ChristenUnie Gouda

Interactieve avond met drie Goudse ChristenUnie-vrouwen

De Christen Unie houdt maandagavond 20 februari een verkiezingsbijeenkomst in de Driestar Hogeschool aan de Burgemeester Jamessingel. Drie van hun vrouwelijke politici komen spreken over hun werk en de plannen voor de komende vier jaar. Dat zijn de Goudse wethouder Anna van Popering, statenlid Djoeki van Woerden en de kersverse fractievoorzitter in de tweede kamer, Mirjam Bikker. De provinciaal lijsttrekker Steven Datema is ook bij deze interactieve avond, waar iedereen welkom is. Aanvang 20u00.

Vrouw aan het roer

Nu Mirjam Bikker in de Tweede Kamer het stokje van Gert-Jan Segers heeft overgenomen, heeft de ChristenUnie op de meest prominente plekken een vrouw aan het roer staan. Een uniek gegeven dat door veel media werd opgepikt.

Net als de kersverse partijleider komen ook Statenlid Djoeki van Woerden en wethouder Anna van Popering uit Gouda. Drie Goudse vrouwen die namens de ChristenUnie mooi werk mogen doen voor Nederland, de provincie Zuid-Holland en de stad Gouda.

Last

Op maandagavond 20 februari zijn zij alle drie te gast in Gouda voor een interactieve politieke avond. Zij zullen vertellen over hun werk en over hoe zij aankijken tegen de andere bestuurslagen. Wat hebben ze met elkaar te maken en hoeveel last hebben ze misschien wel van elkaar?

Er is alle ruimte om met hen hierover het gesprek aan te gaan. Ook is deze avond een mooie kans om te ontdekken wat de ChristenUnie de komende vier jaar wil bereiken om onze provincie nog mooier te maken. Daarom is ook provinciaal lijsttrekker Steven Datema deze avond in Gouda aanwezig.

Half maart zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en de Waterschappen. Daarom wordt deze avond samen met het campagneteam voor de verkiezingen in Zuid-Holland voorbereid. De avond staat dan ook in het teken van de campagne.

De avond begint om 20u00, de inloop is vanaf 19u40. Locatie is Driestar Hogeschool, Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda. Iedereen, man of vrouw, lid of geen lid of wie dan ook, is welkom!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 09:49

Spoorstraat weer open voor alle verkeer

De Spoorstraat is zaterdagavond rond 22u00 weer opengesteld voor alle verkeer. Dat was eerder dan gepland. Dit weekend was de tweede afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege de plaatsing van een 160 ton wegend nieuw viaduct. De delen werden in delen aangevoerd en geplaatst door mobiele kranen.

Voetbal vandaag 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt. 

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.

Museum vandaag 08:00

Lievelingspop van 9-jarige Edith, vermoord in WOII, komt in Museum Gouda

De pop van de joodse Edith Roseij Beek (1934-1943) wordt onderdeel van de collectie van Museum Gouda. Het Goudse meisje zat in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken, maar tevergeefs: als 9-jarige werd ze in Auschwitz vermoord. Haar lievelingspop liet ze achter op haar onderduikadres.

Advertorial Exposities gisteren 09:17

Expositie Anton Martineau nu te zien in Kunstuitleen Gouda

Een aantal kunstwerken van beeldend kunstenaar Anton Martineau (1926-2017) is in de maand april te bezichtigen in Kunstuitleen Gouda. Het thema ‘Dans’ loopt als een rode draad door zijn oeuvre; met name de gepassioneerde tango had zijn voorkeur.