Jodan Boys

Jodan Boys gaat op bezoek bij koploper FC Aalsmeer

Dit weekend spelen FC Aalsmeer en Jodan Boys ergens om. De ploeg van trainer Ted Verdonkschot staat als promovendus op de eerste plaats. Jodan Boys volgt op twee punten. Tussen FC Aalsmeer en Jodan Boys staan ook nog BFC en DVVA. Op het vinkentouw zit Zuidvogels dat met een wedstrijd minder gespeeld ook in de top kan komen.

Van elkaar winnen

Op de lokale radio zei de ervaren Verdonkschot het al: ‘De eerste klasse B is een verrekt sterke competitie waarin veel ploegen van elkaar kunnen winnen.’ Dat is inderdaad af te zien aan de stand van de ranglijst. Op dit moment lijkt het tussen vijf ploegen te gaan, maar goed dit kan er na het weekend weer heel anders uit zien. Feit is dat Jodan Boys aankomende zaterdag het goede resultaat tegen Batavia’90 een vervolg wil geven in Aalsmeer.

Mooie wedstrijd

Beide ploegen troffen elkaar in de tweede wedstrijd van het seizoen in Gouda. Jodan Boys startte in de wedstrijd erg goed en gedreven. Dit resulteerde in een 2-0 voorsprong die eigenlijk verder uitgebreid had moeten worden. Dit gebeurde niet en uit een hoekschop kwam FC Aalsmeer kort voor rust terug tot 2-1. De tweede helft gaf een ander spelbeeld. FC Aalsmeer had veelvuldig de bal en zocht naar openingen in de Goudse verdediging. Die werd gelukkig niet gevonden waardoor Jodan Boys de punten in eigen huis hield.

Aan de bak

Beide ploegen mogen zaterdag aan de bak. De analyses zijn gemaakt nu moeten de spelers het gaan doen. Voorafgaand aan de wedstrijd zal er een voorwedstrijd worden gespeeld door twee meisjesteams van FC Aalsmeer en Jodan Boys. De meiden zullen ook in de line up het veld oplopen met de mannen.

De wedstrijd begint om 14u30 en staat onder leiding van scheidsrechter R. Punt.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk. 

Muziek 14 jun. 2024 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.