Jodan Boys

Jodan Boys en Mark Evers starten zaterdag nieuw seizoen

Trainer/coach Mark Evers begint komende zaterdag aan zijn avontuur bij Jodan Boys. Hij werkt dan samen met de selectie de eerste training van het seizoen 2024-2025 af.

Hand in hand

Sport en vooral prestatiesport is een belangrijk onderdeel in het leven van de trainer en zijn familie. Het presteren moet hand in hand gaan met gezelligheid en sociale omgangsvormen, aldus de trainer.

"Ik wil een elftal op het veld zien dat vertrouwen heeft om dominant te voetballen - durf aan de bal te komen -, waarbij we van elkaar weten wat de kwaliteiten zijn en dat we hier op het veld ook gebruik van maken. De tegenstander hoog en snel onder druk zetten met de intentie om zo snel mogelijk zelf de bal te hebben. Hier bij moet een ieder durven door te dekken en vertrouwen hebben dat de ruimte in je rug opgelost wordt. De afstanden ten opzichte van elkaar moeten continue kloppen en daarvoor zullen we enorm fit moeten zijn en op het veld initiatief moeten tonen..."

Twee gedeelten

Vanwege de 'lange' voorbereiding is er voor gekozen om deze te splitsen in twee gedeelten. In de week van 29 juli tot 5 augustus worden er vanwege vakanties geen activiteiten gepland.

Op maandag 5 augustus wordt de voorbereiding weer hervat en speelt het team oefenwedstrijden tegen FC Oudewater, FC Hoofddorp, Alphense  Boys en Barendrecht.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.