Advertorial Politie en handhaving

Hier zijn dinsdag spreekuren ´Handhaving in de Wijk´

Tussen nu en april 2024 staan er 22 spreekuren gepland voor ´Handhaving in de Wijk´. Daarbij doet Handhaving de volgende wijken aan: Bloemendaal, Kort Haarlem, Goverwelle, Gouda-centrum, Oosterwei en Stolwijkersluis. Tijdens het spreekuur kun je in gesprek met een handhaver van de gemeente Gouda.

Maak je je zorgen over een buurman of buurvrouw, of zie je wat opvallends of storends in jouw wijk? Of wil je meldingen doorgeven, vragen stellen of gewoon een praatje maken met de wijkboa’s? Kom dan gerust langs bij een van de komende spreekuren. De organisatie zorgt dat er koffie en thee voor je klaar staat.

Data en locaties

Je kunt op de volgende momenten een spreekuur bezoeken:

  • Buurthuis ´t Govertje: 23 januari, 20 februari en 2 april.
  • Nelson Mandela Centrum: 5 december, 2 en 30 januari, 27 februari en 9 april.
  • Chocoladefabriek: 19 december, 16 januari, 13 februari, 12 maart en 23 april.
  • Ontmoetingscentrum Van Noord: 5 december.
  • Markt Goverwelle: 13 december, 10 januari, 7 februari, 6 maart en 17 april.

Je bent welkom tussen 10u00 en 11u30.


Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.