ChristenUnie Gouda

Interactieve avond met drie Goudse ChristenUnie-vrouwen

De Christen Unie houdt maandagavond 20 februari een verkiezingsbijeenkomst in de Driestar Hogeschool aan de Burgemeester Jamessingel. Drie van hun vrouwelijke politici komen spreken over hun werk en de plannen voor de komende vier jaar. Dat zijn de Goudse wethouder Anna van Popering, statenlid Djoeki van Woerden en de kersverse fractievoorzitter in de tweede kamer, Mirjam Bikker. De provinciaal lijsttrekker Steven Datema is ook bij deze interactieve avond, waar iedereen welkom is. Aanvang 20u00.

Vrouw aan het roer

Nu Mirjam Bikker in de Tweede Kamer het stokje van Gert-Jan Segers heeft overgenomen, heeft de ChristenUnie op de meest prominente plekken een vrouw aan het roer staan. Een uniek gegeven dat door veel media werd opgepikt.

Net als de kersverse partijleider komen ook Statenlid Djoeki van Woerden en wethouder Anna van Popering uit Gouda. Drie Goudse vrouwen die namens de ChristenUnie mooi werk mogen doen voor Nederland, de provincie Zuid-Holland en de stad Gouda.

Last

Op maandagavond 20 februari zijn zij alle drie te gast in Gouda voor een interactieve politieke avond. Zij zullen vertellen over hun werk en over hoe zij aankijken tegen de andere bestuurslagen. Wat hebben ze met elkaar te maken en hoeveel last hebben ze misschien wel van elkaar?

Er is alle ruimte om met hen hierover het gesprek aan te gaan. Ook is deze avond een mooie kans om te ontdekken wat de ChristenUnie de komende vier jaar wil bereiken om onze provincie nog mooier te maken. Daarom is ook provinciaal lijsttrekker Steven Datema deze avond in Gouda aanwezig.

Half maart zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en de Waterschappen. Daarom wordt deze avond samen met het campagneteam voor de verkiezingen in Zuid-Holland voorbereid. De avond staat dan ook in het teken van de campagne.

De avond begint om 20u00, de inloop is vanaf 19u40. Locatie is Driestar Hogeschool, Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda. Iedereen, man of vrouw, lid of geen lid of wie dan ook, is welkom!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 12:00

Klant is Koning VIP-avond bij Diertotaal Utopia in Winkelcentrum Bloemendaal

Diertotaal Utopia heeft iets leuks voor je in petto! Op woensdag 24 april in Winkelcentrum Goverwelle en donderdag 25 april in Winkelcentrum Bloemendaal zijn het de Klant is Koning VIP avonden bij Diertotaal Utopia. Met Koninklijke aanbiedingen. Maak kans op leuke prijzen. Een hapje en drankje. En natuurlijk wat lekkers om mee te nemen voor je huisdier.

Gemeente vandaag 10:23

Maak op tijd afspraak voor paspoort, rijbewijs of identiteitskaart

De gemeente Gouda heeft net als andere gemeenten te maken met lange wachttijden voor het aanvragen van paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen. Daarom vraagt de gemeente je om alleen een afspraak te maken als het echt nodig is. Bijvoorbeeld als het document binnen 4 weken verloopt. 

Weer in Gouda vandaag 08:50

Buiig en fris, maar vanaf Koningsdag wordt het warmer

Het weer van donderdag lijkt erg op dat van woensdag. Het is een wisselvallige dag met enkele buien, maar er zijn ook droge perioden met zon. Het blijft nog altijd koud, met een maximumtemperatuur van 10 graden.

Calamiteiten gisteren 19:48

Gaslekkage ontdekt onder water aan Turfmarkt

In het water aan de Turfmarkt is woensdagmiddag rond 17u40 een gaslekkage ontstaan. Nadat passanten bubbels hadden gezien in het water werd de brandweer opgeroepen om onderzoek te verrichten. Door de brandweer zijn meerdere metingen verricht waaruit duidelijk werd dat het om een gaslekkage gaat. Geen gewoon gas, maar moerasgas.

4 en 5 mei gisteren 18:53

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Theater gisteren 18:49

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.