Advertorial Uitloper Gouda 18 aug. 2023 18:45

Plan een uitje naar Gouda!

Het laatste weekend van de zomervakantie is aangebroken. Plan dus nog snel een uitje naar Gouda!

Uitloper Gouda 8 apr. 2023 09:00

ZoGoudse eropuit tips voor komende weken

In de stad van kaas, stroopwafels en bier ontdek je een fijne mix van verrassende creativiteit en eeuwenoude historie. Zo sta je het ene moment op de traditionele Gouda Kaasmarkt en zie je prachtige exposities van oude meesters in Museum Gouda. Om vervolgens in de festivalmood te komen op de levendige stadsoever GOUDasfalt en kunst van Goudse bodem te bewonderen tijdens Open Atelier Gouda. Welkom in het Goudse lenteseizoen!   

Advertorial Uitloper Gouda 24 mrt. 2023 12:51

Lentekriebels en volle GoudAgenda

Deze week is de (astrologische) lente begonnen en gaat dit weekeind de klok een uur vooruit. Zondag 26 maart is het weer zover. Dat betekent zomertijd! En die zorgt ervoor dat het ’s morgens een uur later licht is, en ’s avonds een uur later donker. Dat komt mooi uit, want er is zoveel te zien, te doen en te beleven in onze mooie stad Gouda. Zie voor de GoudAgenda op www.ZoGouds.nl en www.uitlopergouda.nl  

Uitloper Gouda 28 feb. 2023 08:00

Ga met de Rotterdampas erop uit!

Vanaf 1 maart gaat het nieuwe pasjaar van de Rotterdampas in. De Rotterdampas is een pas waarmee je gratis of met korting leuke uitjes kunt doen. Ook krijg je met de pas korting op workshops of etentjes in Gouda en de regio. Ieder jaar zijn er wel 1000 acties! Wat dacht je van zwemmen in het Groenehovenbad of naar Museum Gouda? In de regio is ook veel te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld naar de Euromast, Plaswijckpark en Duinrell. Bekijk alle acties op de website van de Rotterdampas of in de gratis Rotterdampas app.