Het Rood-Wit-Blauw (ver)s(t)iert de Markt

Koningsnacht Gouda ziet er dit jaar iets anders uit dan normaal. De Markt is afgesloten met blinderende hekken. Maar wel met hele mooie Rood-Wit-Blauw-hekken. 

Vanavond is het zo ver: Koningsnacht Gouda 2023! Het gratis festival op de Markt van Gouda belooft dit jaar weer een groots feest te worden. Vanaf 19u00 is de Markt van Gouda weer hét middelpunt van Gouda.

Op woensdag 26 april verzamelen we weer op de Markt van Gouda om Koningsnacht Gouda te vieren. Het festival belooft weer een groots feest te worden en ook de weersvoorspellingen beloven een droge Koningsnacht.

Tijdschema

Het programma van Koningsnacht duurt van 19u00 tot 01u00. Zie hier de line-up en het tijdschema :

18:30 – Terrein open
19:00 – Kinder DJ Blijwin
19:30 – Waterproof Shampoo
20:30 – Papa Lauda
21:30 – K-Liber
22:00 – Waterproof Shampoo
23:00 – Crowd Control
23:30 – Bram Krikke, Stefan & Sean
00:00 – It All Started In The Nineties


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.