Advertorial Cinema Gouda 9 mrt. 2024 10:09

Op wereldreis met premières Cinema Gouda

Na het grote succes afgelopen zondag heeft Cinema Gouda nog één keer een marathon met 'Dune' ingezet. De première films van deze week nemen je mee door heel Europa. Ga mee naar Spanje met 'Buenas Chicas', zoek het hogerop in Denemarken met 'The Promised Land' of bezoek een prachtig Brits dorp in 'Wicked Little Letters'. 

Advertorial Cinema Gouda 1 mrt. 2024 20:00

IJzersterke premièrefilms in Cinema Gouda

De voorjaarsvakantie mag dan wel voorbij zijn, maar het bioscoopavontuur gaat onverminderd door! Duik deze week in het epische universum van 'Dune: Part Two', of verken het Friese boeren leven in 'Vogels Kun Je Niet Melken'. Ook 'Wicked Little Letters' is niet te missen met met Oscar en BAFTA winnaar Olivia Colman en Oscar en BAFTA genomineerde Jessie Buckley. Tot slot gaan de social deal weken gaan ook weer van start! Ga extra voordelig naar de film.

Advertorial Cinema Gouda 9 feb. 2024 18:45

Hoofdrolspeler populaire film Scotoe komt morgen naar Cinema Gouda

Mo Chaara, komedieacteur en hoofdrolspeler Mo Chaara, ook bekend van De Tatta’s komt voor zijn film Scotoe naar Cinema Gouda toe. Op zaterdag 10 februari zal hij tussen 19u00 en 21u00 aanwezig zijn in de foyer van Cinema Gouda.

Advertorial Cinema Gouda 2 sep. 2023 12:06

Extra lezing in Cinema Gouda over film Oppenheimer

Oppenheimer. De film waar iedereen het over heeft. Maar klopt de film met de feiten? Wat heeft Christopher Nolan aangepast? Wat deed Oppenheimer in Nederland? Was hij verantwoordelijk voor Hiroshima en Nagasaki?

Advertorial Cinema Gouda 22 aug. 2023 11:24

Groot aantal films nu voor € 6,- te zien in Cinema Gouda

De vakantie is voorbij en de rust keert voor even terug in Cinema Gouda. De uitgelezen kans voor een filmbezoek zonder al te veel mensen om je heen. Daarom heeft Cinema Gouda een groot aantal films van de afgelopen tijd in de aanbieding voor € 6,- per ticket.

Advertorial Cinema Gouda 13 mei 2023 12:44

Hella en Freek de Jonge komen met Het Atelier naar Cinema Gouda

In de corona tijd heeft Hella de Jonge haar vroegere passie weer opgepakt: kunst. Onder regie van haar man Freek de Jonge is haar proces vastgelegd in een prachtige documentaire: Het Atelier. Ter promotie komen Hella én Freek op zondag 14 mei naar Cinema Gouda voor een unieke kans om samen de documentaire te bekijken en na afloop vragen te beantwoorden uit het publiek.

Advertorial Cinema Gouda 14 apr. 2023 13:47

Winnaars Gouds Film Festival te zien in Cinema Gouda

Gouda stond zaterdag 18 maart in het teken van de film. In Cinema Gouda, Filmhuis Gouda en Cultuurhuis Garenspinnerij werden bij elkaar meer dan 60 films vertoond van makers uit binnen en buitenland. De winnaars van het Gouds Film Festival zijn nogmaals te zien in Cinema Gouda op zaterdag 15 april om 11u15.  

Cinema Gouda 31 mrt. 2023 11:19

Staanplaatsen bij Cinema Gouda

Cinema Gouda gaat dit jaar nog meer inzetten op beleving voor iedereen. Veel bezoekers maken al gebruik van de handige 10-rittenkaart, maar vanaf volgende week gaat Cinema Gouda nog een stap verder met goedkopere tickets. De duurdere VIP-plekken achter in de zaal worden omgezet naar goedkopere staanplaatsen. 

Advertorial Cinema Gouda 25 aug. 2022 12:32

André Rieu’s 2022 Maastricht Concert te zien in Cinema Gouda

Het wachten is voorbij! Na twee lange jaren treedt André Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Met trots presenteert hij en zijn crew een gloednieuw zomerconcert - Happy Days are Here Again! Het concert zal een feestelijk en betoverend evenement zijn. En op zondag 25 en woensdag 28 september te zien in Cinema Gouda.

Advertorial Cinema Gouda 1 aug. 2022 15:42

Allereerste stop-motionfilm van Nederlandse bodem in Cinema Gouda

Knor is de eerste lange Nederlandse stop-motionfilm ooit gemaakt. Regisseur Mascha Halberstad werkte maar liefst 7,5 jaar aan de familiefilm, gebaseerd op het boek De Wraak van Knor van Tosca Menten. De film werd gelanceerd op grote filmfestivals en gaat in meer dan vijftien landen uitkomen. Knor is nu te zien in Cinema Gouda.

Advertorial Cinema Gouda 15 jul. 2022 08:30

Vanavond: Girls Night in Cinema Gouda met Silverstar

Zie Silverstar in de premièreweek tijdens de gezellige Girls Night in Cinema Gouda! Kom met je vriendinnen naar de film, wordt ontvangen met een drankje en krijg na afloop een toffe goodiebag mee naar huis! Vanavond, vrijdag 15 juli. Ontvangst: vanaf 18u30. Start film: 19u00.

Advertorial Cinema Gouda 20 jun. 2022 10:06

De Minions zijn terug in Cinema Gouda

Ze zijn grappig, onhandig en ontzettend herkenbaar: Gru’s gele hulpjes die dol op bananen zijn. Deze Minions werden waanzinnig populair dankzij de twee Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke)-films, waarna de bedenkers terecht dachten dat het publiek wel zou willen weten waar die gele opdondertjes vandaan kwamen. Ze zijn vanaf 29 juni te zien in Cinema Gouda.