Ongeval 19 mei 2023 09:21

Gouwenaar vast na ernstig fietsongeluk in Waalwijk

Een 45-jarige man uit Gouda is gearresteerd, omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een ernstig ongeluk en daarna is weggereden. Dat gebeurde woensdagavond in Waalwijk. Het slachtoffer van de aanrijding raakte ernstig gewond.

Ongeval 15 mei 2023 09:43

Gewonde bij aanrijding op Wachtelstraat

Op de Wachtelstraat heeft maandagmorgen omstreeks 08u45 een ongeval plaatsgevonden. Een brommerrijder en een personenauto waren betrokken bij een botsing op deze locatie. 

Ongeval 1 mei 2023 08:59

20-jarige Goudse automobilist negeert stopteken en veroorzaakt botsing

Een 20-jarige Goudse automobilist heeft zaterdagmorgen rond 10u30 op de rijksweg A12 een stopteken van de politie genegeerd. Hij is vervolgens op de vlucht geslagen en uiteindelijk op de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs tot stilstand gekomen. Dit na een botsing op een andere weggebruiker.

Ongeval 28 apr. 2023 17:16

Flinke schade aan auto's na botsing op kruising Van Reenensingel

Op de Burgemeester van Reenensingel nabij Bowling Gouda heeft vrijdagmiddag rond 16u25 een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij twee auto's betrokken waren. Op de kruising zijn twee personenauto's hard met elkaar in botsing gekomen. 

Ongeval 14 apr. 2023 16:07

Overstekende fietser ziet auto over het hoofd op Oranjeplein

Een fietser en een personenwagen zijn vrijdagmiddag rond 15u15 met elkaar in botsing gekomen op het Oranjeplein in de wijk Korte Akkeren. Door het ambulancepersoneel werd één persoon gecontroleerd en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Vermoedelijk heeft de fietser de auto over het hoofd gezien.

Ongeval 12 apr. 2023 10:52

Gewonde bij botsing personenauto's op Nieuwe Gouwe O.Z.

Bij een botsing tussen twee personenauto's, woensdagmorgen om 01u00 aan de Nieuwe Gouwe O.Z., is een persoon gewond geraakt. De ambulancedienst heeft dit slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. 

Ongeval 6 apr. 2023 17:04

Auto belandt op motorkap bij botsing op Goverwellesingel

Een bizar verkeersongeval donderdagmiddag rond 16u30 op de kruising Goverwellesingel met de Poldermolendreef. Daarbij kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Door de aanrijding is een auto boven op de motorkap van de andere auto tot stilstand gekomen. Er vielen twee gewonden.

Ongeval 3 apr. 2023 08:47

Overstekende fietser aangereden op Van Reenensingel

Een fietser is maandagmorgen rond 7u00 aangereden door een automobilist bij een oversteekplaats aan de Burgemeester van Reenensingel. Dat gebeurde ter hoogte van de kruising bij de Vuurdoornlaan. Hoe het ongeluk kon gebeuren is onduidelijk. De fietser werd in de ambulance nagekeken en werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt het verkeersongeval.

Ongeval 2 apr. 2023 19:48

Scooterrijder gewond bij botsing met automobilist aan Nieuwe Gouwe

Een scooterrijder is zondagmiddag rond 17u00 gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist aan de Nieuwe Gouwe O.Z. Door een voorrangsfout kwamen een automobilist van de auto en een bezorger op een scooter met elkaar in botsing. De bezorger kwam hard ten val en raakte gewond. Het slachtoffer is ter controle vervoerd naar een ziekenhuis. De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding.

Ongeval 28 mrt. 2023 08:27

Hulpdiensten uitgerukt voor ongeval met letsel op Bloemendaalseweg

Op de Bloemendaalseweg heeft dinsdagochtend een aanrijding plaatsgevonden, waarbij mogelijk één of meerdere personen gewond zijn geraakt. Het ongeval gebeurde iets na acht uur 's ochtends. Er is een ambulance naar de locatie gestuurd. Over de oorzaak van het incident is nog niets bekend.

Ongeval 27 mrt. 2023 17:35

Vrouw gewond na val in water aan Bloemendaalseweg

Een vrouw is maandagmiddag rond 16u50 in het water gevallen aan de Bloemendaalseweg. Omstanders die het zagen gebeuren, hebben de vrouw uit het water gehaald. Na een controle in de ambulance is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de vrouw in het water kon vallen, is niet duidelijk.

Ongeval 19 mrt. 2023 12:16

Aanhouding na kop-staart botsing, automobilist onder invloed

Een automobilist is zaterdagavond rond 21u00 door de politie aangehouden, omdat hij onder invloed achter het stuur zat. De man werd aangehouden na een ongeluk op de Goejanverwelledijk. Het betrof een kop-staartbotsing tussen twee personenauto’s. De man is overgebracht naar het politiebureau.

