Ongeval 10 mei 2024 10:24

Jonge vrouwen zwaargewond bij ernstig ongeluk op snelweg

Bij een auto-ongeluk op de A20 ter hoogte van Maasland zijn donderdagavond vijf jonge vrouwen gewond geraakt. Een aantal van hen is volgens de politie zwaargewond geraakt. Waaronder de bestuurster van de auto, een 21-jarige vrouw uit Gouda.

Ongeval 29 apr. 2024 14:47

Meisje op fiets op Zwarteweg aangereden na mislukte inhaalpoging automobilist

Een automobilist heeft maandagmiddag rond 14u15 bij een mislukte inhaalpoging via een fietspad een meisje op de fiets aangereden. Dat gebeurde op de Zwarteweg. De ambulancedienst heeft de jonge fietser behandeld in de ambulance en hierna is het slachtoffer met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Ongeval 10 apr. 2024 08:48

Automobilist klapt met voertuig achterop stilstaande auto op Blekerssingel

Een automobilist reed woensdagmorgen rond 1u40 met zijn voertuig tegen een stilstaande auto bij de verkeerslichten op de Blekerssingel. De bestuurder van de voorste auto is nagekeken door het ambulancepersoneel,  maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Ongeval 4 apr. 2024 18:32

Schade door kettingbotsing met vier voertuigen aan Veerstal

Bij een kettingbotsing donderdagmiddag aan de Veerstal zijn vier auto's met elkaar in aanraking gekomen. Hierbij is schade aan de auto's ontstaan. Het is onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een ambulance is aanwezig geweest op de locatie, maar na een controle hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Ongeval 20 mrt. 2024 17:16

Fietser houdt scooterrijder vast en komt hard ten val op straat Groen van Prinsterersingel

Een fietser is woensdagmiddag rond 14u45 op de Groen van Prinsterersingel gewond geraakt bij een val. De fietser hield zich vast aan een scooterrijder toen het spatbord van zijn fiets in het voorwiel terecht kwam. De fietser kwam vervolgens lelijk en hard ten val. De ambulancedienst heeft de fietser nagekeken en doorverwezen naar een  huisartsenpost.

Ongeval 15 mrt. 2024 18:43

Auto zwaar beschadigd na uitwijkmanoeuvre op smalle Joubertstraat

Een automobilist moest vrijdagavond net na 18u00 op de smalle Joubertstraat uitwijken voor een andere auto. De automobilist raakte hierdoor de macht over het stuur kwijt. De automobilist botste vervolgens tegen een paal en een betonblok. De auto raakte door het ongeval total-loss.

Ongeval 4 mrt. 2024 16:03

Automobilist via verkeersbord op verkeerde helft en klapt op andere auto

De automobilisten van twee voertuigen zijn maandagmiddag rond 15u10 op de Burgemeester van Reenensingel met elkaar in botsing gekomen. Bij een oversteekplaats ging het mis. Een bestuurder raakte een verkeersbord en kwam vervolgens op de verkeerde weghelft terecht, met een botsing op een tegemoetkomende auto tot gevolg.

Ongeval 28 feb. 2024 16:52

Automobilist rijdt met Audi dijk af en raakt daarbij stroomleiding

Een automobilist is woensdagmiddag met een Audi van de dijk af gereden en heeft daar bij een paal van de stroomleiding geraakt. Op de helling in het gras, vlak voor de woning, kwam het voertuig tot stilstand. De betrokken automobilist is door ambulancebroeders gecontroleerd en vervolgens naar het Groene Hart Ziekenhuis gebracht.

Ongeval 24 feb. 2024 18:45

Vluchtende automobilist met politie in kielzog rijdt fietser aan

De politie heeft vrijdagavond een 25-jarige automobilist uit Gouda na een korte achtervolging aangehouden bij De Wissel in de wijk Goverwelle. De bestuurder van het voertuig wordt verdacht van meerdere strafbare feiten. Tijdens de vluchtpoging werd door de verdachte een 49-jarige fietser uit Gouda aangereden op de Gouderaksedijk. De fietser raakt daarbij gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Ongeval 23 feb. 2024 21:42

Fietsers aangereden, automobilist slaat op vlucht en crasht na achtervolging

Na een wilde achtervolging door een deel van Gouda is op De Wissel in de wijk Goverwelle een automobilist aangehouden. Eerder reed hij in zijn Audi S3 twee fietsers aan op de Schoonhovenseweg/Gouderaksedijk, nabij rotonde Stolwijkersluis. De automobilist is na het ongeval en de crash opgepakt en naar het politiebureau gebracht.  

Ongeval 23 feb. 2024 21:24

Achtervolging eindigt in flinke crash op De Wissel

Een achtervolging door politieagenten in een politieauto op een bestuurder van een Audi S3 is vrijdagavond rond 20u15 uitgelopen op een crash op De Wissel in de wijk Oosterwei. Daarbij raakten naast de politieauto en de Audi ook een andere personenauto en een bestelbus betrokken.  

Ongeval 23 feb. 2024 21:15

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietsers op Schoonhovenseweg

Twee fietsers zijn vrijdagavond omstreeks 19u25 gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de Schoonhovenseweg/Gouderaksedijk, nabij de rotonde Stolwijkersluis. De automobilist sloeg na het ongeval op de vlucht. Beide fietsers raakten gewond en zijn vervoerd naar een ziekenhuis. 

Ongeval 23 feb. 2024 12:46

Zwaargewonde bij bedrijfsongeval in Goeman Borgesiusstraat

Een persoon is vrijdagmorgen zwaargewond geraakt bij werkzaamheden aan woningen in de Goeman Borgesiusstraat. Het slachtoffer viel van een ladder en is zwaargewond en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Ongeval 23 feb. 2024 10:44

Justitie: bestuurder dodelijk ongeval N207 reed te hard

De 22-jarige automobilist uit Gouderak die op 20 januari een ongeluk met dodelijke afloop veroorzaakte op de Schoonhovenseweg (N207) in Gouda, reed op een onverantwoordelijke manier en te hard. Zo stelt het Openbaar Ministerie. Justitie verdenkt de man van dood door schuld in het verkeer.