Het Rood-Wit-Blauw (ver)s(t)iert de Markt

Koningsnacht Gouda ziet er dit jaar iets anders uit dan normaal. De Markt is afgesloten met blinderende hekken. Maar wel met hele mooie Rood-Wit-Blauw-hekken. 

Vanavond is het zo ver: Koningsnacht Gouda 2023! Het gratis festival op de Markt van Gouda belooft dit jaar weer een groots feest te worden. Vanaf 19u00 is de Markt van Gouda weer hét middelpunt van Gouda.

Op woensdag 26 april verzamelen we weer op de Markt van Gouda om Koningsnacht Gouda te vieren. Het festival belooft weer een groots feest te worden en ook de weersvoorspellingen beloven een droge Koningsnacht.

Tijdschema

Het programma van Koningsnacht duurt van 19u00 tot 01u00. Zie hier de line-up en het tijdschema :

18:30 – Terrein open
19:00 – Kinder DJ Blijwin
19:30 – Waterproof Shampoo
20:30 – Papa Lauda
21:30 – K-Liber
22:00 – Waterproof Shampoo
23:00 – Crowd Control
23:30 – Bram Krikke, Stefan & Sean
00:00 – It All Started In The Nineties


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.