Winkels 30 jan. 2023 11:31

AH-inzamelingsactie voor Goudse Voedselbank

Albert Heijn houdt komende vrijdag en zaterdag een inzamelingsactie voor de Voedselbank, die erop gericht is geen enkel kind met honger naar school te laten gaan. Het motto van de actie is dan ook: ‘Op een lege maag kun je niet leren’. 

Winkels 26 jan. 2023 17:26

Dure merkzonnebrillen gestolen bij Kempkes Optiek

Mocht je ergens een mooie merkzonnebril zonder koker worden aangeboden, bedenk dan dat die misschien op een niet zo nette manier uit iemands winkel is meegenomen. Dat gebeurde maandagmorgen om 3u00 's nachts uit de winkel bij Kempkes Optiek aan de Agnietenstraat. De dieven kwamen binnen door een steen door de ruit heen te gooien.

Advertorial Winkels 24 jan. 2023 15:39

X2O Badkamers op GoStores Gouda feestelijk geopend

GoStores Gouda is sinds dinsdag uitgebreid en versterkt met X2O Badkamers. Duik in een bad vol inspiratie en mogelijkheden, vind wat je zoekt in het advies en ontdek alle tips & tricks voor onderhoud in de badkamerMet de komst van X2O Badkamers is GoStores Gouda weer helemaal gevuld en voor 100 procent bezet. Ga eens kijken en laat je inspireren. 

Advertorial Winkels 19 jan. 2023 10:22

Benieuwd naar de woontrends van 2023?

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent veel nieuwe trends voor je interieur! In 2023 spelen comfort, kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Een aantal trends zijn blijven hangen en worden impactvoller, andere trends zijn nieuw. Gostores Gouda heeft de interieurtrends voor 2023 voor je op een rijtje gezet. 

Winkels 16 jan. 2023 15:46

Heropende Albert Heijn Westergouwe 1,5 keer zo groot

Wethouder Rogier Tetteroo heropende maandag de Albert Heijn in de Goudse wijk Westergouwe. De meest circulaire supermarkt van Nederland is bijna anderhalf keer groter geworden en het assortiment is flink uitgebreid!

Winkels 13 jan. 2023 12:12

C&A op Kleiweg blijft toch (langer) open

Weer eens een keer goed nieuws van en over het Goudse winkelfront! Even zag het er naar uit dat de C&A op de Kleiweg per 25 februari dit jaar haar deuren zou sluiten. Maar daar ziet het management van de keten bij nader inzien toch vanaf. C&A blijft voorlopig nog open. Hoe lang de winkel nog open blijft, dat is op dit moment nog onduidelijk. Verhalen doen de ronden dat de winkel tot augustus 2023 openblijft. En wellicht zelfs nog langer. Een woordvoerder van C&A laat zich hier niet over uit.     

Advertorial Winkels 13 jan. 2023 08:00

Dat is makkelijk: GoStores Gouda heeft laadpalen

Dat is makkelijk: GoStores Gouda heeft nu ook laadpalen voor elektrische auto's. Zo kun je tussen het boodschappen doen, shoppen en lunchen meteen je elektrische bolide opladen. Twee vliegen in één klap. 

Advertorial Winkels 12 jan. 2023 11:45

Dit is het Broodje van de Week bij Kippie Gouda

Iedere week heeft franchisenemer Johan Oudijk van Kippie Gouda een ander broodje kip snack in de aanbieding. Deze week haal je het broodje kipkroket voor € 1,20 met gratis saus naar keuze. Kom langs bij de winkel in Winkelcentrum Bloemendaal voor een heerlijk broodje!

Winkels 11 jan. 2023 21:28

Indo-Toko in winkelcentrum Bloemendaal sluit per direct toko

Indo-Toko in winkelcentrum Bloemendaal heeft woensdag per direct de deuren van de Indonesische toko moeten sluiten. De hoge en stijgende huurprijzen en energieprijzen hebben eigenaar Ronald de Pagter tot dit moeilijke besluit gedwongen. De toko loopt goed, maar Toko-Indo kan het met de huidige kosten niet langer meer bolwerken.    

Winkels 11 jan. 2023 18:14

ACTION komt naar Winkelcentrum Bloemendaal

Winkelcentrum Bloemendaal krijgt een Action. De populaire winkelketen opent een winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. De budgetwinkel betrekt de panden van Scapino en Sara Mode, tegenover de Lidl. 

Advertorial Winkels 6 jan. 2023 11:02

ACTION komt naar Winkelcentrum Bloemendaal

Winkelcentrum Bloemendaal krijgt een Action. De populaire winkelketen opent een winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. De budgetwinkel betrekt het pand van Scapino, tegenover de Lidl. Dat maakt vastgoedadvieskantoor RemmersVanGorkom vrijdag bekend.

Advertorial Winkels 4 jan. 2023 16:14

Bij Pearle Studio krijg je nu een tweede merkbril gratis!

