Gemeente Gouda

Het is de Week van de Afvalhelden

Het is de Week van de Afvalhelden. In Gouda zetten medewerk(st)ers van Cyclus zich dagelijks in voor het inzamelen van afval. Deze week zetten we hen in het zonnetje. Bij wind en regen, ‘s nachts en op feestdagen: het werk van de AfvalHelden gaat altijd door.

Cyclus doet mee

Van maandag 4 tot en met zondag 10 maart is het in heel Nederland de Week van de AfvalHelden. Cyclus doet mee aan deze week en roept inwoners op om alle mannen en vrouwen die ervoor zorgen dat het afval wordt ingezameld en de straten netjes blijven in het zonnetje te zetten. Geef ze een duim omhoog, hang een kleurplaat of poster achter het raam, of beloon ze met een grote glimlach. 

Een week van erkenning en waardering

In de gemeente Gouda zorgen de medewerkers van Cyclus dagelijks voor het ophalen van het afval en/of het schoon en netjes houden van de straten. Ook bij wind en regen, in tijden van crisis, ‘s nachts en op feestdagen: het werk van de AfvalHelden gaat altijd door. Het gaat om werk waar kennis en professionaliteit voor nodig is. Ze dragen allemaal bij aan een betere en schonere wereld en zijn onmisbaar voor de samenleving. 

Harde werk

Doe mee en bedank de afvalhelden voor hun harde werk. Je kunt dat op veel verschillende manieren doen. Steek bijvoorbeeld je duim op als je een afvalheld aan het werk ziet, of wacht geduldig in een zijstraat totdat je de vuilniswagen kunt passeren.

Hoe zet jij onze helden in het zonnetje?

Inwoners kunnen deze week ook iets betekenen voor de AfvalHelden. Zij kunnen de medewerkers een grote glimlach of een duim omhoog geven. De kleine inwoners kunnen een tekening downloaden op www.cyclusnv.nl/kleurplaten en deze achter het raam of op de minicontainer plakken. 


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.