Advertorial Bankzaken 17 apr. 2024 08:00

Droom jij van eerste koophuis? Maak Eerste Huis gesprek bij Rabobank

Droom jij van eerste koophuis? Maak Eerste Huis gesprek bij Rabobank Hollandse IJssel. Je wil natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Ontdek jouw mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend Eerste-Huis-Gesprek met een adviseur van de Rabobank. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Advertorial Bankzaken 3 apr. 2024 15:11

6 april Open Huizendag, 4 april inloopmiddag Rabobank Hollandse IJssel

Wil jij zaterdag goed voorbereid op huizenjacht? Dan is het handig om alvast te laten berekenen wat je kan lenen voor jouw droomwoning. Je kunt zonder afspraak bij Rabobank Hollandse IJssel binnenlopen op het inloopmoment. Zo heb je snel inzicht in jouw hypotheekmogelijkheden. Een fijn idee bij de zoektocht naar jouw droomhuis.

Bankzaken 25 mrt. 2024 15:52

Gouwenaar opgepakt vanwege grootschalige bankhelpdeskfraude

De politie heeft maandag zeven mannen gearresteerd op verdenking van grootschalige bankhelpdeskfraude. Ze zouden alleen in Oost-Brabant al mensen voor meer dan 125.000 euro hebben opgelicht. Ook zijn er sieraden gestolen. De verdachten zijn tussen de 17 en 24 jaar oud. Ze komen uit Vlissingen, Dordrecht, Rotterdam, Gouda en Tilburg. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Advertorial Bankzaken 24 mrt. 2024 10:49

Rabo ClubSupport houdt online workshops voor verenigingen

Veel sport- en cultuurverenigingen hebben te maken met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 18 tot en met donderdag 28 maart kosteloos een aantal online workshops.

Advertorial Bankzaken 19 mrt. 2024 13:25

Afscheid Piet Jansen, welkom Margreet Bos-Steenbergen

De Raad van Commissarissen van Rabobank Hollandse IJssel nam onlangs afscheid van haar commissaris Piet Jansen. Bijna 12! Jaar was Jansen commissaris bij Rabobank Hollandse IJssel en haar rechtsvoorgangers. Een welkom was er voor nieuwkomer Margreet Bos-Steenbergen.

Advertorial Bankzaken 1 mrt. 2024 15:31

Erben Wennemars bij Inspiratieavond Rabobank Hollandse IJssel

Erben Wennemars, voormalig topschaatser (acht WK-titels en twee bronzen Olympische medailles) en tegenwoordig onder andere ambassadeur Rabo ClubSupport, was donderdagavond op kantoor bij Rabobank Hollandse IJssel in Gouda. Dit voor de inspiratieavond Sport & Cultuur, met veel vertegenwoordigers in de zaal van Goudse en regionale verenigingen.

Advertorial Bankzaken 17 feb. 2024 10:49

Jouw Eerste Huis Event op kantoor Rabobank Hollandse IJssel

Het vinden van een eerste eigen huis is niet altijd zo gemakkelijk. Speciaal voor starters op de woningmarkt hield Rabobank Hollandse IJssel het 'Jouw Eerste Huis Event'. De vijfde editie al weer, dit keer op het hoofdkantoor in Gouda.

Advertorial Bankzaken 12 feb. 2024 15:44

Rabobank Hollandse IJssel levert bijdrage aan zonnepanelen TOOS Plaza

Na de spetterende dansshow ‘Fokus danst anders’ mocht Monique Overes-Lingen van Rabobank Hollandse IJssel  zaterdag het publiek van Dans- en Turnvereniging TOOS Waddinxveen verrassen met goed nieuws. TOOS Waddinxveen ontvangt vanuit het coöperatiefonds van Rabobank Hollandse IJssel een bijdrage van € 10.000 voor het leggen van zonnepanelen, op het dak van TOOS Plaza.

Advertorial Bankzaken 25 jan. 2024 10:32

Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage: Samen Groeien

Het was woensdagavond een feestje tijdens de cheque-uitreiking op kantoor van Rabobank Hollandse IJssel. Rabobank Hollandse IJssel mocht een flink aantal projecten van verschillende verenigingen en stichtingen feliciteren met hun welverdiende Rabo coöperatieve duurzaamheidsbijdrage.

Advertorial Bankzaken 8 jan. 2024 11:48

Rabobank winnaar van NVP HR-Proffie 2023, dé prijs voor HR-beleid

De vakjury van de NVP HR-Proffie heeft Rabobank onlangs uitgeroepen tot winnaar van deze prestigieuze HR-prijs. Rabobank mocht de NVP HR-Proffie in ontvangst nemen omdat zij met innovatief HR beleid heeft bewezen succesvol te zijn.

