergouwe. Het dak ligt vol met zonnepanelen en gas wordt niet gebruikt. Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Westergouwe de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo’n 3.000 euro aan de voedselbank. "Heel mooi dat we deze organisatie hiermee extra konden ondersteunen", aldus de supermarktmanager Koole. 

Ter ere van de opening kunnen kinderen zich op woensdag 18 januari laten schminken en op zaterdag 21 januari zijn er nog diverse proeverijen.

Albert Heijn Westergouwe is open op maandag tot en met zaterdag van 8u00 tot 20u00 en zondag van 10u00 tot 18u00. Er is ruime parkeergelegenheid en klanten parkeren gratis. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Ere wie ere toekomt vandaag 16:19

Twaalf Gouwenaars ontvangen Koninklijke onderscheiding

Het is op vrijdag 26 april ook Lintjesregen in Gouda. Twaalf Gouwenaars ontvangen een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Pieter Verhoeve. Rond 13u00 zie je op www.ZoGouds.nl welke Gouwenaars een Koninklijke onderscheiding hebben gekregen. Ze ontvangen een onderscheiding voor hun geweldige en grote inzet als vrijwilliger voor de samenleving.

Advertorial Theater vandaag 14:08

Staatssecretaris maakt in schouwburg kennis met Theaterdelta Zuid-Holland

Fleur Gräper-van Koolwijk, staatssecretaris van Cultuur en Media, heeft woensdag een bezoek gebracht aan de Goudse Schouwburg. Dit om daar kennis te nemen van de plannen van de Theaterdelta Zuid-Holland, het samenwerkingsverband van de Goudse Schouwburg, Kunstmin Dordrecht en Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal. 

Koningsdag vandaag 13:00

De vlag uit met Koningsdag? Wie doet het nog?

Word Koningsdag elk jaar met enthousiasme tegemoet gezien? Volgens een enquête uitgevoerd door het buurtplatform Nextdoor, dat buren met elkaar verbindt, kijkt 29% er écht naar uit, maar is uiteindelijk het merendeel (66%) wel voor het vieren van Koningsdag te porren.

Advertorial Winkels vandaag 12:00

Klant is Koning VIP-avond bij Diertotaal Utopia in Winkelcentrum Bloemendaal

Diertotaal Utopia heeft iets leuks voor je in petto! Op woensdag 24 april in Winkelcentrum Goverwelle en donderdag 25 april in Winkelcentrum Bloemendaal zijn het de Klant is Koning VIP avonden bij Diertotaal Utopia. Met Koninklijke aanbiedingen. Maak kans op leuke prijzen. Een hapje en drankje. En natuurlijk wat lekkers om mee te nemen voor je huisdier.

Gemeente vandaag 10:23

Maak op tijd afspraak voor paspoort, rijbewijs of identiteitskaart

De gemeente Gouda heeft net als andere gemeenten te maken met lange wachttijden voor het aanvragen van paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen. Daarom vraagt de gemeente je om alleen een afspraak te maken als het echt nodig is. Bijvoorbeeld als het document binnen 4 weken verloopt. 

Weer in Gouda vandaag 08:50

Buiig en fris, maar vanaf Koningsdag wordt het warmer

Het weer van donderdag lijkt erg op dat van woensdag. Het is een wisselvallige dag met enkele buien, maar er zijn ook droge perioden met zon. Het blijft nog altijd koud, met een maximumtemperatuur van 10 graden.