Advertorial Carnaval 12 feb. 2024 11:54

Wie heeft de WC-bril van Cafeetje Heeeurlijk gezien?

Dat het er bij carnaval wel eens raar aan toegaat, dat weten we allemaal. En vaak hoort dat bij een act. Maar om nou met een WC-bril aan de haal te gaan. Nee, dat snappen we niet. Cafeetje Heeeurlijk mist na de carnavalsavond van zondagavond in ieder geval de WC-bril van het damestoilet. Iemand (iets) en of de WC-bril gezien?  

Carnaval 10 feb. 2024 20:00

Verklein kans op woninginbraak tijdens carnavalsweekend

Het is carnaval. En wellicht vier je de komende dagen het feest uitbundig mee. In Gouda, in de regio of in Brabant of Limburg. Uit een onderzoek van Interpolis blijkt dat het aantal inbraken tijdens de carnavalsvakantie in de carnavalsgemeenten toeneemt met zo’n 40 procent. Het is verstandig om tijdens deze periode extra alert te zijn.

Carnaval 9 feb. 2024 11:02

Maar waar is de Stadssleutel van Gouda?

Het carnaval barst vandaag los. Zo ook in Gouda. Maar om het carnavalsfeest in Pijpenburg officieel te openen, is er wel een officiele handeling nodig: de overhandiging van de Stadssleutel van Gouda door de (loco-)burgemeester aan Prins Johnny der Marktzotten. Maar waar is de Stadssleutel van Gouda eigenlijk? 

Carnaval 9 feb. 2024 10:30

Ook in Pijpenburg vieren we carnaval

Vandaag barst het grote carnavalsfeest weer los! Van vrijdag 9 februari tot en met dinsdag 13 februari halen mensen hun mooiste kostuums uit de kast, en zullen de straten worden gevuld met de mooiste optochten, creatieve kostuums, en aanstekelijke deuntjes. Ook Gouwenaars zijn van de partij. We vieren zelfs Carnaval in onze stad - omgedoopt tot Pijpenburg - met onze eigen Carnavals Vereniging de Marktzotten.

Carnaval 2 feb. 2024 11:56

Carnaval gaat bijna van start

Nog een klein weekje en dan barst het grote carnavalsfeest weer los! Van vrijdag 9 februari tot en met dinsdag 13 februari halen mensen hun mooiste kostuums uit de kast, en zullen de straten worden gevuld met de mooiste optochten, creatieve kostuums, en aanstekelijke deuntjes. Ook Gouwenaars zijn van de partij. We vieren zelfs Carnaval in de stad met onze eigen Carnavals Vereniging de Marktzotten.