Advertorial Handel en dienstverlening 26 jun. 2023 10:10

Voogt Verzekeringen zoekt receptioniste/alleskunner

Voogt Verzekeringen zoekt een receptioniste/alleskunner. "Een leuke job, prachtige plek en leuke collega’s! Graag ga ik met de kandidaat in gesprek!", aldus eigenaar Nico Voogt.

Handel en dienstverlening 20 apr. 2023 16:17

Steun in raad voor distributiecentrum Nieuwe Gouwe OZ

Er is veel steun in de Goudse raad voor een distributiecentrum aan de Nieuwe Gouwe OZ 40 op de voormalige Engelvaartlocatie (daarvoor British Leyland). Het college is warm voorstander van de voorziening, onder meer vanwege de werkgelegenheid.

Handel en dienstverlening 31 dec. 2022 13:02

Markt op Goudse Markt sluit vandaag eerder

De markt op de Markt in het centrum van Gouda sluit vandaag eerder. De markt duurt tot 15u00. De sluiting en de start van de schoonmaak zijn vroeger vanwege oudejaarsdag.

Advertorial Handel en dienstverlening 5 sep. 2022 12:27

Lansigt vestiging Gouda is vernieuwd

Afgelopen week is het vernieuwde pand van Lansigt in Gouda feestelijk geopend. Na het pand in Alphen aan den Rijn, is nu ook de vestiging in Gouda aan de Burgemeester van Reenensingel heringericht. Van aparte hokjes en kantoortjes, naar een meer open design met veel groen en kleur. Een nieuwe, frisse en moderne look-and-feel, waar de Lansigt collega's zich prettig in voelen en samen hun ambities kunnen aanjagen.

Handel en dienstverlening 18 mrt. 2022 10:50

De Goudse biedt startende ondernemers gratis kantoorruimte

Startende ondernemers kunnen onder zeer gunstige condities voor drie jaar de beschikking krijgen over een ruimte in het kantoor van De Goudse, pal tegenover het station in Gouda. Het eerste jaar is de huur zelfs gratis.