Advertorial Winkels 23 mei 2024 17:52

Dit is Chris Belt, de nieuwe Centrummanager van Winkelcentrum Bloemendaal

Chris Belt, woonachtig in Bodegraven, is vanaf heden het gezicht van Winkelcentrum Bloemendaal. Zijn carrière begon bij Defensie (Koninklijke Marine), waarna hij de overstap maakte naar de retail wereld. Met ervaring bij een grote jeansketen, eigen G-Star franchise winkels en als consultant in Retail en Vastgoed, brengt Belt een schat aan kennis mee naar Winkelcentrum Bloemendaal.

Advertorial Winkels 19 mei 2024 08:00

Met Pinksteren doe je inspiratie op bij GoStores Gouda

Met Pinksteren naar de woonboulevard, het is een beetje traditie in Nederland. Het voorjaar betekent sowieso een nieuwe frisse start en daarbij mag een nieuw interieur niet ontbreken. GoStores Gouda heeft de interieurtrends voor 2024 voor je op een rijtje gezet. Tijd om inspiratie op te doen. 

Winkels 18 mei 2024 07:00

We kopen weer volop spullen in de winkelstraat

De Nederlandse consument kwam vorig kwartaal vaak met volle tassen terug na het winkelen. We kochten ruim 3 procent meer artikelen dan een jaar geleden. Dat is de grootste stijging in twee jaar, meldt statistiekbureau CBS.

Advertorial Winkels 17 mei 2024 16:29

Bij Primera Bloemendaal won iemand 100.000 euro

Dubbel geluk bij Primera in Winkelcentrum Bloemendaal. Eerst verkocht Primera een lot waarmee de winnaar een schitterende MINI mee naar huis nam. En als klap op de vuurpijl werd er een winnend Staatsloterij-lot van maar liefst €100.000 verkocht!

Advertorial Winkels 17 mei 2024 10:37

Week van de Stenen Winkel, zeker ook in Gouda

In de week van 13 tot en met 19 mei vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument.

Advertorial Winkels 10 mei 2024 11:50

Winkelcentrum Bloemendaal deelt morgen bloemen uit

De winkeliers van Winkelcentrum Bloemendaal delen zaterdag bloemen uit aan de bezoekers. Dit aan de hand en uit de hand van een vrolijke bloemenmascotte die door het winkelcentrum loopt. 

Advertorial Winkels 3 mei 2024 09:57

Geef je garderobe wat kleur

De lente is gearriveerd, en hoewel het weer ons soms nog in de steek laat, is dit het perfecte moment om je garderobe op te frissen met prachtige nieuwe kleuren. Ga daarvoor eens shoppen in Winkelcentrum Bloemendaal.          

Winkels 30 apr. 2024 18:54

Steeds minder winkels in de winkelstraat

Winkelstraten in de binnensteden doen hun naam steeds minder eer aan. Wanneer de panden leeg komen te staan, vestigt zich daar vaak horeca of iets anders zoals een nagelstudio, een kapper of tattooshop.

Advertorial Winkels 25 apr. 2024 12:00

Klant is Koning VIP-avond bij Diertotaal Utopia in Winkelcentrum Bloemendaal

Diertotaal Utopia heeft iets leuks voor je in petto! Op woensdag 24 april in Winkelcentrum Goverwelle en donderdag 25 april in Winkelcentrum Bloemendaal zijn het de Klant is Koning VIP avonden bij Diertotaal Utopia. Met Koninklijke aanbiedingen. Maak kans op leuke prijzen. Een hapje en drankje. En natuurlijk wat lekkers om mee te nemen voor je huisdier.

Winkels 24 apr. 2024 15:37

Sam's Bakery & Lunchroom is weer terug in binnenstad

Sam's Bakery & Lunchroom is terug in de Goudse binnenstad. De bakker was de afgelopen weken bezig met de verbouwing van het pand aan Korte Groenendaal 22 waar voorheen Keurslager Konermann in zat. Deze week is Sam's Bakery & Lunchroom open gegaan. De bakkerij zat tot 2022 aan de Lange Tiendeweg.

Advertorial Winkels 24 apr. 2024 11:47

Koninklijke aanbiedingen bij Klant is Koning VIP-avonden Diertotaal Utopia

Diertotaal Utopia heeft iets speciaals voor jou in petto! Op woensdag 24 april in Winkelcentrum Goverwelle en donderdag 25 april in Winkelcentrum Bloemendaal zijn het de Klant is Koning VIP-avonden bij Diertotaal Utopia, met koninklijke aanbiedingen en leuke verrassingen.

