Media 25 mei 2023 15:39

Gouwestad Radio komt naar je toe, vrijdag in Bloemendaal/Plaswijck

De lokale omroep komt naar je toe. Gouwestad radio is daartoe met een nieuw programma gestart. "We gaan radio maken in de wijk, met bewoners, bedrijven en organisaties in de wijk. We zijn begonnen in de wijk Korte Akkeren en gaan op vrijdag 26 mei naar Bloemendaal/Plaswijck", zo vertelt Gerrit Schinkel van RTV Gouwestad.

Advertorial Media 7 apr. 2023 16:06

Met paar klikken ontvang je gratis e-paper van ZoGouds

Veel Gouwenaars bezoeken de website van ZoGouds.nl en/of volgen ons via Twitter, Facebook en Instagram. Maar er is ook een andere manier om via ZoGouds op de hoogte te blijven wat er in Gouda speelt. Zo verstuurt ZoGouds iedere dag (dus ook op zaterdag en zondag) minimaal 10 berichten uit Gouda via onze e-paper.

Advertorial Media 15 mrt. 2023 18:42

Stem op ZoGouds

We kunnen vandaag, woensdag 15 maart, stemmen op kandidaten voor de Provinciale Staten en de waterschappen. Stemmen op ZoGouds kan iedere dag en 365 dagen per jaar. ZoGouds heeft een website en heeft een zetel op Facebook, Twitter, Instagram. Daarbij zijn we actief, te zien en te volgen op e-paper en app. Bij ZoGouds kun je dus ook kiezen...

Media 15 mrt. 2023 18:02

Ze is er niet meer...

Onder grote belangstelling heeft Gouda vorige weer vrijdag afscheid genomen van de maandag overleden journaliste, fotograaf en columniste Marianka Peters. Uitgeluid door de kerkklokken van de Sint-Janskerk werd Peters vanuit het centrum naar begraafplaats IJsselhof gereden. Daar waren mooie speeches van onder andere haar dochter Marjolein, oud-burgemeester Wim Cornelis en burgemeester Pieter Verhoeve. En een prachtig gedicht van Chris Bellekom, gebracht met zijn karakteristieke rauwe stem. Een gedicht dat we graag op ZoGouds willen voordragen. 

Media 10 mrt. 2023 09:43

Uitvaartceremonie Marianka Peters online te volgen

Journaliste, fotograaf en columniste Marianka Peters is maandag op 66-jarige leeftijd overleden. De uitvaart en ceremonie van de bekende Goudse vinden plaats op vrijdag 10 maart vanaf 16u00 op Begraafplaats IJsselhof aan de Goejanverwelledijk. De uitvaartceremonie is ook te streamen via de link http://bit.ly/uitvaartmariankapeters (toegangscode 123456). 

Media 7 mrt. 2023 09:40

Journaliste/fotograaf Marianka Peters (66) overleden

Journaliste en fotograaf Marianka Peters is maandag op 66-jarige leeftijd overleden. Dat heeft het huis-aan-huisblad Het Kontakt - Goudse Post, waar Peters tot september 2022 als journalist en eindredacteur werkzaam was, bekend gemaakt. Bij de viering van de 70-ste verjaardag van de Goudse Post werd Peters benoemd tot ereburger van Gouda en nam ze de zilveren penning in ontvangst.

Advertorial Media 4 mrt. 2023 12:55

E-paper ZoGouds iedere avond om 18u45 gratis in je mailbox

Overdag geen tijd om het nieuws uit Gouda via ZoGouds te volgen? Of moe van het steeds op je mobiel kijken? Maar dan toch graag alles willen weten? De oplossing is simpel. Gewoon even je emailadres opgeven. Dan krijg je het ZoGouds nieuws iedere avond stipt om 18u45 in je mailbox. Makkelijk toch? En ook nog gratis.

Media 8 dec. 2022 11:47

Gouwestad Radio komt naar je toe, eerst naar Korte Akkeren

De lokale omroep komt naar je toe. Gouwestad radio start daartoe met een nieuw programma. "We gaan radio maken in de wijk, met bewoners, bedrijven en organisaties in de wijk. We starten met het nieuwe programma in de wijk Korte Akkeren", zo vertelt Gerrit Schinkel van RTV Gouwestad.