Brasserie Copper
Advertorial Werken

Interesse in vakantiewerk? Solliciteer snel bij Trixxo

Interesse in vakantiewerk? Solliciteer snel via trixxo gouda. Het is zeker lekker tijd voor vakantie! Maar natuurlijk ook om je tijd nuttig te besteden en om wat bij te verdienen.

trixxo groene loper ingang.JPG

Kom naar Trixxo Gouda voor de leukste baantjes op onder meer administratief gebied, schoonmaak, in de bouw of techniek, als Kaasmeisje of Kaasjongen bij de Goudse Kaasmarkt of als medewerk(st)er bij een festival. 

Met de examens achter de rug en de vakantie in het vizier zijn veel scholieren op zoek naar een zomerbaantje. Maar waar vind je dat werk en welke regels komen erbij kijken? Bij Trixxo Gouda weten ze hier alles van en kunnen ze je alle ins en outs vertellen.

En bij Trixxo zijn ze juist op zoek naar vakantiekrachten! Voor opdrachtgevers in Gouda en de omgeving van Gouda.

Ben jij minimaal drie weken aaneengesloten, vijf dagen per week beschikbaar? Ben jij (bij voorkeur) in het bezit van een rijbewijs B? Ben je gemotiveerd om te werken en een echte aanpakker? Informeer en solliciteer dan nu bij Trixxo.

Bijbaan

Misschien krijg je van je ouders af en toe extra geld voor klusjes als het gras maaien of de auto wassen. Vanaf je dertiende mag je ook officieel gaan werken. Daar zijn wettelijke regels en voorwaarden aan verbonden.

Samen afspraken maken

Er zijn ouders die graag zouden zien dat hun tiener wat ‘nuttigs’ gaat doen in een lange zomervakantie. Bijvoorbeeld omdat jij zo zelf geld kan verdienen om je dure wensen te realiseren. Maar het kan ook gebeuren dat jij vaker werkt dan je ouders lief is of dat jij zwaarder werk doet dan zij eigenlijk verantwoord vinden. Probeer er samen uit te komen. Hoeveel uur werken is nog te combineren met school en vrije tijd? Door hier vooraf samen afspraken over te hebben, kun je lastige dilemma’s voorkomen.

Neem contact op met Trixxo over vacatures voor vakantiekrachten.

Trixxo Gouda
Stationsplein 1
2801 AK Gouda
Tel: +31(0)182-582811
gouda@trixxo.nl
www.trixxo.nl

Trixxo Alphen aan den Rijn
Van Boetzelaerstraat 46
2406 BG Alphen aan den Rijn
Tel: +31(0)172 - 44 60 40
E-mail: alphen@trixxo.nl
www.trixxo.nl

Trixxo Rotterdam Alexandrium
Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-2206539
E-mail: rotterdam@trixxo.nl
www.trixxo.nl

Rotterdam Centrum
Groenendaal 251
3011 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-7410209
E-mail: rotterdamcentrum@trixxo.nl
www.trixxo.nl

 


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.