ChristenUnie Gouda

Interactieve avond met drie Goudse ChristenUnie-vrouwen

De Christen Unie houdt maandagavond 20 februari een verkiezingsbijeenkomst in de Driestar Hogeschool aan de Burgemeester Jamessingel. Drie van hun vrouwelijke politici komen spreken over hun werk en de plannen voor de komende vier jaar. Dat zijn de Goudse wethouder Anna van Popering, statenlid Djoeki van Woerden en de kersverse fractievoorzitter in de tweede kamer, Mirjam Bikker. De provinciaal lijsttrekker Steven Datema is ook bij deze interactieve avond, waar iedereen welkom is. Aanvang 20u00.

Vrouw aan het roer

Nu Mirjam Bikker in de Tweede Kamer het stokje van Gert-Jan Segers heeft overgenomen, heeft de ChristenUnie op de meest prominente plekken een vrouw aan het roer staan. Een uniek gegeven dat door veel media werd opgepikt.

Net als de kersverse partijleider komen ook Statenlid Djoeki van Woerden en wethouder Anna van Popering uit Gouda. Drie Goudse vrouwen die namens de ChristenUnie mooi werk mogen doen voor Nederland, de provincie Zuid-Holland en de stad Gouda.

Last

Op maandagavond 20 februari zijn zij alle drie te gast in Gouda voor een interactieve politieke avond. Zij zullen vertellen over hun werk en over hoe zij aankijken tegen de andere bestuurslagen. Wat hebben ze met elkaar te maken en hoeveel last hebben ze misschien wel van elkaar?

Er is alle ruimte om met hen hierover het gesprek aan te gaan. Ook is deze avond een mooie kans om te ontdekken wat de ChristenUnie de komende vier jaar wil bereiken om onze provincie nog mooier te maken. Daarom is ook provinciaal lijsttrekker Steven Datema deze avond in Gouda aanwezig.

Half maart zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en de Waterschappen. Daarom wordt deze avond samen met het campagneteam voor de verkiezingen in Zuid-Holland voorbereid. De avond staat dan ook in het teken van de campagne.

De avond begint om 20u00, de inloop is vanaf 19u40. Locatie is Driestar Hogeschool, Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda. Iedereen, man of vrouw, lid of geen lid of wie dan ook, is welkom!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Geschiedenis gisteren 11:52

Werk mee aan het kunstwerk voor Keti Koti

Keti Koti, de afschaffing van de slavernij, wordt op 1 juli gevierd. Ook in Gouda. Speciaal voor de viering van Keti Koti richt museum Gouda een expositie in. Het museum heeft Miriam Piña gevraagd om voor deze gelegenheid een kunstwerk te maken.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 11:31

Gratis festival Gouda Maakt Toekomst is terug!

Op zondag 4 juni 2023 van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!  

Evenementen gisteren 11:18

Goudse Hofstedendagen: feest aan 2 kilometer Bloemendaalseweg

De Goudse Hofstedendagen worden op zaterdag 3 en zondag 4 juni voor de 44-ste keer gehouden. Dit feestelijke weekend is te bezoeken van 11u00-17u00 en vindt plaats langs de Bloemendaalseweg. Veel bewoners en organisaties houden open huis en bieden een kijkje in hun pand en erf en in hun bezigheden.

Ondernemen gisteren 10:38

Goudse Haringparty tijdens Goudse Bedrijvendag

Gouda Onderneemt en de Gemeente Gouda houden op 20 juni, vanaf 16u30, een Goudse Haringparty. Dit in het kader van de Goudse Bedrijvendag. De bijeenkomst van en voor Goudse ondernemers is bij het nieuwe Strandpaviljoen Gouwestrand op Goudasfalt. 

Advertorial Exposities gisteren 10:16

Expositie Daniƫl Tavenier in Kunstuitleen

Kunstuitleen Gouda toont tot en met 24 juni de tentoonstelling ‘De reizende kunstenaar. Daniël Tavenier op reis met schetsboek en schilderslinnen’. In deze expo laat de Kunstuitleen de spontane reisimpressies van Daniël Tavenier zien, die hij schilderde en optekende in onder meer Bretagne, Ierland en Venetië. Inspiratie opdoen voor de zomervakantie? Kom dan kijken!