Advertorial Winkels 23 apr. 2024 18:10

Klant is Koning VIP-avonden bij Diertotaal Utopia

Diertotaal Utopia heeft iets leuks voor je in petto! Op woensdag 24 april in Winkelcentrum Goverwelle en donderdag 25 april in Winkelcentrum Bloemendaal zijn het de Klant is Koning VIP avonden bij Diertotaal Utopia. Met Koninklijke aanbiedingen. Maak kans op leuke prijzen. Een hapje en drankje. En natuurlijk wat lekkers om mee te nemen voor je huisdier.

Advertorial Winkels 20 apr. 2024 11:20

Feestelijke opening Action Winkelcentrum Bloemendaal

Action Winkelcentrum Bloemendaal is zaterdagmorgen om 8u30 feestelijke open gegaan. Het is de 416de vestiging in Nederland en de tweede in Gouda. De populaire winkelketen heeft in het winkelcentrum zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Advertorial Winkels 19 apr. 2024 15:26

Casa Bloemendaal blijft open en heeft geen leegverkoop

Casa sluit een op drie Nederlandse winkels. Zo werd deze week bekend. Het management van Casa verzekert dat de Casa vestiging in Winkelcentrum Bloemendaal open blijft. "We hebben Mid Season Sale, maar zeker geen leegverkoop", zo laat Casa Gouda weten, mede via posters op de ramen.

Advertorial Winkels 19 apr. 2024 13:23

Actie bij opening ACTION: voor iedere bezoeker big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Winkels 16 apr. 2024 19:00

Blokker vindt op tijd vers geld, verkoop afgewend

Blokker heeft naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe geldschieter gevonden: net op tijd om de keten niet te hoeven verkopen. Toch zouden er wel degelijk concrete overnamegesprekken zijn gevoerd met de winkelketen, met twee vestigingen in Gouda.

Advertorial Winkels 10 apr. 2024 19:00

Bram Ladage opent vestiging in Winkelcentrum Bloemendaal

Bram Ladage opent nog voor de zomer een derde vestiging in Gouda. En wel in Winkelcentrum Bloemendaal, in het pand waar voorheen Brasserie Westenwind zat. Het pand wordt de komende maanden grondig verbouwd en gaat naar verwachting in juni open. Bram Ladage heeft al twee vestigingen in Gouda: Gouda Centrum (op de Markt) en Nieuwe Gouwe (achter McDonalds bij het spoorviaduct).

Advertorial Winkels 10 apr. 2024 11:03

Feestelijke opening ACTION in Winkelcentrum Bloemendaal op zaterdag 20 april

Het was al bekend dat Winkelcentrum Bloemendaal een Action krijgt. Nu staat ook vast wanneer de feestelijke opening is. En die is op zaterdag 20 april vanaf 8u30. De populaire winkelketen opent een winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. De budgetwinkel betrekt de panden van Scapino en Sara Mode, tegenover de Lidl. 

Advertorial Winkels 9 apr. 2024 08:46

Bing komt langs in Winkelcentrum Bloemendaal

Bing komt zaterdag 13 april langs in Winkelcentrum Bloemendaal. Dit om de jonge en oudere bezoekers te verrassen. Maar de winkeliers hebben meer verrassingen in petto rondom het bezoek van Bing. Je kunt namelijk een Bing speelgoedpakket winnen!

Winkels 8 apr. 2024 16:31

Duifhuizen pakt Tassen & Koffers en verhuist 3 mei van Kleiweg naar Markt

Duifhuizen Tassen & Koffers pakt binnenkort haar tassen en koffers en verhuist naar elders in de binnenstad. Duifhuizen is momenteel gevestigd aan de kop van de Kleiweg in Gouda, staat op het punt te verhuizen naar een nieuwe locatie op de Markt. Daar komt de bekende tassen- en kofferspecialist in het pand waar tot voor kort De  Trekpleister zat. Opening van de nieuwe vestiging is op vrijdag 3 mei.

Advertorial Winkels 5 apr. 2024 10:00

GoStores Gouda en GZC DONK: een perfecte match!

Als je van zwemsport houdt én uit Gouda komt is het je vast niet ontgaan: de felroze GoStores Gouda reclameborden in het Groenhovenbad. Helmer Lich, een trotse ‘Gouwenaar’ en bekend gezicht binnen GoStores Gouda, deelt graag zijn enthousiasme over de sponsordeal met Goudsche Zwemclub DONK en het belang van lokale betrokkenheid.

Winkels 3 apr. 2024 18:50

Petshop Gouda gaat dicht, nu totale leegverkoop

Dierenwinkel Petshop Gouda aan de Bosboom Toussaintkade in de wijk Korte Akkeren stopt ermee. Eigenaar Ruud Gerbrands gaat met pensioen en heeft besloten en bekendgemaakt dat hij de deuren van zijn winkel voorgoed zal sluiten. Dit met ingang van 1 juli. Tot aan die tijd is er een totale leegverkoop met flinke kortingen op het gehele assortiment.