Sinterklaas 30 nov. 2022 12:10

Sinterklaas-editie Theaterwereld in Jeugdtheaterhuis

Alle brave en stoute kinderen in omgeving Gouda opgelet: woensdag 30 november is de Sinterklaas-editie van de Theaterwereld in het Jeugdtheaterhuis! Je gaat eerst maken, verzinnen, spelen en filosoferen met het thema ‘braaf & stout’. Daarna gaat de groep naar het Huis van Sinterklaas in Museum Gouda voor een ontmoeting met Sinterklaas. 

Sinterklaas 28 nov. 2022 16:52

Sociaal Korte Akkeren maakt 80 kindjes blij met Sinterklaas(cadeautjes)

"Wat was dit een geweldige dag en wat hebben we veel kindjes blij gemaakt van gezinnen die net even een steuntje kunnen gebruiken!", zo laat Wendy Heij-De Wit van Sociaal Korte Akkeren weten. Maar liefst 80 kindjes, waaronder een groot aantal kinderen van de Oekraine-opvang in de Blokker-locatie, kwamen zaterdag langs in de Huiskamer van de Wijk om het Sinterklaasfeest te vieren en hun kadootjes op te halen.    

Sinterklaas 26 nov. 2022 16:10

Wij willen friet met mayonaise en... bitterballen

Er was afgelopen zaterdag van alles te doen in het winkelcentrum Bloemendaal bij het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Je kon paardrijden, luisteren naar de pieten-band en natuurlijk Sinterklaas ontmoeten! Na het ontvangst van Sinterklaas konden de kinderen klimmen en klauteren bij verschillende pietenspellen. Samen met de Pieten konden ze pepernoten gooien, paardrijden, daklopen en nog veel meer! Kinderen die alle spelletjes hadden meegedaan en afgevinkt ontvingen een pietendiploma een overheerlijk ijsje van Verhage Gouda! Zelf kwamen de Sint en Pieten  voor iets anders lekkers bij Verhage Bloemendaal langs. Zie het filmpje hieronder. Wacht tot het einde...

Sinterklaas 25 nov. 2022 11:46

Hier kun je Sinterklaas en de pieten spotten

Heb jij de sinterklaasintocht gemist? Maar wil je de goedheiligman en de pieten toch nog een keertje spotten? Dat kan! Je kunt de Sint en zijn Pieten op verschillende locaties in Gouda nog een keer zien. Zo kun je terecht in Cinema Gouda, Museum Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij en Winkelcentrum Bloemendaal. Zie ook www.uitlopergouda.nl

Advertorial Sinterklaas 21 nov. 2022 13:27

Warm welkom voor Sint in Winkelcentrum Bloemendaal

Sinterklaas en zijn pieten zijn zaterdag 19 november aangekomen in Winkelcentrum Bloemendaal. Ze kregen daar, ondanks het koude weer, een heel warm welkom. De goedheiligman en zijn gevolg liepen een paar uur rond door de bomvolle wandelgangen van het winkelcentrum. En werden daarbij begeleid door de Wilde Pietenband.

Sinterklaas 21 nov. 2022 09:46

Op bezoek bij Sint op zijn logeeradres in Gouda

Is Sint in ons land, dan moet hij natuurlijk ook ergens slapen. In Gouda logeert hij in het prachtige Museum Gouda. Annemarie Visser van EditieGroeneHart.nl bracht de Goedheiligman een bezoekje.

Advertorial Sinterklaas 18 nov. 2022 10:06

Sinterklaas komt naar Winkelcentrum Bloemendaal

Hij komt, hij komt! Sinterklaas komt naar Winkelcentrum Bloemendaal! De grote kindervriend is voornemens zaterdag 19 november naar Winkelcentrum Bloemendaal te komen. Na een lange tocht vanuit Spanje zal de Sint met zijn Pietenband om 10u30 in het winkelcentrum arriveren en ze zullen daar tot zeker 14u30 verblijven.

Sinterklaas 12 nov. 2022 11:18

Sinterklaas en de roetveeg-Pieten zijn weer in Gouda aangekomen

Na een jaar vol met festiviteiten staat Gouda nóg een paar feestjes te wachten. Zoals het Sinterklaasfeest. Zo hebben zojuist Sinterklaas en alle roetveeg-Pieten weer voet aan Goudse wal gezet. Daarna volgt een feestelijke intocht, de grootste van het Groene Hart, die eindigt bij het oude stadhuis op de Markt. Ook rijdt er dit jaar een speciale truck mee tijdens de stoet, met een belangrijke functie. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Sinterklaas 11 nov. 2022 15:13

Sinterklaas komt in Gouda in een gespreid bedje

Van 12 november tot en met 5 december logeert niemand minder dan Sinterklaas weer in Museum Gouda en kunnen kinderen en hun volwassen begeleiders meedoen aan het feestelijke familieprogramma in het Huis van Sinterklaas. De stad Gouda en Museum Gouda zijn er klaar voor. De Sint komt in Gouda in een gespreid bedje.

Sinterklaas 11 nov. 2022 10:12

Gouda is klaar voor feestelijke intocht van Sinterklaas!

Na een jaar vol met festiviteiten staat Gouda nóg een feestje te wachten. Op zaterdag 12 november is het namelijk zover. Dan zetten Sinterklaas en alle Pieten weer voet aan Goudse wal. Daarna volgt een feestelijke intocht, de grootste van het Groene Hart, die eindigt bij het oude stadhuis op de Markt. Ook rijdt er dit jaar een speciale truck mee tijdens de stoet, met een belangrijke functie. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Sinterklaas 27 okt. 2022 15:42

Museum Gouda is weer het Huis van Sinterklaas!

Van 12 november tot en met 5 december logeert niemand minder dan Sinterklaas weer in Museum Gouda en kunnen kinderen en hun volwassen begeleiders meedoen aan het feestelijke familieprogramma in het Huis van Sinterklaas.