Advertorial Feest 27 aug. 2023 11:21

Veel mensen opgetrommeld voor Zomer Wijkfeest Bloemendaal

Veel verenigingen en instellingen waren afgelopen zaterdag opgetrommeld voor het Zomer Wijkfeest in en rondom Ontmoetingscentrum Van Noord bij Winkelcentrum Bloemendaal. Het evenement voor en door de wijk Bloemendaal bracht veel bezoekers op de been en is voor herhaling vatbaar.

Advertorial Feest 25 aug. 2023 09:36

Zomerwijkfeest Van Noord voor en door de buurt

Zomerwijkfeest Van Noord (op zaterdag 26 augustus van 11 tot 16u00) is een feest voor en door de buurt. Maak kennis met je wijk, buurtgenoten en de uiteenlopende activiteiten bij Van Noord, het wijkcentrum van Bloemendaal, Plaswijck en de rest van Gouda Noord. Als onderdeel van het Zomerwijkfeest Van Noord is er een rommelmarkt in de wijk Bloemendaal. Naast Ontmoetingscentrum Van Noord (aan de Lekkenburg 1) wordt het grasveld omgetoverd tot makers- en rommelmarkt.

Feest 19 aug. 2023 08:00

Zomerfeest op kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Bij kinderboerderij De Goudse Hofsteden wordt op zondag 20 augustus van 10u00 – 17u00 het jaarlijkse Zomerfeest gehouden. Een dag vol gezelligheid, activiteiten en ook voor de lekkere trek wordt gezorgd.

Feest 8 jul. 2023 08:00

Stichting Kinderarmoede houdt groot(s) Zomerfeest

Stichting Kinderarmoede houdt op dinsdag 11 juli een zomerfeest op het terrein van Stichting Kringloop Gouda aan de Zwolleweg 5. Dit feest is voor alle kinderen uit Gouda en omstreken en in het bijzonder voor kinderen die niet op vakantie kunnen.

Feest 28 jun. 2023 11:08

Offerfeest (Ied-al-Adha) begint vandaag

Vandaag begint het drie dagen durende Offerfeest (Ied-al-Adha). Tijdens het islamitische feest slachten moslims een dier ter herinnering aan profeet Ibrahim, die bereid was zijn zoon te offeren.

Feest 22 jun. 2023 18:44

Feest!: 18 Goudse echtparen 60 jaar getrouwd

Maar liefst 18 Goudse echtparen zijn dit jaar 60 jaar getrouwd. En dat moet gevierd worden. Burgemeester Pieter Verhoeve nodigde de bruidsparen deze week uit voor een feestje! Het was een gezellige middag met de 18 jubilerende echtparen.

Advertorial Feest 4 jun. 2023 09:02

Gay Pride Boot Cafeetje Heeeurlijk laat zich horen en zien

De Gay Pride Utrecht is een geweldig evenement en groot feest dat je vanaf het water wilt en moet meemaken. Overal waar je kijkt, zie je boten met vrolijke mensen. Iedereen doet zijn best om een statement te maken. Zeker ook Lizette Oudijk van het Goudse Cafeetje Heeeurlijk. Ze had weer een volle bak op haar boot op zaterdag 3 juni. En de crew liet zich horen en zien.

Advertorial Feest 5 apr. 2023 17:00

Perfect Thursday White Party bij Swing Gouda

Het is weer tijd voor een feestje op de donderdag! Rol jij met Swing Gouda je lange weekend in, in je witte outfit op witte donderdag mét de beats van DJ Jeffrey én een Perfect Mix in je hand!? Dat kan! Donderdag 6 april, van 22u30 tot 03u00. Met DJ Jeffrey. Gratis entree. Dresscode: White & Bright, 18+.

Advertorial Feest 29 mrt. 2023 21:00

Roze Vrijdag: Proud, out en een beetje Fout

Proud, out en een beetje Fout: dat is het thema van de komende Roze Vrijdag. Een heerlijk feestje op vrijdag 31 maart in Cafeetje Heeeurlijk. Met alles erop en eraan, uiteraard, zoals je van Lizette Oudijk gewend bent. Zelfs met een Roze Bingo verzorgd door de Heeeurlijkste gastvrouwen Gloria en Patsy Prosac.

