Ongeval 10 apr. 2024 08:48

Automobilist klapt met voertuig achterop stilstaande auto op Blekerssingel

Een automobilist reed woensdagmorgen rond 1u40 met zijn voertuig tegen een stilstaande auto bij de verkeerslichten op de Blekerssingel. De bestuurder van de voorste auto is nagekeken door het ambulancepersoneel,  maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Ongeval 4 apr. 2024 18:32

Schade door kettingbotsing met vier voertuigen aan Veerstal

Bij een kettingbotsing donderdagmiddag aan de Veerstal zijn vier auto's met elkaar in aanraking gekomen. Hierbij is schade aan de auto's ontstaan. Het is onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een ambulance is aanwezig geweest op de locatie, maar na een controle hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Ongeval 20 mrt. 2024 17:16

Fietser houdt scooterrijder vast en komt hard ten val op straat Groen van Prinsterersingel

Een fietser is woensdagmiddag rond 14u45 op de Groen van Prinsterersingel gewond geraakt bij een val. De fietser hield zich vast aan een scooterrijder toen het spatbord van zijn fiets in het voorwiel terecht kwam. De fietser kwam vervolgens lelijk en hard ten val. De ambulancedienst heeft de fietser nagekeken en doorverwezen naar een  huisartsenpost.

Ongeval 15 mrt. 2024 18:43

Auto zwaar beschadigd na uitwijkmanoeuvre op smalle Joubertstraat

Een automobilist moest vrijdagavond net na 18u00 op de smalle Joubertstraat uitwijken voor een andere auto. De automobilist raakte hierdoor de macht over het stuur kwijt. De automobilist botste vervolgens tegen een paal en een betonblok. De auto raakte door het ongeval total-loss.

Ongeval 4 mrt. 2024 16:03

Automobilist via verkeersbord op verkeerde helft en klapt op andere auto

De automobilisten van twee voertuigen zijn maandagmiddag rond 15u10 op de Burgemeester van Reenensingel met elkaar in botsing gekomen. Bij een oversteekplaats ging het mis. Een bestuurder raakte een verkeersbord en kwam vervolgens op de verkeerde weghelft terecht, met een botsing op een tegemoetkomende auto tot gevolg.

Ongeval 28 feb. 2024 16:52

Automobilist rijdt met Audi dijk af en raakt daarbij stroomleiding

Een automobilist is woensdagmiddag met een Audi van de dijk af gereden en heeft daar bij een paal van de stroomleiding geraakt. Op de helling in het gras, vlak voor de woning, kwam het voertuig tot stilstand. De betrokken automobilist is door ambulancebroeders gecontroleerd en vervolgens naar het Groene Hart Ziekenhuis gebracht.

Ongeval 24 feb. 2024 18:45

Vluchtende automobilist met politie in kielzog rijdt fietser aan

De politie heeft vrijdagavond een 25-jarige automobilist uit Gouda na een korte achtervolging aangehouden bij De Wissel in de wijk Goverwelle. De bestuurder van het voertuig wordt verdacht van meerdere strafbare feiten. Tijdens de vluchtpoging werd door de verdachte een 49-jarige fietser uit Gouda aangereden op de Gouderaksedijk. De fietser raakt daarbij gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Ongeval 23 feb. 2024 21:42

Fietsers aangereden, automobilist slaat op vlucht en crasht na achtervolging

Na een wilde achtervolging door een deel van Gouda is op De Wissel in de wijk Goverwelle een automobilist aangehouden. Eerder reed hij in zijn Audi S3 twee fietsers aan op de Schoonhovenseweg/Gouderaksedijk, nabij rotonde Stolwijkersluis. De automobilist is na het ongeval en de crash opgepakt en naar het politiebureau gebracht.  

Ongeval 23 feb. 2024 21:24

Achtervolging eindigt in flinke crash op De Wissel

Een achtervolging door politieagenten in een politieauto op een bestuurder van een Audi S3 is vrijdagavond rond 20u15 uitgelopen op een crash op De Wissel in de wijk Oosterwei. Daarbij raakten naast de politieauto en de Audi ook een andere personenauto en een bestelbus betrokken.  

Ongeval 23 feb. 2024 21:15

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietsers op Schoonhovenseweg

Twee fietsers zijn vrijdagavond omstreeks 19u25 gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de Schoonhovenseweg/Gouderaksedijk, nabij de rotonde Stolwijkersluis. De automobilist sloeg na het ongeval op de vlucht. Beide fietsers raakten gewond en zijn vervoerd naar een ziekenhuis. 

Ongeval 23 feb. 2024 12:46

Zwaargewonde bij bedrijfsongeval in Goeman Borgesiusstraat

Een persoon is vrijdagmorgen zwaargewond geraakt bij werkzaamheden aan woningen in de Goeman Borgesiusstraat. Het slachtoffer viel van een ladder en is zwaargewond en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Ongeval 23 feb. 2024 10:44

Justitie: bestuurder dodelijk ongeval N207 reed te hard

De 22-jarige automobilist uit Gouderak die op 20 januari een ongeluk met dodelijke afloop veroorzaakte op de Schoonhovenseweg (N207) in Gouda, reed op een onverantwoordelijke manier en te hard. Zo stelt het Openbaar Ministerie. Justitie verdenkt de man van dood door schuld in het verkeer.

Ongeval 22 feb. 2024 08:30

Automobilist rijdt boom en lantaarnpaal uit de grond aan Graaf Florisweg

De hulpdiensten werden donderdagmorgen rond 01u00 opgeroepen voor een stormschade aan de Graaf Florisweg. Toen de hulpdiensten op de locatie kwamen, was er iets heel anders aan de hand. Een automobilist was van de weg geraakt en heeft hierbij een boom én lantaarnpaal uit de grond gereden.  

Ongeval 13 feb. 2024 15:30

Bestelbus rijdt slagboom eruit bij Julianasluizen

Een bestelbus is dinsdagmiddag omstreeks 14u55 tegen een slagboom geknald op de Kanaaldijk, nabij de Julianasluizen. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De bestelbus en de slagboom liepen forse schade op. De slagboom zal door een aannemer gerepareerd worden. De bestelbus is door een berger afgesleept. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Ongeval 13 feb. 2024 09:50

Politie achterhaalt identiteit slachtoffer, na tips over fiets

Op maandagmiddag 12 februari rond 16u15 is er op de Spoorstraat een ernstig ongeval gebeurd tussen een fietser en een lijnbus. De fietser is met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De politie kon maandag de identiteit van de gewonde man niet vaststellen. Ze liet daarop een oproep over social media gaan met een foto van de fiets. Na tips die daaruit voortkwamen, kon de politie achterhalen wie het slachtoffer is.  

Ongeval 12 feb. 2024 16:50

Traumateam ingezet bij aanrijding tussen lijnbus en fietser op Blekerssingel

Een lijnbus en fietser zijn maandagmiddag rond 16u20 met elkaar in botsing gekomen op de Blekerssingel. De fietser raakte hierbij gewond. De hulpdiensten zijn massaal ingezet waaronder meerdere ambulances en een traumateam dat per helikopter werd ingevlogen. Het slachtoffer werd per ambulance onder begeleiding van de trauma-arts met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.