Swing Gouda

Jazz on Sunday Happy New Year Party bij Swing!

Op zondag 15 januari kun je weer genieten van live-muziek in Swing Gouda. En wel van heerlijke jazz-muziek. En om precies te zijn de Jazz on Sunday Happy New Year Party! met Swing Twice. Met onder andere jazz-zangeres Caroline van der Sluis en Marcel van Kersbergen op drums. Vrij entree uiteraard en gastmuzikanten zijn welkom voor de Jazzy Jam Sessie.

Verder is er vanavond, vrijdag 13 januari, en zaterdag 14 januari, ook live-muziek. De pianisten en drummers bereiden zich alvast voor op de heerlijke verzoekjes die jullie gaan indienen!  Bekijk hier wie je dit weekend op het podium van Swing kunt verwachten:
 
Vrijdag 13 januari, 19u00 The Swing Pianoshow met Rob & Bram en 23u00 DJ Marvega.
Zaterdag 14 januari 19:00 The Swing Pianoshow met Hans & Dennis en 23u00 DJ Glenn Martin.
 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Opinie vandaag 13:01

Nachtkaars

Het getal 13 staat wereldwijd bekend als een ongeluksgetal. Niet iedereen is het daarmee eens en vindt dat onzin. Maar ik kan me voorstellen dat veel Goudse voetbalsupporters, gezien de resultaten van afgelopen zaterdag 13 april en de gevolgen daarvan, toch uitgaan van een ongeluksgetal. 

Evenementen vandaag 09:27

Sprekers brengen Goudse Kaasmarkt tot leven in passend outfit

Iedere donderdag is de Markt van Gouda het toneel van een eeuwenoude traditie: de Goudse Kaasmarkt. Toeristen van over de hele wereld verzamelen zich om te genieten van dit spektakel, waar boeren onderhandelen met handelaren, kaas wordt gewogen in de Waag en kaasmeisjes de kazen aanprijzen. Temidden van dit levendige schouwspel staan de sprekers van de Kaasmarkt, in passend outfit.

Ontmoetingsplaats vandaag 09:01

Feestelijke opening Buurthuiskamer De Buurvrouw

Hoe huiselijk wil je het hebben? Wethouder Anna van Popering-Kalkman opende woensdag de ‘De Buurvrouw’ met het uitsteken van zandkoekjes. Deze warme ontmoetingsplek is speciaal ontworpen voor mensen met geheugenproblemen, dementie en/of een klein sociaal netwerk. 

Ere wie ere toekomt vandaag 08:46

Gerard van Nieuwpoort ereburger van Gouda

Gerard van Nieuwpoort is ereburger van Gouda. Tijdens de netwerkbijeenkomst van Gouda Onderneemt in de Gouwekerk werd hij door burgemeester Pieter Verhoeve verrast met de zilveren erepenning van de stad Gouda als blijk van grote waardering voor zijn bijzondere inzet voor Gouda. Onder meer door en voor zijn grote rol rond en bij Gouda750 en zijn verdiensten voor het Ondernemers Fonds Gouda en voor Gouda Onderneemt. Van Nieuwpoort werd eind vorig jaar al tot Icoon van Gouda benoemd.

Ontmoetingsplaats gisteren 18:51

Lentegesprekken brengen de buurt dichter bij elkaar

Wat zou er gebeuren als je met zes buren bij elkaar komt en echt naar elkaar zou luisteren? Gouda Bruist organiseert in mei en juni Lentegesprekken om Gouwenaars te stimuleren om een gesprek te organiseren in de huiskamer of in het buurthuis. Eerder al voor de Wintergesprekken en nu voor de Lentegesprekken wordt de werkvorm ‘Stroopwafel Gesprekken’ gebruikt.