Je mag jezelf van tijd tot tijd ook verwennen. Vooral als het om je gezondheid gaat. Bij Pearle Studio in Winkelcentrum Bloemendaal maak je gemakkelijk online een afspraak, maar je mag ook altijd even binnenlopen. Als je nu een merkbril koopt, krijg je niet alleen een tweede merkbril gratis, maar ook een waardebon ter waarde van €250 die je weg kan geven! Welk merk vind jij mooi?

Winkels 4 jan. 2023 10:22

Ondernemers hebben het zwaar in binnenstad Gouda

Na de tweede lockdown ontvangt het bestuur van de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda (SBG) regelmatig berichten van ondernemers dat ze het zwaar hebben. Enerzijds geven ondernemers regelmatig aan dat ze gewoon minder mensen in de winkel hebben dan voor de corona periode. Daarnaast spelen de sterk gestegen grondstofprijzen en de hoge energieprijzen hen parten.

Advertorial Winkels 3 jan. 2023 12:29

Kippie Gouda begint nieuwe jaar met nieuwe actie

Kippie Gouda verkoopt iedere dag heerlijke kant-en-klaar kipproducten vanuit de winkel in Winkelcentrum Bloemendaal. De toonbank wordt iedere dag gevuld met een vers assortiment. Daarbij maakt franchisenemer Johan Oudijk regelmatig kippakketten voor een (h)eerlijke prijs. De komende weken speciale aandacht voor de nieuwe Kippie-actie.

Advertorial Winkels 29 dec. 2022 14:16

Winterpret bij Winterbal GoStores Gouda

Het was woensdag volop winter- en ijspret op het Winterbal van GoStores Gouda. Er lag een schaatsbaan waarop de schaats(t)ers konden zwieren en zwaaien en ijsdansen. Er waren spetterende optredens van de Cocomelon Wintershow, je kon op de foto met de echte bus van de Wielen van de Bus. En dat alles onder het genot van een kopje warme chocomel en van heerlijke poffertjes van Pannenkoe Gouda. De kinderen en hun ouders genoten volop en hadden een onvergetelijke middag! 

Advertorial Winkels 27 dec. 2022 12:11

Winterbal bij GoStores Gouda: Kinderfeest met schaatsbaan en Cocomelon Wintershow!

Op het GoStores Winterbal is de schaatsbaan op woensdag 28 december van 12 tot 16u00 jouw dansvloer! Er zijn spetterende optredens van de Cocomelon Wintershow, ga op de foto met de echte bus van de Wielen van de Bus, drink gezellig een kopje warme chocomel en geniet van heerlijke poffertjes. Alle activiteiten en optredens zijn gratis. Kom langs en laat je kind genieten van deze onvergetelijke dag! 

Advertorial Winkels 24 dec. 2022 10:24

Fijne feestdagen gewenst namens het hele team van Kippie Gouda!

Fijne feestdagen gewenst namens het hele team van Kippie Gouda! Voorafgaand aan de feest- en Kerstdagen ziet u vele gezichten achter de toonbaan bij Kippie Gouda, waaronder Thijmen, Priscilla, Auke, Johan en Annerieke (van links naar rechts op de frontfoto). Er is deze dagen immers genoeg werk aan de winkel en nog voldoende Kippie-pannen en snacks te verkrijgen. Zie hieronder.

Winkels 22 dec. 2022 12:22

Winkelondernemers mogen eigen openingstijden bepalen

De Goudse winkelondernemers krijgen de vrijheid om hun eigen openingstijden te bepalen. Het initiatiefvoorstel van D66 Gouda en PvdA Gouda werd woensdagavond met ruime meerderheid aangenomen. Na dertig jaar praten mogen Goudse winkeliers derhalve zelf kiezen wanneer ze hun winkels openen.

Advertorial Winkels 21 dec. 2022 10:09

X2O Badkamers binnenkort op GoStores Gouda

GoStores Gouda wordt binnenkort uitgebreid en versterkt met X2O Badkamers. Duik straks in een bad vol inspiratie en mogelijkheden, vind wat je zoekt in het advies en ontdek alle tips & tricks voor onderhoud in de badkamer. Met de komst van X2O Badkamers is GoStores Gouda weer helemaal gevuld en 100 procent bezet. Ga eens kijken en laat je inspireren. 

Advertorial Winkels 21 dec. 2022 09:25

Vandaag doen Kersttrein en Kerstman Winkelcentrum Bloemendaal aan

De kerstmaand loopt in Winkelcentrum Bloemendaal. Een maand vol gezelligheid, gevoel van warmte en knusse dagen. De wandel- en ingangen en winkels van Winkelcentrum Bloemendaal zijn ook weer feestelijk en kerstelijk versierd. In deze maand kunnen bezoekers genieten van mooie kerstliederen van een kerstkoor, kunnen kinderen een rondje maken in de kersttrein en komt er als klap op de vuurpijl weer een mobiele inpakservice voor al je kerstcadeaus.