Advertorial Bankzaken 22 nov. 2023 11:22

Duurzaamheidsbijdrage Rabobank voor 32 clubs in regio Zuid-Holland

Rabobank Hollandse IJssel ontving dinsdagavond 75 bestuurders van 32 clubs uit onze regio die allemaal gehoor hadden gegeven aan de oproep om in de maand oktober een creatieve pitch in te dienen namens hun club. Hiermee maakten ze in vijf regio’s kans op een investeringsbijdrage van € 25.000 om hun club te verduurzamen.

Advertorial Bankzaken 15 nov. 2023 13:26

Bekijk hier online fraude event Rabobank Hollandse IJssel

Na het succesvolle webinar over cybercriminaliteit van vorig jaar, organiseerde Rabobank Hollandse IJssel deze week een tweede landelijk, online event hierover. Als coöperatieve bank wil Rabobank bijdragen aan het voorkomen van oplichting door cybercrime en op die manier bijdragen aan een financieel gezond(er) leven en veilig bankieren. Kijk het webinar hier terug.

Advertorial Bankzaken 12 nov. 2023 13:03

Je kunt je nog aanmelden voor workshops Rabo ClubSupport

Veel sport- en cultuurverenigingen spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom houdt Rabo ClubSupport van maandag 13 november tot en met donderdag 23 november 2023 een aantal online workshops waarin de bank de meest voorkomende thema’s behandelt. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid.

Advertorial Bankzaken 10 nov. 2023 11:37

Honderd dames bij Female & Finance-event Rabobank Hollandse IJssel

Honderd vrouwen waren woensdagavond te gast op het kantoor van Rabobank Hollandse IJssel in Gouda tijdens het eerste Female & Finance Event van de bank. Powervrouwen Ilse Overwater, Marianne Bruijn, Gonny van Arendonk en Annemarie van Gaal namen de dames ieder met hun eigen inspirerende verhaal mee tijdens deze avond. 

Advertorial Bankzaken 8 nov. 2023 11:50

Vanavond Female & Finance-event bij Rabobank Hollandse IJssel

Wil jij financieel onafhankelijk zijn of blijven? Wil jij leren hoe je geld voor je kunt laten werken, zodat je financieel vrij bent en de regie over je eigen leven behoudt? Rabobank Hollandse IJssel houdt op woensdagavond 8 november exclusief voor dames het Female & Finance Event en de bank nodigt jou van harte uit!  

Advertorial Bankzaken 9 okt. 2023 12:35

Rabobank ClubSupport-cheque van ruim 2000 euro voor Voedselbank Gouda

De stemcampagne van Rabo ClubSupport zit erop. De Rabobank-leden hebben de afgelopen weken hun stem uitgebracht op een vereniging of stichting naar keuze. Sinds dinsdagavond 3 oktober staat de kring Zuid-Holland zo’n 2 weken in het teken van de finale van deze mooie stemcampagne. Hierin maken de medewerk(st)ers van Rabobank Hollandse IJssel de verenigingen blij met een cheque. Zoals hier bij de Voedselbank Gouda.

Advertorial Bankzaken 27 sep. 2023 17:46

Hypotheek inloopdagen bij Rabobank Hollandse IJssel

Droom je van een eigen plek, wil je verhuizen, je huis verduurzamen of je hypotheek oversluiten? De adviseurs van Rabobank Hollandse IJssel staan voor jou klaar om al je woonvragen te beantwoorden.

Advertorial Bankzaken 26 sep. 2023 17:52

Steun lokale clubs met Rabo Clubsupport: je kunt nu nog stemmen

De actie Rabo ClubSuppport loopt al weer ten einde. Klanten van de Rabobank kunnen tot en met vandaag, dinsdag 26 september, drie stemmen uitbrengen op clubs en andere organisaties die ze wel een gift van de bank gunnen. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag dat Rabobank Hollandse IJssel doneert aan die clubs.

Bankzaken 25 sep. 2023 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.

Advertorial Bankzaken 12 sep. 2023 08:34

Rabobank lanceert TijdslotSparen

Rabobank introduceert Rabo TijdslotSparen. Dit spaarproduct is een variant die valt tussen depositosparen en een normale spaarrekening. Klanten kunnen altijd bijstorten en 90 dagen na een overboekingsopdracht weer over hun geld beschikken.