Voedselbank Gouda

Hoogvliet-klanten vrijgevig voor Voedselbank

Bij de twee Goudse Hoogvliet-vestigingen werd van 6 tot en met 30 maart een inzamelingsactie gehouden voor de Goudse Voedselbank. Dit in het kader van zowel Ramadan als Pasen. Er zijn maar liefst 141 kratten met voedsel opgehaald en 182 euro in contanten. 

Extra

Klanten konden één of meerdere producten extra kopen en deze na de kassa achterlaten in een depot van de Voedselbank. Dagelijks werd het voedsel opgehaald door de chauffeurs van de Voedselbank.

Het zwaartepunt van de actie lag op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart. Op die dagen werden de Hoogvliet-klanten persoonlijk benaderd door vrijwilligers van de Voedselbank om mee te doen aan de actie. Ze kregen dan een verlanglijstje overhandigd bij binnenkomst.

Gedurende de hele periode zijn er maar liefst 141 kratten met voedsel opgehaald en 182 euro in contanten. Komende weken zullen deze producten aan de ongeveer 300 huishoudens (900 cliënten) van de Voedselbank uitgegeven worden.

De Goudse Voedselbank bedankt alle klanten, het meehelpende Hoogvliet-personeel en de 40 eigen vrijwilligers voor dit fantastische resultaat.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Podia vandaag 11:00

Free Music draait mee bij Record Store Day

Zaterdag 20 april is het weer zover: Record Store Day. De dag voor de onafhankelijke platenzaken in 25 landen. De dag met vele schitterende releases op vinyl en cd. En uiteraard, optredens. Ook Free Music aan Turfmarkt 12 draait weer mee.

Werken vandaag 10:21

Zelf een bus besturen? Kom naar open dag vervoerder Arriva

Heb jij er wel eens over nagedacht om buschauffeur te worden maar is het er nooit van gekomen? Heb je altijd al eens in een bus willen rijden? Of zou je graag meer te weten willen komen over het beroep? Arriva nodigt je graag uit om te kijken of het beroep van buschauffeur, fulltime of parttime, bij jou past door een proefrit op de bus te maken.

Geschiedenis vandaag 10:08

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij. Het Historisch Platform Gouda reikte zaterdag aan de kersverse Goudologen het certificaat Goudologie 1 uit. Dit na een goed gemaakt examen in - hoe kan het ook anders - het stadhuis op de Markt.

Verkeer en vervoer vandaag 09:49

Spoorstraat weer open voor alle verkeer

De Spoorstraat is zaterdagavond rond 22u00 weer opengesteld voor alle verkeer. Dat was eerder dan gepland. Dit weekend was de tweede afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege de plaatsing van een 160 ton wegend nieuw viaduct. De delen werden in delen aangevoerd en geplaatst door mobiele kranen.

Voetbal vandaag 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt.