Advertorial Winkels 20 apr. 2024 11:20

Feestelijke opening Action Winkelcentrum Bloemendaal

Action Winkelcentrum Bloemendaal is zaterdagmorgen om 8u30 feestelijke open gegaan. Het is de 416de vestiging in Nederland en de tweede in Gouda. De populaire winkelketen heeft in het winkelcentrum zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Advertorial Winkels 19 apr. 2024 15:26

Casa Bloemendaal blijft open en heeft geen leegverkoop

Casa sluit een op drie Nederlandse winkels. Zo werd deze week bekend. Het management van Casa verzekert dat de Casa vestiging in Winkelcentrum Bloemendaal open blijft. "We hebben Mid Season Sale, maar zeker geen leegverkoop", zo laat Casa Gouda weten, mede via posters op de ramen.

Advertorial Winkels 19 apr. 2024 13:23

Actie bij opening ACTION: voor iedere bezoeker big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Winkels 16 apr. 2024 19:00

Blokker vindt op tijd vers geld, verkoop afgewend

Blokker heeft naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe geldschieter gevonden: net op tijd om de keten niet te hoeven verkopen. Toch zouden er wel degelijk concrete overnamegesprekken zijn gevoerd met de winkelketen, met twee vestigingen in Gouda.

Advertorial Winkels 10 apr. 2024 19:00

Bram Ladage opent vestiging in Winkelcentrum Bloemendaal

Bram Ladage opent nog voor de zomer een derde vestiging in Gouda. En wel in Winkelcentrum Bloemendaal, in het pand waar voorheen Brasserie Westenwind zat. Het pand wordt de komende maanden grondig verbouwd en gaat naar verwachting in juni open. Bram Ladage heeft al twee vestigingen in Gouda: Gouda Centrum (op de Markt) en Nieuwe Gouwe (achter McDonalds bij het spoorviaduct).

Advertorial Winkels 10 apr. 2024 11:03

Feestelijke opening ACTION in Winkelcentrum Bloemendaal op zaterdag 20 april

Het was al bekend dat Winkelcentrum Bloemendaal een Action krijgt. Nu staat ook vast wanneer de feestelijke opening is. En die is op zaterdag 20 april vanaf 8u30. De populaire winkelketen opent een winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. De budgetwinkel betrekt de panden van Scapino en Sara Mode, tegenover de Lidl. 

Advertorial Winkels 9 apr. 2024 08:46

Bing komt langs in Winkelcentrum Bloemendaal

Bing komt zaterdag 13 april langs in Winkelcentrum Bloemendaal. Dit om de jonge en oudere bezoekers te verrassen. Maar de winkeliers hebben meer verrassingen in petto rondom het bezoek van Bing. Je kunt namelijk een Bing speelgoedpakket winnen!

Winkels 8 apr. 2024 16:31

Duifhuizen pakt Tassen & Koffers en verhuist 3 mei van Kleiweg naar Markt

Duifhuizen Tassen & Koffers pakt binnenkort haar tassen en koffers en verhuist naar elders in de binnenstad. Duifhuizen is momenteel gevestigd aan de kop van de Kleiweg in Gouda, staat op het punt te verhuizen naar een nieuwe locatie op de Markt. Daar komt de bekende tassen- en kofferspecialist in het pand waar tot voor kort De  Trekpleister zat. Opening van de nieuwe vestiging is op vrijdag 3 mei.

Advertorial Winkels 5 apr. 2024 10:00

GoStores Gouda en GZC DONK: een perfecte match!

Als je van zwemsport houdt én uit Gouda komt is het je vast niet ontgaan: de felroze GoStores Gouda reclameborden in het Groenhovenbad. Helmer Lich, een trotse ‘Gouwenaar’ en bekend gezicht binnen GoStores Gouda, deelt graag zijn enthousiasme over de sponsordeal met Goudsche Zwemclub DONK en het belang van lokale betrokkenheid.

Winkels 3 apr. 2024 18:50

Petshop Gouda gaat dicht, nu totale leegverkoop

Dierenwinkel Petshop Gouda aan de Bosboom Toussaintkade in de wijk Korte Akkeren stopt ermee. Eigenaar Ruud Gerbrands gaat met pensioen en heeft besloten en bekendgemaakt dat hij de deuren van zijn winkel voorgoed zal sluiten. Dit met ingang van 1 juli. Tot aan die tijd is er een totale leegverkoop met flinke kortingen op het gehele assortiment.