Ongeval 16 mrt. 2023 16:55

Personeel Cyclus geschokt na bedrijfsongeval met vuilcontainer

Een medewerker van Cyclus raakte maandagmiddag ernstig gewond nadat een vuilcontainer bij het lossen uit een kraan viel. Het personeel van Cyclus reageert geschokt op het bedrijfsongeval en leeft mee met hun collega. De Arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ernstige ongeval met de afvalcontainer. 

Ongeval 16 mrt. 2023 09:54

Man raakt bekneld bij lossen trailer aan Hanzeweg

En man is donderdagmorgen rond 02u30 bekneld geraakt tijdens het lossen van een trailer. Dat gebeurde aan de Hanzeweg op bedrijventerrein Goudse Poort. De telefoon van de man lag nog in de cabine van de vrachtwagen, maar via zijn tablet wist hij toch de hulpdiensten te waarschuwen. Die hebben hem kunnen bevrijden. 

Ongeval 13 mrt. 2023 15:57

Vuilcontainer valt uit kraan op medewerker Cyclus

Een medewerker van Cyclus is maandagmiddag om 15u15 gewond geraakt nadat een vuilcontainer uit een kraan viel. Dat gebeurde aan de Johannes Poststraat. De persoon kwam onder de vuilcontainer terecht en raakte bekneld.  Nadat het slachtoffer was bevrijd is de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens omstanders was de man aanspreekbaar. De politie is een onderzoek gestart.

Ongeval 6 mrt. 2023 14:11

Rijbewijs afgepakt van dronken Spanjaard (51) die tuin inreed

Een automobilist is op de Sportlaan met zijn auto door een schutting en heg een tuin van een woning in gereden. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag, rond 01u00. De man was op de vlucht voor de politie. De auto kwam meters verder tot stilstand tegen de overkapping van de bewoners van de woning. De 51-jarige Spaanse bestuurder vluchtte en werd later alsnog aangehouden door de politie. Op het politiebureau bleek dat de man te veel had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij inleveren.

Ongeval 5 mrt. 2023 11:08

Automobilist richt ravage aan in tuin Sportlaan en vlucht

Een automobilist is op de vlucht voor de politie op de Sportlaan met zijn auto door een schutting en heg een tuin in gereden. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag, rond 01u00. De auto kwam meters verder tot stilstand tegen de overkapping van de bewoners van de woning. De bestuurder, een volgens omstanders 'dronken' Spanjaard, is vervolgens gevlucht en later alsnog aangehouden door de politie. 

Ongeval 19 feb. 2023 21:16

Persoon gewond na val tijdens rit met carnavalswagen

Een persoon die op een rijdende carnavalswagen stond, is zondagavond rond 18u45 op de Rotterdamseweg in de buurt van de Julianasluizen van de kar gevallen. Mogelijk reed de carnavalswagen te hard over de rotonde waardoor het slachtoffer van de kar viel. Meerdere ambulances kwamen naar de locatie en hebben het slachtoffer geruime tijd behandeld aan de verwondingen. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Ongeval 16 feb. 2023 09:52

Fietser zwaargewond na aanrijding op Lazaruskade

Een fietser is woensdagavond op de Lazaruskade aangereden en geschept door een bestuurder van een personenauto. De fietser raakte daarbij ernstig gewond. De fiets werd meters verder op van de plaats van het ongeval in de bosjes gevonden. 

Ongeval 14 feb. 2023 10:54

Twee auto's botsen frontaal op kruispunt Kleiwegplein

Op het Kleiwegplein zijn dinsdagmorgen omstreeks 07u40 twee auto's midden op de kruising frontaal op elkaar gebotst. De inzittenden zijn door een ambulancebroeder gecontroleerd op letsel. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is een van de twee bestuurders door het rode verkeerslicht gereden. Een bergingsbedrijf heeft de twee auto's weggesleept.

Ongeval 8 feb. 2023 11:39

Gouwenaar overleden na vuurwerkincident jaarwisseling

Een Gouwenaar, die tijdens de jaarwisseling werd getroffen door zwaar vuurwerk, is enkele weken later in het ziekenhuis alsnog aan zijn verwondingen overleden. Zo laat de gemeente Gouda deze week weten. De man werd rond middernacht getroffen door zwaar vuurwerk. Dat gebeurde aan het Jaagpad. Het vuurwerk ontplofte in zijn gezicht. Het slachtoffer werd met hoofd- en oogletsel overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum.

Ongeval 30 jan. 2023 09:36

Bestelwagen klapt op lantaarnpaal, bestuurster aangehouden

Een bestuurster van een bestelbus is zondagavond rond 22u25 op de rotonde aan de Provincialeweg - N207 op een lantaarnpaal geklapt. De 43-jarige bestuurster uit Berkel en Rodenrijs raakte niet gewond bij het eenzijdige ongeval. Ze is wel aangehouden en meegenomen naar het politiebureau wegens rijden onder invloed.