Jodan Boys

Jodan Boys dinsdag op bezoek bij Smitshoek

Na de mooie wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Batavia (6-3 winst) mag Jodan Boys dinsdag alweer aan de bak. Voor de BetCity Cup speelt de ploeg van Erik van Zoest een uitwedstrijd tegen Smitshoek.

Geen onbekende

Smitshoek is natuurlijk geen onbekende voor Jodan Boys. Jarenlang kruisten de ploegen de degens met elkaar. De ploeg van Edwwin de Koning draait dit seizoen mee in de top van de vierde divisie. Achter koploper ASWH strijdt een aantal ploegen waaronder Smitshoek om de tweede plek. Afgelopen zaterdag ging het wat minder met de ploeg. Tegen Poortugaal werd een nederlaag geleden, hierdoor werd Smitshoek uitgeschakeld in de districtsbeker. Smitshoek zal dinsdag uit zijn op eerherstel.

Volgende ronde

Jodan Boys zal graag de volgende ronde van de BetCity Cup willen bereiken. De wedstrijd van afgelopen zaterdag was een slijtage slag. Van Zoest moet nog kijken hoe zijn spelers uit die wedstrijd zijn gekomen. Desalniettemin heeft Van Zoest weer voldoende namen die het voor Jodan Boys kunnen gaan doen. Een mooie gelegenheid om de ploeg weer eens te meten met een ploeg op divisieniveau.

De wedstrijd wordt gespeeld bij Smitshoek en begint om 20u15.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk. 

Muziek 14 jun. 2024 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.