Advertorial Winkels 31 mrt. 2024 07:00

Weergoden laten ons ouderwets woonwinkelen met Pasen

Woonboulevards, zo ook de winkels en winkelketens op GoStores Gouda, zien het zonnig in en verwachten een drukke Tweede Paasdag. Dat komt vooral door het voorspelde wisselvallige weer.

Advertorial Winkels 30 mrt. 2024 09:27

Vrolijke paashazen huppelen vandaag rond in Winkelcentrum Bloemendaal

Op zoek naar een vleugje extra Paasvreugde om je paasweekend te verrijken? Nou, maak je klaar, want Winkelcentrum Bloemendaal heeft iets bijzonders in petto! Tussen 11u00 en 15u00 krijgt het winkelcentrum bezoek van vrolijke paashazen die rondhuppelen en de sfeer verhogen!

Advertorial Winkels 29 mrt. 2024 13:46

Fleurige verrassingen bij Viva la Voorjaar bij winkelboulevard GoStores Gouda

Het is weer die tijd van het jaar waarin de dagen langer worden en de natuur langzaam ontwaakt uit haar  winterslaap. Op winkelboulevard GoStores Gouda zijn ze er klaar voor: Viva la Voorjaar! Een feestelijke viering van het nieuwe seizoen met een overvloed aan inspiratie, voordelige acties en leuke events. Ontdek snel wat er allemaal te beleven valt!

Advertorial Winkels 25 mrt. 2024 10:31

Speelgoed donatie dagen bij Diertotaal Utopia

Heb jij nog oud speelgoed van je hond of kat in de kast liggen waar nooit meer mee gespeeld wordt? Pak 'm dan maar vast te voorschijn, want dat product is geld waard! Bij Diertotaal Utopia in Winkelcentrum Bloemendaal zijn namelijk de 'Speelgoed Donatie Dagen!' Tijdens de Speelgoed Donatie Dagen kun je een oud speeltje van je hond  of kat inleveren, waarna je direct 25% korting krijgt op een nieuw speeltje!

Advertorial Winkels 19 mrt. 2024 16:25

Opening PostNL pakketautomaat bij PLUS van den Boogaard: eerste week altijd prijs bij gebruik

In PLUS van den Boogaard in Korte Akkeren is een PostNL pakketautomaat feestelijk geopend. Het is de 200-ste  automaat bij een PLUS winkel. Om dit te vieren is deze week elke dag een verrassing te vinden in de vakken, waaronder PLUS cadeaubonnen ter waarde van € 25,-. Deze speciale actie is bedoeld om klanten kennis te laten maken met het gemak van een automaat op een vertrouwde locatie.

Advertorial Winkels 19 mrt. 2024 13:54

Primeur voor Gouda: Melbourne Coffee in stationshal is open

De Australische koffiezaak Melbourne Coffee is nu echt open. De bekende koffieketen zit in de stationshal van Station Gouda, aan de centrumzijde. Gouda heeft hiermee een primeur. De Australische koffieketen opent in Gouda haar eerste vestiging in Nederland. Hiervoor is circa 177 m² in de stationshal verhuurd aan Melbourne Coffee. Basis Bedrijfshuisvestiging deed hiervoor de bemiddeling.   

Winkels 15 mrt. 2024 13:47

Gratis friet bij verbouwde en vernieuwde Kwalitaria Goverwelle

Kwalitaria Goverwelle bij Winkelcentrum Goverwelle is verbouwd en vernieuwd. Om dat te vieren wordt een gratis friet-uurtje gehouden op zaterdag 16 maart. En wel van 14u00 - 15u00. Met wie kom jij langs in de vernieuwde cafetaria voor een gratis frietje?

Winkels 24 feb. 2024 09:59

Laatste openingsdag sportwinkel Sprinter op Markt

Het doek was al gevallen voor sportkledingwinkels Perry Sport, Aktiesport en Sprinter. Moederbedrijf van deze winkels Sports Unlimited Retail werd begin december vorig jaar failliet verklaard. De Goudse vestiging van Aktiesport werd september vorig jaar nog omgeturnd in Sprinter. De winkel aan de Markt 46 is nog open, maar sluit per zaterdag 24 februari. Vandaag dus. Alles moet weg en gaat weg tegen hoge kortingen, tenminste 40 procent.

Winkels 22 feb. 2024 11:42

Kaaswinkel Gouda naast Kaasbar Gouda nu ook open

Kaasbar Gouda opende 11 december 2023 haar deuren. Het naastgelegen pand aan de Markt werd toen al volop verbouwd om daar een kaaswinkel van te maken. Die is vanaf vandaag, donderdag 22 februari, open. De officiële en feestelijke opening van Kaaswinkel Gouda is donderdag 21 maart.