Werken 20 jan. 2023 12:33

Ontdek je talentdagen eerste stap naar (ander) werk

De Ontdek je Talentdagen waren vorig jaar een groot succes. Daarom organiseert Arbeidsmarktregio Midden-Holland op 8 en 9 februari wederom dit event voor inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen die een stap willen maken naar (ander) werk.

Werken 9 nov. 2022 17:48

Sneller aan het werk door ontmoetingen tussen werkgever en werknemer

200 werkzoekenden kwamen op donderdag 3 november naar de Sint-Janskerk in Gouda om de banenmarkt te bezoeken. Daar stonden 34 werkgevers op ze te wachten om meteen met ze in gesprek te gaan. De organisator WSP Midden-Holland is er om de match tussen werkgever en werknemer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor zijn soms opleidingstrajecten, coaching en begeleiding voor nodig. Het begint bij elkaar echt zien en spreken.

Werken 4 nov. 2022 09:23

Talentenmarkt in buurthuis De Bühne

Bijna iedereen heeft wel een hobby. In Buurthuis De Bühne is een groep dames actief met hobby's die je gerust talenten kunt noemen. Op zaterdag 5 november wordt er van 12u00-17u00 in het buurthuis een Talentenmarkt gehouden. 

Werken 1 nov. 2022 08:31

Dertig werkgevers bij banenmarkt in Sint Janskerk

Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en Krimpenerwaard verenigen zich om hun inwoners naar werk te helpen. Op donderdag 3 november is iedereen die een baan zoekt, nieuw werk wil of zich wil laten omscholen welkom in de Sint-Janskerk in Gouda. De banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden is van 10 tot 13u00.

Werken 12 okt. 2022 15:56

Na feest Gouda750jaar gaan de straten weer open

Na het feest van Gouda 750 gaat Stedin nu weer verder met de werkzaamheden aan het gasnet in de binnenstad van Gouda. Voor de winterstop zijn de werkzaamheden het meest zichtbaar op de Lange Tiendeweg en de Kleiweg (BAM) en de Hoge Gouwe (Van Voskuilen).

Werken 24 sep. 2022 08:00

WSP Midden-Holland houdt ‘Ontdek je Talent’-dagen

De krapte op de arbeidsmarkt biedt kansen voor iedereen. Toch is niet iedereen er klaar voor om te solliciteren. Soms weet je niet wat je wilt of waar je goed in bent. Of je bent goed in de praktijk, maar het maken van een CV op een computer vind je lastig.

Werken 15 jul. 2022 10:00

Wil jij bij de Goudse brandweer?

Wil jij bij de Goudse brandweer? Mooi dat komt goed uit. De brandweer in Gouda zoekt nieuwe collega’s. De ploeg roept mensen op die graag iets doen voor de maatschappij zich aan te melden. Om de omgeving, steden en dorpen van betrokken hulpverleners te blijven voorzien, zijn er altijd mensen nodig die naast hun dagelijkse werk brandweer worden. Naast een hecht team, kennis en vaardigheden, ontvangen brandweermensen een vaste jaarvergoeding en specifieke uurvergoedingen voor uitrukken, oefenen en opleidingen.

Werken 13 jul. 2022 16:00

Jonger dan 27 jaar en weer aan de slag?

Ben je tussen de 18 en 27 jaar en wil je aan jouw toekomst werken? Dan is dit je kans! In de gemeente Gouda is er een jongerencoach, die samen met jou op zoek gaat naar een passende baan en/of opleiding.

Advertorial Werken 12 jul. 2022 12:10

Ruimbaan Uitzendbureau omgedoopt tot Trixxo Jobs

De groene loper in de clubkleuren van Trixxo Jobs was er voor uitgelegd om relaties, klanten en uitzendkrachten te ontvangen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd Ruimbaan Uitzendbureau maandagavond feestelijk omgedoopt tot Trixxo Jobs. 

