AS Media

Integrale controle bedrijf James Wattstraat

De gemeente Gouda, Omgevingsdienst Midden Holland en de politie hebben vrijdagavond een integrale controle gedaan bij een bedrijfspand aan de James Wattstraat, op bedrijventerrein Gouwestroom.

Er was een vermoeden dat het pand niet als bedrijfspand gebruikt werd, maar voor andere doeleinden. De politie was tijdens de controle aanwezig ter assistentie.

Tijdens de controle dreigde de sfeer wat grimmig te worden, maar uiteindelijk is de controle zonder bijzonderheden uitgevoerd en rustig verlopen. Aldus de gemeente Gouda.

Wel wordt bekeken hoe verder bestuurlijk opvolging wordt gegeven aan de constateringen op deze avond.

In eerdere berichtgeving werd gesproken van een politie-inval. Deze informatie komt niet van gemeente en politie en is onjuist. Het gaat om een integrale controle, zoals de gemeente en ODMH vaker uitvoeren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.