SV Gouda

Hoofdtrainer SV Gouda verlengt contract, maar vertrekt toch

Voor Tim den Haan was het afgelopen zaterdag de laatste wedstrijddag als hoofd jeugdopleiding en trainer van de selectie van SV Gouda. Begin april tekende Den Haan nog een contract voor nog een jaar bij de Goudse club.

Afkopen

"Ondanks een getekend contract heeft onze trainer Tim toch besloten een andere keuze te maken. Daar er een getekende overeenkomst ligt en Tim zich kon verbeteren is in onderling overleg besloten het contract af te kopen", aldus het bestuur van SV Gouda.

Het bestuur is inmiddels in gesprek met diverse kandidaten en hoopt zo spoedig als mogelijk duidelijkheid te verschaffen wie de selectie trainer wordt voor het komende seizoen. "Ondanks onze teleurstelling wensen wij Tim veel succes bij zijn nieuwe club Alblasserdam."

vv Alblasserdam

Tim den Haan is voor het seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer van vv Alblasserdam. Den Haan heeft een achtergrond in de sportwereld en als gymdocent heeft hij een solide basis gelegd voor zijn trainingsexpertise. Daarnaast heeft hij als voetbaltrainer gewerkt bij Feyenoord on Tour in 2009 en 2010.

Op het gebied van trainingservaring heeft Den Haan zich verder ontwikkeld door zijn opleidingen en verschillende posities als jeugd- en hoofdtrainer. Hij behaalde zijn UEFA-TC3 diploma in juni 2011 en het Technisch Jeugdcoördinator diploma in juni 2012. In mei 2015 voltooide hij zijn UEFA-TC2-diploma. Den Haan heeft de afgelopen jaren verschillende stappen gezet in zijn ontwikkeling als trainer, zo was hij onder andere van 2019 tot 2020 hoofd jeugdopleiding bij DCV en tevens trainer van het O23-team. In 2020-2021 was hij trainer van de FC Dordrecht O17 in de 1e divisie. De afgelopen twee seizoenen coachte hij het eerste elftal van sv Gouda.

Als speler heeft Den Haan ook zijn sporen verdiend. Hij heeft gespeeld bij verschillende clubs, waaronder Sparta Rotterdam BVO, waar hij uitkwam voor het A1-team in de Eredivisie en onder meer Neptunes, Kethel Spaland en Sparta AV. “Het is tijd voor de volgende stap in mijn trainerscarrière,” zegt Den Haan vol overtuiging.

Na zijn waardevolle ervaring met jeugdteams, O23-teams en het 1e team van Gouda, is hij vastbesloten om zijn ontwikkeling als trainer voort te zetten. Met een duidelijk lange termijn doel voor ogen verklaart hij: “Ik wil graag in de komende jaren het Uefa A diploma behalen, maar kijk er vooral naar uit om komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan!”

Op de foto: Tim den Haan tekende begin april dit jaar voor een verlenging van zijn contract bij SV Gouda. Dit gebeurde in het bijzijn van voorzitter Jan Heuvelman (midden op de foto) en de nieuwe jeugdvoorzitter Roy van Wensem (rechts).


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk. 

Muziek 14 jun. 2024 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.