Feest 29 mrt. 2023 15:14

'Gratis' Koningsnacht kan doorgaan, met steun en middelen van gemeente

Met nodige kunstgrepen is gezekerd dat Koningsnacht in Gouda dit jaar ook weer kan doorgaan. En wel op woensdag 26 april. "Financiering van dit festival is een stevige uitdaging. We moeten snel om tafel met betrokken partijen om tot een toekomstbestendige(re) financiering te komen van dit ‘gratis’ volksfeest", zo laat wethouder Thierry van Vugt weten.

Advertorial Feest 24 mrt. 2023 14:57

Deze editie van TIMELESS belooft weer een hele fijne te worden

Lekkere Techno en Techhouse feestjes. Wie wil ze niet? Friends host heel veel zeer lekkere feestjes. De komende  editie van TIMELESS, vrijdag 24 maart, belooft ook zeker weer een hele fijne te worden! Echt zo ééntje die je eigenlijk gewoon niet wil missen zeg maar. Kaartjes zijn te verkrijgen via onder meer de Insta van @timeless.events.nl! Klikken maar!

Feest 10 mrt. 2023 17:00

Feestkapel De Waaghalzen viert 22-ste verjaardag, feest op 11 maart

Feestkapel De Waaghalzen bestaat 22 jaar. Tijd voor een jubileumfeest! Wie houdt van trompetten, trombones en drums is op 11 maart vanaf 20u00 welkom in De Goudse Kantine aan het Jaagpad in Gouda. De muziek is divers: Nederlandstalige hits - Het is een nacht - en popklassiekers - My way – afgewisseld met carnavalskrakers.

Feest 9 mrt. 2023 12:39

Het Weidegang Dance Event in Friends

De koeien mogen weer de wei in en wij de dansvloer op! Het is tijd voor Het Weidegang Dance Event in Friends: het 30+ dansfeest van Gouda. Alle dansplaatjes van vroeger en nu. Van ABBA tot de zangeres zonder naam. Ze komen vijf uur lang voorbij. Verzoekjes zijn niet nodig, Ze worden allemaal gedraaid, vrijdag 31 maart van 21 tot 02u00 door de Käse Brüder Marco van der Horst en Jasper Kuin.

Feest 27 feb. 2023 09:58

Podium Peperstraat wint Wim van Beekprijs

De jury van de Wim van Beekprijs van GoudApot heeft het Podium Peperstraat van Gouda bij Kaarslicht uitgekozen als winnaar over het jaar 2022. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend door de drie grondleggers van GoudApot die niet meer betrokken zijn in bestuurlijke zin.

Feest 19 feb. 2023 12:37

Wethouders vieren carnaval met De Marktzotten

Ze zeggen dat carnaval alleen onder de rivieren goed gevierd kan worden! Maar dat is niet helemaal waar. Kijk eens naar de mooie carnavalsoptochten gisteren in Reeuwijk, Boskoop en Oudewater en vandaag in Montfoort. En zie ook onze eigen stad.  In Gouda hebben we zelfs een eigen carnavalsvereniging: de Marktzotten. Zij zorgen dit weekeinde voor de leuke feestjes. Zoals zaterdagavond Groot Carnaval in De Theaterbakkerheij. Daarvoor kwamen zelfs wethouder Michiel Bunnik en Thierry van Vugt opdraven. 

Feest 17 feb. 2023 15:25

Carnaval in De Tapperij: WildeBLOAZZ met WildeBRAZZ en De Waaghalzen

Vanavond, vrijdag 17 februari, barst het dan echt los! Jawel het carnaval in Gouda. De Waaghalzen en WildeBRAZZ trappen samen het carnaval in Gouda muzikaal af in Bar De Tapperij op de Markt tijdens WildeBLOAZZ! Vanaf 20u00 tot in de kleine uurtjes. Tot vanavond!

Advertorial Feest 16 feb. 2023 20:00

Swing Gouda wil met jou het tegendeel bewijzen

Ze zeggen dat carnaval alleen onder de rivieren goed gevierd kan worden! Op zaterdag 18 februari gaat Swing Gouda samen met jou een poging wagen om het tegendeel te bewijzen. Speciaal voor de Gouwenaars die niet naar het zuiden willen verhuizen voor het hele weekend. Hos je met Swing Gouda mee? Van 23u00 tot 03u30 op de klanken van DJ Glenn Martin. Dresscode: Carnaval. Leeftijd 21+. Gratis entree.