Advertorial Werken 11 jul. 2022 12:52

Ruimbaan Uitzendbureau gaat verder onder de naam Trixxo

Ruimbaan Uitzendbureau gaat vanaf vandaag verder onder de naam Trixxo. "Het biedt voor jou als wervende of werkzoekende meer opties, omdat we samenwerken met meer bedrijven en meer kandidaten in ons systeem hebben", zo verklaart een woordvoerder van Trixxo.

Advertorial Werken 8 jul. 2022 09:59

Ruimbaan Uitzendbureau wordt Trixxo

Marieke Kreuzen, directeur van Ruimbaan Uitzendbureau, heeft na meer dan 30 jaar haar Ruimbaan verkocht aan een Belgische uitzender. Ruimbaan Uitzendbureau is overgenomen door het Belgische Trixxo. De afgelopen tijd is de naamsverandering doorgevoerd. Maandag is de feestelijke lancering van Trixxo jobs en de nieuwe uitstraling en uitingen.  

Advertorial Werken 29 jun. 2022 10:14

Heb jij 'groene vingers'?

Heb jij groene vingers? En ben je op zoek naar een job in de groenvoorziening? Dan ben je bij Ruimbaan aan het goede adres. Bij Ruimbaan Uitzendbureau heb je sowieso 116 kansen op een job van je dromen.

Advertorial Werken 27 jun. 2022 09:30

Geslaagd! Tijd om wat bij te verdienen...

Ook Ruimbaan Uitzendbureau feliciteert iedereen die geslaagd is voor het schoolexamen. Nu is het lekker tijd voor vakantie! En natuurlijk, om wat bij te verdienen.

Werken 21 jun. 2022 13:34

Ruim 300 bezoekers voor BinnenKijken bij Bedrijven

Honderd bedrijven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen openden van 13 tot en met 18 juni hun deuren voor werkzoekenden, zij-instromers, studenten en voor mensen die lang niet hebben kunnen werken. Zo kan iedereen die wil (en kan) werken kijken hoe dit dan zou zijn bij bedrijven naar keuze. Op dit moment zijn er meer banen dan personeel. Maar toch waren er 300 bezoekers bij BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB). Veel bezoekers gingen dit jaar naar zorgorganisaties, horeca, de bibliotheek en technische bedrijven.

Werken 30 mei 2022 12:01

Eindexamen gedaan? Tijd om wat bij te verdienen...

Heb jij eindexamen gedaan? Dan is het nu tijd om even bij te komen en de accu op te laden. En natuurlijk, om wat bij te verdienen. Kom naar Ruimbaan Uitzendbureau voor de leukste baantjes op onder meer administratief gebied, schoonmaak, in de bouw of techniek, in de horeca of bij een festival!

Werken 3 mei 2022 06:00

Werkcafé: iedere dinsdag inloop voor werk- en scholingsvragen

Heb je op dit moment geen baan, maar wil je wel graag werken? Dreig je binnenkort je baan of bedrijf te verliezen? Vind je je jouw werk niet meer leuk? Droom je van een diploma of wil je je je laten omscholen? Vanaf 26 april 2022 is er het Werkcafé in het Huis van de Stad in Gouda. Eén plek voor heel Midden-Holland waar je naartoe kunt met al je  vragen over werk, vacatures, scholing, begeleiding en leerwerktrajecten.

Werken 2 mrt. 2022 11:10

Werken in de horeca en detailhandel? Dit is je kans!

Koken in een restaurant, bedienen in een café, meewerken in een hotel, je klanten in het nieuw steken in een kledingwinkel. Als je dit altijd al hebt gewild, heb je nu de kans om aan de slag te gaan. De mogelijkheden in de Goudse horeca en detailhandel zijn immers plenty.  

Werken 1 mrt. 2022 18:00

Goudse horeca en detailhandel zoekt personeel

De Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda (SBG) is namens de detailhandel en de horeca in Gouda bezig met wervingscampagne voor personeel. Met reclameborden van Gouda Werkt door de hele stad wordt er aandacht gevraagd voor het grote tekort aan personeel in deze branches. RTV Gouwestad en centrummanager Hans van Aalst bezochten een paar gedupeerde ondernemers.